FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
imam osjecaj da ce ova utakmica protiv werdera u kupu biti nase takticko ispadanje iz takmicenja zbog izrazito lose forme, igramo na tri fronta a onda bolje ovako okaniti se kupa i posvetiti se bundes ligi i lp narocino na proljece u drugom djelu sezone,,lp ce mo proci u osminu a tada ce mo imati roberija na raspolaganju i bit ce mo konkurentni svima,,a sto se tice za bundes ligu tu sam optimist i mislim da ce mo na kraju sa malom bodovnom prednosti zauzeti prvo mjesto,,,pozz bavarci
VOLIM BAYERN
uli koehler novinar ARD-a inace jedan od insidera kada je u pitanju bayern rekao je danas u doppelpassu da ce bayern sigurno dovesti pojacanje za lijevu stranu odbrane, da jednostavno se ne mogu sve nade polagat u contenta iako je on igrac koji ima potencijal...s tim se slazem i vjerujem barem na toj poziciji da stigne pojacanje, nadam se jos da ce tymo ostati i dalje u prvoj postavi....a ovo da ce bayern predat utakmicu tako lako u kupu je besmisleno pa van gaalu je to najbrzi put do jedne titule....posto je u bundesligi titula trenutno podaleko kljucno je za van gaala da dobro gura u kupu i ligi prvaka....po mogucnosti kup da osvoji, u ligi prvaka da sto dalje dogura (naravno da ce se i tu probat do titule, tezak je put i rano o tom govorit), a prvenstvo bayern svakako nece predat i sanse i tu naravno dalje postoje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Koliko god je odbrana šuplja, toliko je Butko dobar na golu da to (skoro) sve pohvataOmerbavarac je napisao/la:Imas li sta reci za odbranu?dr.adnan je napisao/la:Koliko god imali problema sa povredama, mene najviše brine naša neefikasnost...![]()
Ekipa smo sa najmanje postignutih golova, čak i Koeln ima više postignutih golova (mi 8, a oni 9, a da ne spominjem Borussiju sa 21 golom). Prošlu sezonu smo završili kao najefikasnija ekipa...
Usputno, da spomenem, uprava se pohvalno osvrnula na Tymine nastupe
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali mi imamo drugu odbranu lige.dr.adnan je napisao/la:Koliko god je odbrana šuplja, toliko je Butko dobar na golu da to (skoro) sve pohvataOmerbavarac je napisao/la:Imas li sta reci za odbranu?dr.adnan je napisao/la:Koliko god imali problema sa povredama, mene najviše brine naša neefikasnost...![]()
Ekipa smo sa najmanje postignutih golova, čak i Koeln ima više postignutih golova (mi 8, a oni 9, a da ne spominjem Borussiju sa 21 golom). Prošlu sezonu smo završili kao najefikasnija ekipa...
Usputno, da spomenem, uprava se pohvalno osvrnula na Tymine nastupeŠalu na stranu, ali i Wolfsburg je u šampionskoj sezoni imao lošu odbranu, ali i ubojiti napad... Uvijek su davali više nego što su primali. Mene brine naša nepreciznost u napadu (koju je djelimično Gomez popravio protiv Hannovera), ali puno se šansi fula...
Svega je 8 lopti zavrsili o mrezi Bayerna. Dortmund je jedini tim koji je manje primio, tacnije 7 golova.
Napad ce se popraviti, u to niko ne sumnja i to je vjerujem primarni cilj cijelog tima, jer bez dobrog napada nema ni rezultata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svjestan sam ja da mnoge ekipe protiv nas bunkera igraju i da je u takvim situacijama vrlo teško pogoditi, računajući i situaciju sa povrijeđenim igračima...Omerbavarac je napisao/la: Ali mi imamo drugu odbranu lige.![]()
Svega je 8 lopti zavrsili o mrezi Bayerna. Dortmund je jedini tim koji je manje primio, tacnije 7 golova.
Napad ce se popraviti, u to niko ne sumnja i to je vjerujem primarni cilj cijelog tima, jer bez dobrog napada nema ni rezultata.
Ali i ove prilike koje napravimo, ne koristimo... Stimulativno djeluje podatak da (s obzirom na probleme u odbrani) primamo malo golova, ali i dalje me bocka nepreciznost...
