FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cim kaze da navija ili simpatise plave izgubi bilo kakvu sansu da se nesto desi ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne znam, al znam da ona moraBosnianKingdom je napisao/la:Bil to hljeba ti otisobodi123 je napisao/la:Ono kad se kladis s ljepsom polovicom koja dolazi s one anamo strane Miljacke ko ce koga povest na tekmu danasSreca pa sam dobio okladu, tako da danas na zapadu imamo i navijačicu Melje da gleda uzivo sampiona države.
Sto se tice tekme, bilo bi fino peticu ovima dat, do sad su nas svaki put patili na Kosevu?
Al bio sam poprilično siguran da uzimam okladu, tako da mi nije bilo problem prihvatit ulog.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Joj lijepa vremena za pobjedu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako to misliš ne znašbodi123 je napisao/la:Ne znam, al znam da ona moraBosnianKingdom je napisao/la:Bil to hljeba ti otisobodi123 je napisao/la:Ono kad se kladis s ljepsom polovicom koja dolazi s one anamo strane Miljacke ko ce koga povest na tekmu danasSreca pa sam dobio okladu, tako da danas na zapadu imamo i navijačicu Melje da gleda uzivo sampiona države.
Sto se tice tekme, bilo bi fino peticu ovima dat, do sad su nas svaki put patili na Kosevu?
ĺ
Al bio sam poprilično siguran da uzimam okladu, tako da mi nije bilo problem prihvatit ulog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vi meni logično. Jel to nemaš za ovakav ugođaj skaute?belosevic28 je napisao/la:Ti nama dvije marke il' mi tebi? Da ne bude zabune kasnije...AlfredNobel je napisao/la:Hajte komene na stream, za dvije marke imate čitavu tekmu + izjave + highlights. Ovo se ne propušta svega mi.
E čuj neuslovan stadion, najjači argument na dunjaluku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Baš je špica imat trebu "druge vjere", iskusio sam to.Pantelija je napisao/la:Cim kaze da navija ili simpatise plave izgubi bilo kakvu sansu da se nesto desi ....
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jedino gore od toga je imati suparnika bordo dresaskoroalen je napisao/la:Baš je špica imat trebu "druge vjere", iskusio sam to.Pantelija je napisao/la:Cim kaze da navija ili simpatise plave izgubi bilo kakvu sansu da se nesto desi ....
Zavisi kak'a bi kazna bila za neodlazakMortemHz je napisao/la: Kako to misliš ne znaš
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hej opklada je opklada, treba biti velik i kad je izgubis pa ispostovatibodi123 je napisao/la:Zavisi kak'a bi kazna bila za neodlazakMortemHz je napisao/la: Kako to misliš ne znaš
Nego gledam mogli bi mi kuci protiv Mladosti ili protiv Celika da proslavimo titulu;)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A ja lijepog vremena, po slikama teren odličan, ne sumnjam u momke i pobjedu, samo još da posjeta bude zadovoljavajuća i sve pet.
ZLATNO PROLJEĆE!!
ZLATNO PROLJEĆE!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pet milja na tribinama i pet komada u golu Krupe 
Kovacevic, Bekic, Dupovac, Lazic, Stanojevic, Crepulja, Rahmanovic, Hebibovic, Tatar, Velkoski, Ahmetovic
Klupa : Dizdarevic, Pidro, Kapic, Sisic, Mustafic, Halilovic, Handzic
Klupa : Dizdarevic, Pidro, Kapic, Sisic, Mustafic, Halilovic, Handzic
Evo meni ne smeta nista...ni vrijeme...ni cijena karti...usao na istok u 14h tacno...al mi smeta ovaj ogradjeni dio iznad tunela i godinama ova mreza koja je duzinom cijelog istoka...osjecam se ko divlja svinja.
Nema ni jedan stoper na klupi. 
Zašto ne vraća Pidru u prvu postavu. Haj razumljivo je bilo u kupu ga nije htio odmah u vatru ali danas je bila odlična prilika da ga vrati 
Biće raje, nisam se nadao al ide preko pet milja. 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Biće raje, nisam se nadao al ide preko pet milja.
FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Na stadionu za sad nema nešto aman. Nadam se da će se skupit još, raja dolazi konstantno.