Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Dobra partija, ali ga realno u Netsima niko ni nema cuvati. Vjerujem da ce i u nastavku sezone minute biti rasporedjene slicno kao veceras - 28 Nurkic, 20 Kanter. Turcin je u svakom smislu bolji od Leonarda i donosi sigurnih 12+ poena i 7+ skokova s klupe. Defanzivno je los i to svi znamo (sto je pokazao i veceras), ali je jedan od najboljih centara u postu i Nurkic njegovo prisustvo u klubu treba iskoristiti da nauci nesto u tom segmentu igre.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Skoro sam pogodiobhpremierliga12 je napisao/la:Nevjerovatni ofanzivni potezi veceras, vec 18 poena. Ako nastavi biti ovako agresivan mogli bi vidjeti 28-12 partiju veceras.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja usao da pregledam kad tamo lik mrtav bez ikakvih emocija jbt.Vedo20 je napisao/la:Jutrošnji top10, Nurkićevo zakucavanje #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AshburtonG
- Kontakt:
Pogledaj samo komentare na yt. Svi se zale na njega, a fala i s pravom uopce nema ni glas ni karizmu za komentatora.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja usao da pregledam kad tamo lik mrtav bez ikakvih emocija jbt.Vedo20 je napisao/la:Jutrošnji top10, Nurkićevo zakucavanje #1
Hajd sto je izbacio tricu, al ljudi mu se odmaknu 2-3 metra on nece osutat sa poludistance. Super je sto je on natrpao Alena al takvih defanzivnih rupetina među prvim centrima nema puno. Umjesto da uvede i tricu i sve vise suta izvana jer to itekako moze, on izbacio sve osim polaganja.
kobe24 je napisao/la:Dobra partija, ali ga realno u Netsima niko ni nema cuvati. Vjerujem da ce i u nastavku sezone minute biti rasporedjene slicno kao veceras - 28 Nurkic, 20 Kanter. Turcin je u svakom smislu bolji od Leonarda i donosi sigurnih 12+ poena i 7+ skokova s klupe. Defanzivno je los i to svi znamo (sto je pokazao i veceras), ali je jedan od najboljih centara u postu i Nurkic njegovo prisustvo u klubu treba iskoristiti da nauci nesto u tom segmentu igre.
Trucin će ga natjerati da igra svaku tekmu agresivno, do sada i nije bas imao potrebu jer je Collins no name igrac.
Ne suta jer Blazersi sad nemaju vremena da on uvjezbava sut. Gledao sam beki intervju Foxa iz Kingsa i pitaju ga kako je uspio da popravi sut, kaze lik citavo ljeto nista drugo nije radio nego vjezbao sut. Tako i Juka treba jedno ljeto, a ne u sezoni da uvjezbava gdje je svaka utakmica bitna.
Kao sto sam i predvidjao ZC ispada iz rotacije na centru, ako ne bude igrao cetvorku vjerujem da se nece vise naigrati do kraja sezone.
Portland ima.odlicnu ekipu sada i sve osim.polufinala Zapada je neuspjeh.
Kao sto sam i predvidjao ZC ispada iz rotacije na centru, ako ne bude igrao cetvorku vjerujem da se nece vise naigrati do kraja sezone.
Portland ima.odlicnu ekipu sada i sve osim.polufinala Zapada je neuspjeh.
Ovog mrtvog komentatora zovu calmenator, a onog drugog GOATmentatorAshburtonG je napisao/la:Pogledaj samo komentare na yt. Svi se zale na njega, a fala i s pravom uopce nema ni glas ni karizmu za komentatora.Tracy3McGrady je napisao/la:Ja usao da pregledam kad tamo lik mrtav bez ikakvih emocija jbt.Vedo20 je napisao/la:Jutrošnji top10, Nurkićevo zakucavanje #1

ŠVRLJ
- BosniaBoston
- Kontakt:
ReprizaBassha je napisao/la:SK HD, 19:00, PHILADELPHIA - PORTLAND
edit:ipak nije
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 23 feb 2019, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
veceras protiv bobia i boldena...Bassha je napisao/la:SK HD, 19:00, PHILADELPHIA - PORTLAND

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Hajde večeras 25p
- StevieFranchise
- Kontakt:
Pa ybt 5 minuta prošlo, bez lopte i akcije ikakve za njega, više bi lopti u Warriorsima dobio.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Mora sve sam
- BosniaBoston
- Kontakt:
I to protiv jednog od defanzivno najlosijeg centara.Drag mi je bobi,ali on treba da se puni.S druge strane ako nurkic ne dozvoli bobiu njegov skoro pa poen po minuti to je veliki uspjehStevieFranchise je napisao/la:Pa ybt 5 minuta prošlo, bez lopte i akcije ikakve za njega, više bi lopti u Warriorsima dobio.![]()
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Yebeni EON , ne možeš komentatora da promjeniš...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
upravo ovo...samo nece ga nurkic puniti na pocetku, vec lilard sa poludistance na preuzimanju na koje bobi ne moze izaci...BosniaBoston je napisao/la:I to protiv jednog od defanzivno najlosijeg centara.Drag mi je bobi,ali on treba da se puni.S druge strane ako nurkic ne dozvoli bobiu njegov skoro pa poen po minuti to je veliki uspjehStevieFranchise je napisao/la:Pa ybt 5 minuta prošlo, bez lopte i akcije ikakve za njega, više bi lopti u Warriorsima dobio.![]()
centri pocinju da ga pune kad se izmori...
moraju vise vrtiti pnr, marjanovic ne moze braniti pnr ni u ludilu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.