Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- StevieFranchise
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Jao drugog faula

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Znaci ne postoje akcije za Nurkica
Gledaj faula zadnjicom 
Glup je ko qrac s ovim faulima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Rijetko glup igrač je nas Jusuf
Boze koji levati 
- StevieFranchise
- Kontakt:
Šta čovjek više da kaže, ovo što Jusuf radi je umjetnost.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Očajan tim, prva runda playoffa i 4-0 kući lagano.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Dame i CJ skandalozno losi
na pocetku 3. 4 licne

Na stranu licne, ali ovi promasaji s 10 cm od obruca su za pocupati kosu s glave. 
Edit: Evo i pete

Edit: Evo i pete
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Citava ekipa promasuje zicere,sramota gledatkobe24 je napisao/la:Na stranu licne, ali ovi promasaji s 10 cm od obruca su za pocupati kosu s glave.
Edit: Evo i pete![]()
Meyers ,koja legenda
Seth Currya je milina gledat umjesto CJ-a
Hood je vec sad zasluzio da bude starter. Harkless 
Nažalost po ko zna koji put ove sezone moram napisati: šut 2-7 je sramota za centra.
Al kao što rekoše nek on ide sa 100% u odbrani, a što će biti smanjena minutaža zbog ličnih i što će ofanzivno biti sramota nema veze bitno je da gilja u odbrani grebo poliranje ofanzivne igre ili ne do Bog ubacivanje nečeg novog u repertoar.
Al kao što rekoše nek on ide sa 100% u odbrani, a što će biti smanjena minutaža zbog ličnih i što će ofanzivno biti sramota nema veze bitno je da gilja u odbrani grebo poliranje ofanzivne igre ili ne do Bog ubacivanje nečeg novog u repertoar.
niste valjda nesto ocekivali od ove tekme...
poslije onakvog poraza, nisam ni pomislio da gledam novi.
bice veselo i u narednoj a onda sreca pa ide mala pauza da se dozovu i pokusaju izvuci koju pobjedu u ovom uzasnom rasporedu.
gledajuci tabelu, nebitno hoce li biti 4., 5., 6., ja ne vidim ekipu koju oni mogu proci u play offu.
ove s kojima bi mogli igrati poput lakersa, klipersa ili sakramenta, nece moci dobiti.
da je kako nastimati dovoljan broj poraza da idu na denver, najmanje zlo od ostalih, mozda zakazu u play offu, a nama svakako zanimljive tekme:-)
poslije onakvog poraza, nisam ni pomislio da gledam novi.
bice veselo i u narednoj a onda sreca pa ide mala pauza da se dozovu i pokusaju izvuci koju pobjedu u ovom uzasnom rasporedu.
gledajuci tabelu, nebitno hoce li biti 4., 5., 6., ja ne vidim ekipu koju oni mogu proci u play offu.
ove s kojima bi mogli igrati poput lakersa, klipersa ili sakramenta, nece moci dobiti.
da je kako nastimati dovoljan broj poraza da idu na denver, najmanje zlo od ostalih, mozda zakazu u play offu, a nama svakako zanimljive tekme:-)
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Juka trenutno drži visoko 8. mjesto u broju faulova po utakmici (LINK).
Ako se još malo potrudi u narednim utakmicama, mogao bi lako u top 5

Ako se još malo potrudi u narednim utakmicama, mogao bi lako u top 5
Tanak, treba jos jace u odbrani iciAlphonseKauders je napisao/la:Juka trenutno drži visoko 8. mjesto u broju faulova po utakmici (LINK).
Ako se još malo potrudi u narednim utakmicama, mogao bi lako u top 5![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.