Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Koliko god ne volim Zacha, on mi se cini dosta odbrambeno sposobniji od Kantera, pa cak i Leonard. Kanter prije svega ne zna sta da radi u odbrani, pa tek onda njegov defizicit u fizikalijama. Dok s druge strane u napadu, covjek kao da ima magnet za loptu na ofanzivnom skoku, uvijek agresivan i savrseno igra osnovne pokrete u reketu(ono sto Nurkicu fali da bude all star nivo).
Samo, mora se priznati, postao je ozbiljna defanzivna rupa..Napuni ga cak i solidan centar. Zna ponekad imat neku lijepu blokadu ali to ne mijenja opci dojam.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nevjerovatni ofanzivni potezi veceras, vec 18 poena. Ako nastavi biti ovako agresivan mogli bi vidjeti 28-12 partiju veceras.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ovo faul?!!! Pa **** vam majku
- StevieFranchise
- Kontakt:
Hahaha pa naravno da mu to sviraju kad ga je krenulo

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Prosto nevjerovatno sta sve njemu nece svirati
Jbg vidilo faula nije 

- AshburtonG
- Kontakt:
Ovo je bio vise ofanzivni faul nego Nurkicu, ali eto nije da nismo navikli da nije miljenik sudija.
ima li gdje 'dame time' veceras..bazen ne moze pogoditi, ako ga ne krene,mogli bi ovo i zijaniti..
nurk ce svakako izaci prije kraja tekme:-)
- AshburtonG
- Kontakt:
bio je upitan za tekmu. Vuce neku povredu clanka.babino je napisao/la:ima li gdje 'dame time' veceras..bazen ne moze pogoditi, ako ga ne krene,mogli bi ovo i zijaniti..
dame time:-)
Koji upgrade u odnosu na Meyersa 

Kanter 7/7
Uh kakvo kucanje 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

opaaa
Kakva partija sunce ti **** 

Kako se namjesta za trojku
Na drugoj strani Treveon Graham-dugo goreg igraca nisam gledao
bolje da su Musi dali minute.......

Na drugoj strani Treveon Graham-dugo goreg igraca nisam gledao

Nas Nurk ne igra kosarku, on se igra kosarke ... svaki put me iznova iznenadi s kojom lakocom igra ... steta sto repka nece imati plaho koristi od njega nikad ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
vrijedilo je ostati budan samo radi onog zakucavanja:-)
kad na to dodas 27 koseva, 12 skokova, tri blokade, najefikasniji na parketu u obe ekipe, pobjeda...fantazija:-)
ovaj lazni turcin je igracina za ona dva levata sto ni minute ne dobise veceras...samo da je rupa u odbrani, to jeste...mogao bi im valjati da ne padaju kao u vecini tekmi kad su rezerve na terenu a Boga mi, ako nurk nekad bude ciglario,mogao bi ovaj tada i vise minuta dobiti.
kad na to dodas 27 koseva, 12 skokova, tri blokade, najefikasniji na parketu u obe ekipe, pobjeda...fantazija:-)
ovaj lazni turcin je igracina za ona dva levata sto ni minute ne dobise veceras...samo da je rupa u odbrani, to jeste...mogao bi im valjati da ne padaju kao u vecini tekmi kad su rezerve na terenu a Boga mi, ako nurk nekad bude ciglario,mogao bi ovaj tada i vise minuta dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.