ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
napuhat ce babuku na ovoj vozilici 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
dobar je Thiem koprca se lagano
....ajde babuka jos jedan pa da zzagalamim 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Barem da Roger uzme vcrs, kad ni Sarajevo ni Milan nisu barem nesto dns 
Gdje je leorey da prokomentarise talenat serviraj i leti na mrezu odma ako ubodes ubodes..
joj na sta je spao tenis pa to je brutala, daj Stan i Andy budite se da gledamo nekad nesto a ne sranje ovo.
kako glup komentar..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E rodjo pa šta uradi 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakav glupan zna bit u trenutcima, ko i prosle godine halali titulu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
steta ali pobjedio je bolji igrac danas...cestitke Thiemu ...nakon prvog seta nista nije slutilo na ovo ali odlicno odigrao puno bolje od Federera koji opet u onom nekom modu zakucaj u mrezu sve zivo,bezbroj neiskoreistenih BL...tako da apsolutno zasluzeno...idemo dalje 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pozdrav dječaci, karma je nekad stvarno interesantna stvarčica. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kakav tenis Domija, strasno, brutalno.
Apsolutno zasluzeno, prvi masters u karijeri.
Apsolutno zasluzeno, prvi masters u karijeri.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tako je malaaac u potpunosti zasluzeno!! Tenis je pobjedio a ne smaracka servis volej igra.
lazni goat je poklekao ipak, sad zna sta ga ceka na predstojecim mastersima. Thiem kalibar za GS definitivno, kako lupa malac loptu, cestitke 
fedja, deda mraz..
zadnjih par gejmova ko da sam gledao dzumhura:-)
stari prdonja a ovako prospe sve u minut vremena.
zadnjih par gejmova ko da sam gledao dzumhura:-)
stari prdonja a ovako prospe sve u minut vremena.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:masters je masters.Ode federer na pripreme za 250/500
Rekoh ti ja da ideš na NBA , da tamo trolaš, loše to radiš.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Svaka čast Thiem, zasluženo
Federer svoje progonjenje neka radi negdje drugo, kad imaš zvijer u kavezu ne zajebavaš se nego je držiš tu, sam je opet kriv za svoj downfall.
Jednostavno ga progoni ono što na vrijeme ne riješi, taj luksuz kod njega nikad neću razumjeti, brain fartovi iz vremena u vrijeme, kao da mu se ono može kad hoće da igra i kad neće, neko drugi bi dobio lekciju od trenera za onu nonšalantnost u drugom setu, a onda nesmotrene reakcije i igra napamet.
Ne bi bilo frustirajuće da Roger njega nije imao u šaci i da je nemoćan u ovim godinama, ali kad imaš šansu i baciš je sam (čitaj Delpo prošli IW i ovo sad) onda ne zaslužuješ pobjedu.
Nije me odavno iznervirao kao sad, nevjerovatan je Federer stvarno, ne znam šta bih rekao fakat.
Još jednom, sve čestitke Dominiku
Federer svoje progonjenje neka radi negdje drugo, kad imaš zvijer u kavezu ne zajebavaš se nego je držiš tu, sam je opet kriv za svoj downfall.
Jednostavno ga progoni ono što na vrijeme ne riješi, taj luksuz kod njega nikad neću razumjeti, brain fartovi iz vremena u vrijeme, kao da mu se ono može kad hoće da igra i kad neće, neko drugi bi dobio lekciju od trenera za onu nonšalantnost u drugom setu, a onda nesmotrene reakcije i igra napamet.
Ne bi bilo frustirajuće da Roger njega nije imao u šaci i da je nemoćan u ovim godinama, ali kad imaš šansu i baciš je sam (čitaj Delpo prošli IW i ovo sad) onda ne zaslužuješ pobjedu.
Nije me odavno iznervirao kao sad, nevjerovatan je Federer stvarno, ne znam šta bih rekao fakat.
Još jednom, sve čestitke Dominiku
-
bombaysaphire
- Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la:Tesko da Theim moze tu nesto, al ima ono svoje nikad ne reci nikad.bombaysaphire je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Znaci sutra titula 101 hmmm
Favorit jeste, ali je finale , manji pad koncentracije i "ode" titula.
Previše sam mečeva tenisa pregledao , Federera pogotovo.
I krivo mi bude , kada budem u pravu
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
eto, prvi top10 igrac na 2 posljednja turnira na kojeg je naletio i poraz!
na kraju (nakon onog noletovog mucenja i silnog nasladjivanja) ispade super po noleta koliko je to moglo biti (karma sto neko rece). fed i rafa bez velike titule. rafa van stroja. fed se naigrao u posljednje vrijeme. idemo dalje, mora podici formu. to sto na turniru nije bilo vajde i sto se vise bavio smjenjivanjem glavnog covjeka atp-a nego tenisom govori neke stvari. ipak mora to puno bolje.
na kraju (nakon onog noletovog mucenja i silnog nasladjivanja) ispade super po noleta koliko je to moglo biti (karma sto neko rece). fed i rafa bez velike titule. rafa van stroja. fed se naigrao u posljednje vrijeme. idemo dalje, mora podici formu. to sto na turniru nije bilo vajde i sto se vise bavio smjenjivanjem glavnog covjeka atp-a nego tenisom govori neke stvari. ipak mora to puno bolje.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ooooooo ima da vas J**+ @lucky sad
Neloše buđenje, mislio sam da Thiem nema apsolutno nikakve sanse u finalu na betonu.Generalno citav njegov turnir je jako iznenađujuci,jos okrenu Rogera ono na hardu jebote.
Fakat je cudan lik Dominic.
Neloše buđenje, mislio sam da Thiem nema apsolutno nikakve sanse u finalu na betonu.Generalno citav njegov turnir je jako iznenađujuci,jos okrenu Rogera ono na hardu jebote.
Fakat je cudan lik Dominic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.