Sada slijedi dio sezone u kojem imamo "relativno" laganije protivnike. Imamo utakmice sa Bayerom, Schalkeom i Stuttgartom, i s obzirom na njihovu trenutnu formu (ako se ne popravi u međuvremenu), mislim da nam šanse rastu svakodnevno
Bayern je u DFB Pokalu 19 godina neporažen na domaćem terenu. Zadnji tim kome je to uspjelo je tadašnji drugoligaš Homburg, koji je 1991 pobjedio Bayerna u produžecima. Nakon toga slijedi 23 uzastopne domaćinske pobjede.
Večerašnji rival je sve drugo, samo ne bezazlen. Trener Werdera Thomas Schaaf je rekorder (koji dijeli sa još par trenerskih legendi) po broju osvajanja njemačkog kupa (3x). Treba istaći da je do sada 9 puta bio učesnik finalne smotre u Berlinu. 4 puta kao igrač i 5 puta kao trener.
Postoje šanse da večeras Olić zaigra (sa ili bez maske, nebitno) tako da se može očekivati nova formacija (4-4-2), gdje bi Ola pravio društvo Gomezu u napadu. Po strani bi djelovali Muller i Kroos. Tymo, po nekim najavama, bi opet mogao biti prebačen sa "šestice" na "četvorku".
Pored Sky-a, utakmicu prenosi i državni ARD.
Večerašnji rival je sve drugo, samo ne bezazlen. Trener Werdera Thomas Schaaf je rekorder (koji dijeli sa još par trenerskih legendi) po broju osvajanja njemačkog kupa (3x). Treba istaći da je do sada 9 puta bio učesnik finalne smotre u Berlinu. 4 puta kao igrač i 5 puta kao trener.
Postoje šanse da večeras Olić zaigra (sa ili bez maske, nebitno) tako da se može očekivati nova formacija (4-4-2), gdje bi Ola pravio društvo Gomezu u napadu. Po strani bi djelovali Muller i Kroos. Tymo, po nekim najavama, bi opet mogao biti prebačen sa "šestice" na "četvorku".
Pored Sky-a, utakmicu prenosi i državni ARD.
Vom Jäger zum Gejagten
Što se tiče postave, evo čitam najnovije vijesti: najvjerovatnije će biti isti sastavi kao protiv Cluja i Hamburga. Jedini koji se potpuno oporavio je Van Buyten. Klose je fizički spreman, ali se prehladio (i to hladno bavarsko vrijeme, što ne prati Laninu prognozu
) ali će najverovatnije biti na klupi...
Inače, Gaal je u obje dosadašnje utakmice protiv Werdera kao domaćin remizirao. Nadam se da je ovo treća sreća
U dosadašnjem periodu u kupu, Bayern i Werder su se susretali 6 puta i Werder je pobijedio samo jednom i to one "tako davne i lijepe" 1999. godine, samo 2 sedmice poslije finala LP-a. Nakon toga smo mi pobijedili 2 puta u finalima
Treba naglasiti i to da je u sezoni 1994/95 Bayern II pobijedio Werdera u prvom kolu Kupa sa 2:1
Još ovo da spomenem: France Football objavio listu kandidata za Zlatnu loptu i na toj listi od 23 igrača, 5 je Bayernovih: Lahm, Schweinsteiger, Muller, Klose i Robben.
Na trenerskoj listi se nalazi i Van Gaal
Inače, Gaal je u obje dosadašnje utakmice protiv Werdera kao domaćin remizirao. Nadam se da je ovo treća sreća
U dosadašnjem periodu u kupu, Bayern i Werder su se susretali 6 puta i Werder je pobijedio samo jednom i to one "tako davne i lijepe" 1999. godine, samo 2 sedmice poslije finala LP-a. Nakon toga smo mi pobijedili 2 puta u finalima
Treba naglasiti i to da je u sezoni 1994/95 Bayern II pobijedio Werdera u prvom kolu Kupa sa 2:1
Još ovo da spomenem: France Football objavio listu kandidata za Zlatnu loptu i na toj listi od 23 igrača, 5 je Bayernovih: Lahm, Schweinsteiger, Muller, Klose i Robben.
Na trenerskoj listi se nalazi i Van Gaal
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko bi rekao?geronimo je napisao/la: Pored Sky-a, utakmicu prenosi i državni ARD.
Sta ocekivati veceras? Neki imaju zelju da se ispadne iz kupa pa da se sve misli okrenu prema Bundesligi koja je u ovom trenutku prioritet, dok je u LP posao sto se tice grupe skoro pa savrsen, ali takvog misljenja sigurno nije LvG. Naime, kako i on sam kaze, utakmica je vrlo bitna kako za moral ekipe tako i za podizanje forme.
Mnogo me raduje cinjenica da bi mogli zaigrati sa dva spic igraca a uz to i sa izmijenjenom formacijom. Vjerujem da bi ovo moglo biti jedno pozitivno iznenadjenje za sve navijace Bayerna.
Edit: navodno je United ponudio 40 miliona za Svinjceta?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imal gdje prenos, osim ovih linkova na netu?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Post iznad. Jos sam podebljao da se dobro naglasi.davud87 je napisao/la:Imal gdje prenos, osim ovih linkova na netu?
Ejs, ništa, morat će se preko neta gledat...
Evo dobar link
http://atdhe.net/26631/watch-bayern-mun ... der-bremen
http://atdhe.net/26631/watch-bayern-mun ... der-bremen
oj kroos kako fuli loptu al sreca dođe do bastiana
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Bayern za sada puno bolji. Werder jedva prelazi centar igralista. Gol smo primili ponovo na jako glup nacin i opet iz prve prilike (prvog napada) protivnika. Pizarro nije proslavio postignuti pogodak. Svaka mu cast.
Izjednacio Schweini nakon sto mu je lopta dosla poslije suta Kroosa, koji nije najbolje zahvatio loptu.
Sve su svemu - nije lose. Idemo sad po drugi (a nadam se i po treci) pogodak.
Izjednacio Schweini nakon sto mu je lopta dosla poslije suta Kroosa, koji nije najbolje zahvatio loptu.
Sve su svemu - nije lose. Idemo sad po drugi (a nadam se i po treci) pogodak.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako smo primili gol, tako smo ga i dali. Oba su nekako traljavo zavrsila u mrezi, ali su ipak zavrsila.
Tymo jednu utakmicu perfektno, drugu slabo, i tako sve. Primljeni gol mozda i njemu ide na dusu, jer je u onoj situaciji morao ispruziti nogu da presijece centarsut Arnautovica, ali eto i to je izostalo. Kasnije i nije imao nekih velikih gresaka.
Nista od one najavljivane promjene formacije, ali ko zna, mozda se to desi u drugom poluvremenu?
Tymo jednu utakmicu perfektno, drugu slabo, i tako sve. Primljeni gol mozda i njemu ide na dusu, jer je u onoj situaciji morao ispruziti nogu da presijece centarsut Arnautovica, ali eto i to je izostalo. Kasnije i nije imao nekih velikih gresaka.
Nista od one najavljivane promjene formacije, ali ko zna, mozda se to desi u drugom poluvremenu?
Werder se poslije postignutog kola totalno povukao, igra kukavički. Srećom po nas, ne uđe onaj Prödl-ov šut glavom, inače bi bilo dosta ebeno.
Kroos se gubi, Hamit dosta bolji. Nadam se ulasku Olića ili Klosea i većem pritisku ka njihovom golu.
Kroos se gubi, Hamit dosta bolji. Nadam se ulasku Olića ili Klosea i većem pritisku ka njihovom golu.
Vom Jäger zum Gejagten
Gotovi ste kad Huse udje u drugom poluvremenu.Pojest ce vas za frustuck ko' leberkassegeronimo je napisao/la:Werder se poslije postignutog kola totalno povukao, igra kukavički. Srećom po nas, ne uđe onaj Prödl-ov šut glavom, inače bi bilo dosta ebeno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@Hare, jedu nas i bez Huseta. Ja se pitam otkud to da Werder igra kukavički, sada se igraju sa nama. Po meni regularan gol poništen i još neke šanse za njih. Werder je zaslužio vodstvo.
Pravo dobra utakmica, valjda će i Bayo pokazati šta do kraja utakmice.
Pizza je i danas dan bolji od sve jednog Bayernovog napadača.
Pravo dobra utakmica, valjda će i Bayo pokazati šta do kraja utakmice.
Pizza je i danas dan bolji od sve jednog Bayernovog napadača.
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakva golcina schweinija, svaka cast care ajmo jos jedan.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Oooooo moj Boze! :
Samo da se cesce odlucuje na suteve sa distance.
Samo da se cesce odlucuje na suteve sa distance.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.