Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Loše u 4/4
izvukli se , Juka solidan,dobra partija.
izvukli se , Juka solidan,dobra partija.
Dobar.
Imaju lagan raspored do kraja!
jedan poen do milje .... JEDAN POEN JUSUFEEEEEE JEDANNNNNNNNNNNNNNNNN......
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nurkic 2.kosarkas nba lige prosle sedmice.Ispred njega samo statpadder westbrook
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije tema westbruk, ali glupo je govorit statpadder. Niko osim njega ne nabija statistiku u nba? :r Čovjek igra sa nevjerovatnom zeljom svaku utakmicu. Voljeli ga ili ne momak je mašina.
Sto se tice jusufa, odličan. Ovu tekmu je CJ krenulo i ocekivano da nece dobit jusuf puno lopti.. Nema veze bitno je da pobjeđuju i da imaju što bolju poziciju za PO.
Sto se tice jusufa, odličan. Ovu tekmu je CJ krenulo i ocekivano da nece dobit jusuf puno lopti.. Nema veze bitno je da pobjeđuju i da imaju što bolju poziciju za PO.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Veceras brotiv bostona.Neka zijane ali da juka dobro odigra 

#Punoljetstvo
Zaglavili u liftu

Esselamu aleykum narode, imal ko budan da prati Jusufa? 

- Tesnjak1991
- Kontakt:
xinxee je napisao/la:Esselamu aleykum narode, imal ko budan da prati Jusufa?

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- StevieFranchise
- Kontakt:
Backcourt ispucavanje u najavi, Juka ako dobije 10 lopti večeras dobro je. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
-
- Kontakt:
Nisam gledao, kakav je bio u obrani?
- Tesnjak1991
- Kontakt:
On izašao raspad sistema. Kanter ko da je nagrajso večeras.BIHpatriota je napisao/la:Nisam gledao, kakav je bio u obrani?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
pa onako,nit predobar nit preloš..fulao je u početku 2 šuta i ima jednu lijepu asistenciju uz 4 skokaBIHpatriota je napisao/la:Nisam gledao, kakav je bio u obrani?
Pogadja nevjerovatno teske suteve
Budi se naša zvjerka 

- Tesnjak1991
- Kontakt:
Dosta bolja 2 četvrtina. Još da se ne ispucavaju bezveze na početku napada..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kakva odbrana na Irvingu 

velika borba na obe strane, bit će interesantno..Možda treća prelomiTesnjak1991 je napisao/la:Dosta bolja 2 četvrtina. Još da se ne ispucavaju bezveze na početku napada..
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Da. Ono je bilo baš moćno. U odbrani su duplo jači kad je on u petorki.COYS je napisao/la:Kakva odbrana na Irvingu

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.