Znas sta je jos sramotnije? Da startni centar uzme 7 suteva za 30 minuta provodenih na parketu.edin139 je napisao/la:Nažalost po ko zna koji put ove sezone moram napisati: šut 2-7 je sramota za centra.
Al kao što rekoše nek on ide sa 100% u odbrani, a što će biti smanjena minutaža zbog ličnih i što će ofanzivno biti sramota nema veze bitno je da gilja u odbrani grebo poliranje ofanzivne igre ili ne do Bog ubacivanje nečeg novog u repertoar.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kao sto ti kazes nijedne akcije za Jusufa sinoc ,samo im sluzi da igra u odbrani i da im daje lopte i postavlja blokove,tj sluzi kao topovsko meso .COYS je napisao/la:Znas sta je jos sramotnije? Da startni centar uzme 7 suteva za 30 minuta provodenih na parketu.edin139 je napisao/la:Nažalost po ko zna koji put ove sezone moram napisati: šut 2-7 je sramota za centra.
Al kao što rekoše nek on ide sa 100% u odbrani, a što će biti smanjena minutaža zbog ličnih i što će ofanzivno biti sramota nema veze bitno je da gilja u odbrani grebo poliranje ofanzivne igre ili ne do Bog ubacivanje nečeg novog u repertoar.
Nemojte tako, ako se pobuni izgubit ce status koji trenutno imachenta27 je napisao/la:Kao sto ti kazes nijedne akcije za Jusufa sinoc ,samo im sluzi da igra u odbrani i da im daje lopte i postavlja blokove,tj sluzi kao topovsko meso .COYS je napisao/la:Znas sta je jos sramotnije? Da startni centar uzme 7 suteva za 30 minuta provodenih na parketu.edin139 je napisao/la:Nažalost po ko zna koji put ove sezone moram napisati: šut 2-7 je sramota za centra.

Znate li vi koliku su mu platu dali, sta bi vi sad pored toga jos i akcije da mu smisljaju, da on suta pored jednog laymana

- BosniaBoston
- Kontakt:
Svakoj budali je jasno da juka treba da igra ulogu pachulie,da šakom igra odbranu.Naravno CJu jedno 22 lopte po mecu,a collinsa razviti u najboljeg two-way centra
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo mu konkurencije.
Kanter potpisuje za Blazerse.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jusuf ga je ismijavao na twitteru kad je izjavio da je najbolji turski košarkaš svih vremena 

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 13 feb 2019, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kanter je dosao tu da odigra 10-12 minuta,kakva konkurencijagaston je napisao/la:Evo mu konkurencije.
#Punoljetstvo
Bogami bice utakmica kad Kantera bude islo u napadu pa ce bit manja minutaza.Ne znam al meni ovo pokazuje kako oni pretjerano i ne vjeruju Jusfu.Volio bi da nisam u pravu
Nažalost, ovo je istina.MElloo je napisao/la:Bogami bice utakmica kad Kantera bude islo u napadu pa ce bit manja minutaza.Ne znam al meni ovo pokazuje kako oni pretjerano i ne vjeruju Jusfu.Volio bi da nisam u pravu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovo pokazuje da ti treba dobra klupa za PO, a ne Meyers LeonardMElloo je napisao/la:Bogami bice utakmica kad Kantera bude islo u napadu pa ce bit manja minutaza.Ne znam al meni ovo pokazuje kako oni pretjerano i ne vjeruju Jusfu.Volio bi da nisam u pravu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
a zavisi,kad Kanteru nije dan svaki napad ti je kosLillard je napisao/la:Ovo pokazuje da ti treba dobra klupa za PO, a ne Meyers LeonardMElloo je napisao/la:Bogami bice utakmica kad Kantera bude islo u napadu pa ce bit manja minutaza.Ne znam al meni ovo pokazuje kako oni pretjerano i ne vjeruju Jusfu.Volio bi da nisam u pravu

Nisi ti baš gledao Leonarda vidimMElloo je napisao/la:a zavisi,kad Kanteru nije dan svaki napad ti je kosLillard je napisao/la:Ovo pokazuje da ti treba dobra klupa za PO, a ne Meyers LeonardMElloo je napisao/la:Bogami bice utakmica kad Kantera bude islo u napadu pa ce bit manja minutaza.Ne znam al meni ovo pokazuje kako oni pretjerano i ne vjeruju Jusfu.Volio bi da nisam u pravuLeonard moze bar nesto odbranit

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Auuu
Samo da ne dodje do nekih varnica jer je Turcin fakat prgav i antipatican lik, a imaju i lijepu historiju.
Valjda ce profesionalizam nadvladati.
Juka ce morati puno bolje igrati zeli li imati svojih 30 min. Skolovan igrac, sasvim dobrog napadackog arsenala, sposoban zatrpati bilo kojeg protivnika.
Vjerovatno nece biti tu protiv Wariorsa veceras?

Juka ce morati puno bolje igrati zeli li imati svojih 30 min. Skolovan igrac, sasvim dobrog napadackog arsenala, sposoban zatrpati bilo kojeg protivnika.
Vjerovatno nece biti tu protiv Wariorsa veceras?
Mogao bi Jusuf nešto i naučiti od njega dok je tu, to je jedan od centara sa najviše skilla oko obruča, baš ono što njemu nije jača strana. Jusuf nek njega poduči igranju u odbrani a šut za tri nek vježbaju zajedno.
Doslovno sam isto pomislio. Kanter je jedan od kompletnijih centara u ligi sto se napada tice i on je Nurkicu definitivno ozbiljna konkurencija. Ne bih se uopste iznenadio da Juka uskoro svaku trecu tekmu zavrsi s manje od 20 minuta na parketu. Mozda ovo bude i dobro jer ce iz Nurkic izvuci ono najbolje (bar se nadam da ce do toga doci). Sad jednostavno nece imati pravo na losu partiju, s obzirom da ga s klupe ne mijenja slabasni Leonard.MElloo je napisao/la:Bogami bice utakmica kad Kantera bude islo u napadu pa ce bit manja minutaza.Ne znam al meni ovo pokazuje kako oni pretjerano i ne vjeruju Jusfu.Volio bi da nisam u pravu
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Auuu ovo nikako nije dobro ja Juku, vec je nekoliko puta pokazao preko twittera kako je protiv Kantera i njegovog misljenja o Erdoganu, ovdje ce atmosfera skroz opasti, ja vam garantujem da ce traziti da ga trejduju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Boze dragu kakva panika radi lika kojem je jedini skill zabijanje u reketu i poneki skok uhvati
#Punoljetstvo
Odlican potez Olsheya
Kako god okrenes, Kanter je izmislio odbranu za Meyersa.

neka, neka..valjda se sad malo uozbilji kad je dobio ozbiljnu konkurenciju
Zar Nurk guy stigne bit' i 'Erdoganist' ... jeb@te, kad si mlad stignes se bavit' sa svakakvim glupostima ... i onda ostaris i bude te stid ...SemirP je napisao/la:Auuu ovo nikako nije dobro ja Juku, vec je nekoliko puta pokazao preko twittera kako je protiv Kantera i njegovog misljenja o Erdoganu, ovdje ce atmosfera skroz opasti, ja vam garantujem da ce traziti da ga trejduju.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock