Zapanjen sam kada vidim da postoji neko ko onim likovima sto streamaju donira i 1 euro.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Zapanjen sam kada vidim da postoji neko ko onim likovima sto streamaju donira i 1 euro.
Šta je bilo ? Ja pustio lajv i zaspao.harden je napisao/la:Al dijasporci pocastise Nunija fino sinoc
Bolje raditi pošteno za 400KM.tuzlak1987 je napisao/la:![]()
Ali bruku donacija baš
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 18 mar 2019, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja dok sam gledo 500 eura dobiDerdiyok je napisao/la:Šta je bilo ? Ja pustio lajv i zaspao.harden je napisao/la:Al dijasporci pocastise Nunija fino sinoc
Preko 2000e je dobio, nisam ni ja citav gledao.Derdiyok je napisao/la:Šta je bilo ? Ja pustio lajv i zaspao.harden je napisao/la:Al dijasporci pocastise Nunija fino sinoc![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dokle je svijet došao da neki degenerici zarade više sjedeći ispred nego dame koje se pošteno iščačkaju po pičci ispred kamere
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Znao sam da si udata
al nisam mario za to
i mene kada pitaju
ja kažem oženjen
ali ništa ozbiljno
al nisam mario za to
i mene kada pitaju
ja kažem oženjen
ali ništa ozbiljno
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa dali su mu 500e za 10 minuta bukvalnoMElloo je napisao/la: Ja dok sam gledo 500 eura dobi
Davaj Gileta u potpis, bas je za tebe pjesma.Derdiyok je napisao/la:Znao sam da si udata
al nisam mario za to
i mene kada pitaju
ja kažem oženjen
ali ništa ozbiljno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Modzi je lijep
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
jel arijevac ili nijeSarmelino je napisao/la:Modzi je lijep
svrsio sam cim sam ga vidioharden je napisao/la:jel arijevac ili nijeSarmelino je napisao/la:Modzi je lijep
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
bič lazanja
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
hahahahaha
Kakav comebackOsim13 je napisao/la:90.000.000
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Veceras idemo na novu iljadu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
ljudi sreo sam sarmu sa curom, nije mitSarmelino je napisao/la:Modzi je lijep
pitam ga sto te nema na forumu u zadnje vrijeme nesto kaze o cemu ti, kakav forum?
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.