Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Voda u ušima.
Takoee 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Nemoj zaboraviti Tottenham i Dortmund.AlanSmith14 je napisao/la:Kakva igračka i rezultatska dominacija engleskog nad njemačkim fudbalom sinoć i večeras ...![]()
Liverpool je klasa iznad ovog Bayerna.
Nafakaš Niko, ne može se bez jake dove bez ovog moram Hendu angažovatcoelho41 je napisao/la:Voda u ušima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo da ovako ostane bayern liverpool da predikcija bude tacna
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bolje da ništa ne pišemo nas dvojica večeras.anell je napisao/la:Požurio si momak.AlanSmith14 je napisao/la:Kakva igračka i rezultatska dominacija engleskog nad njemačkim fudbalom sinoć i večeras ...![]()
Liverpool je klasa iznad ovog Bayerna.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nije Niko nego Bayern dussel ne mogu ti objasnjavat sad proguglaj Bayern-dusselOsim13 je napisao/la:Nafakaš Niko, ne može se bez jake dove bez ovog moram Hendu angažovatcoelho41 je napisao/la:Voda u ušima.
Kakva je pogan ovaj Fabinho
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hocu pa necuanell je napisao/la:Al se Baho razumije u ova pravila![]()
Baho serem ti se usta i natrpam nogom, nauci pravila konju jedan. Ko nama prenosi ligu prvaka, ocaj kao i u svemu. 
Jel moguće da Baho još uvijek ne konta da sa VAR-om sudije čekaju kraj akcije pa tek onda dižu zastavicu? ... hoće pa nećee, hoće pa nećee 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Joj Fabinha kako je krenulo plakaćemo za Hendersonom, moš misliti kakva vremena su došla
Koliko je lik samo nepismen i neupućen 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Firminjo potankoOsim13 je napisao/la:Joj Fabinha kako je krenulo plakaćemo za Hendersonom, moš misliti kakva vremena su došla
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Bayern tanko al Liverpool još tanje. Međutim spasila ih je reinkarnacija Svena Ulreicha
Ja gledam preko streama, engleski komentatori, naravno ljudi čestitaju na suđenju, kako pravilno postupaju jer ne dižu odmah zastavicu, dok se ne završi akcija, eventalno postigne gol, da se preko VAR-a pregleda na kraju. Naravno po vašim komentarima, vidim da naši komentatori u vezi sudija i pravila pametuju i dok je OBN prenosio, znalo se desiti da lik opuca sa 25 metara i zabije gol, ptice na grani znaju da gol, a u pozadini čuješ Sašu da vidimo šta kažu sudije, da li je ofside itd itd.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 13 mar 2019, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema lopti za njih nikako, fali ovdje jedan kreativan vezni, Jorkširski Iniesta Hamez Milner ne može samJack je napisao/la:Firminjo potankoOsim13 je napisao/la:Joj Fabinha kako je krenulo plakaćemo za Hendersonom, moš misliti kakva vremena su došla
Pa ne igra Veca ove šaban lige, samo reprezentativni nivoMoggi je napisao/la:ulazi kjosevski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.