BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Danas je evo trenirao vidim, moguce da ne zele rizikovati i da bude 100% spreman za Grcku.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zuti mu obeco tri kile suhog mesa i jednu visocku sudzuku da glumi da je povrijedjenOsim13 je napisao/la:Pa jel moguće da je počela već teorija zavjere
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tu ne smije da bude emocija, zasluga, jaranstva...
Jedan je ponajbolji bek EPL, drugi je rezerva u Sparti.
Jedan je ponajbolji bek EPL, drugi je rezerva u Sparti.
Ne budi debil. Covjek je mogao komotno da igra za Njemacku reprezentaciju, ali je odbio zbog ljubavi prema BiH. Nije do njega sto je staklen.akisarajevo92 je napisao/la:Opet nekim cudom nije spreman za utakmice reprezentacije ali ce zato nakon par dana zaigrati za Arsenal![]()
poslati ga u pm
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zemlja je ravna ploča buraz
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa rekoh ja prije par dana.. nista neocekivanoJavierBosnia je napisao/la:I ja isto mislim. Cak da bi mogao postediti Kolasinca/Todorovica za meč sa Grcima ili manje minuta ili nesto jer je naglašavao 2 utakmice u 3 danaBazinga12345 je napisao/la:Šehić - Kolašinac, Zukanović, Šunjić, Todorović - Bešić, Krunić, Pjanić, Duljević, Višća - Džeko.
Ovo je najvjerovatnije sastav za Armeniju.
Vidjet cemo, to je najjace sto imamo sad
Civic moze odraditi fino utakmicu, a Seo full spreman za 90 minuta trke
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
90 min protiv Rennesa..i on poceo da bira tekme. I njeg ko begovica treba
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa dobro, ko je gledao video, Ciprić fino kaže da je Sarić definitivno otpao, dok Kolašinac neće igrati protiv Armenije i nadaju se da će biti 100% spreman za Grčku.
U samim naslovima nigdje ne piše da se čeka da bude 100% spreman za Grčku, nego piše kako neće igrati protiv Armenije i kako je upitan za Grčku.
Što znači da je možda u pitanju "zamor materijala", pa ne žele ništa da rizikuju protiv Armenije.
U samim naslovima nigdje ne piše da se čeka da bude 100% spreman za Grčku, nego piše kako neće igrati protiv Armenije i kako je upitan za Grčku.
Što znači da je možda u pitanju "zamor materijala", pa ne žele ništa da rizikuju protiv Armenije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
sigurno...je...tako...menedjerski...pravo...bezobrazangruezi je napisao/la:Meni vise smrdi na ovo...kola ce igrat protiv grcke a civic protiv armenije....tako da civicu rejting raste iako u prosjecnom evropskom klubu sjedi na klupi....zbog ovakvih sranja mi prosinecki pada u ocima i samo se ceka najmanji kiks da mu se hebe sve od do....ovo vec postaje bezobrazluk....Sheyi je napisao/la:Ma kakva povreda, štima žuti transfer Ćiviću...
Sta je ovo Saricu na glavi ? Lici na gnijezdo ?? Zna li neko ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakav je ovo teren jebote

Odmah sam na to pomislio, još nigdje nisam ni vidio Kolašinca jučer, ni na jednoj slici ništa. Međutim smirio sam se kada sam vidio ove slike sa popodnevnog treningaOsim13 je napisao/la:Pa jel moguće da je počela već teorija zavjere
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo ocito nije Zenica? Sta je problem? Nemaju igraci gdje navecer dernecit u Zenici?Vucevich je napisao/la:Kakav je ovo teren jebote![]()
![]()
Ma teren u Butmiru je sasvim ok, ovo gore na slici nije to sigurno. Kontam moguće je da je ovo bilo možda neko lagano trčkaranje u blizini hotela, ima dosta travnate površine u onom kompleksu.
Gledaj Kjosevskog osmijeha u fazonu "e moji papani"tuzlak1987 je napisao/la:Ovo ocito nije Zenica? Sta je problem? Nemaju igraci gdje navecer dernecit u Zenici?Vucevich je napisao/la:Kakav je ovo teren jebote![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moguce, mada mislim da je sami teren u Butmiru zreo za jednu partiju vaterpolaRaonffa je napisao/la:Ma teren u Butmiru je sasvim ok, ovo gore na slici nije to sigurno. Kontam moguće je da je ovo bilo možda neko lagano trčkaranje u blizini hotela, ima dosta travnate površine u onom kompleksu.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Na treninzima ih dominira.Osim13 je napisao/la: Gledaj Kjosevskog osmijeha u fazonu "e moji papani"![]()
Dobrodosli u moje prirodno staniste.
Natopljen je dosta, vidi se na onom snimku sa treninga najbolje, al' eto očigledno je dobar za trčkaranje i nekakve vježbeVucevich je napisao/la:Moguce, mada mislim da je sami teren u Butmiru zreo za jednu partiju vaterpolaRaonffa je napisao/la:Ma teren u Butmiru je sasvim ok, ovo gore na slici nije to sigurno. Kontam moguće je da je ovo bilo možda neko lagano trčkaranje u blizini hotela, ima dosta travnate površine u onom kompleksu.
Nasim 'celicnim' repkini termini dobro dodju da 2 hefte se fajn rebootuju i onda svjezi i horni u nove klubske pobjede ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock