Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Za 5 minuta dobit 3 licne :lol
al bit ce bolje ako Bog da u 3/4 (tješimo se)
al bit ce bolje ako Bog da u 3/4 (tješimo se)
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 02 mar 2019, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.
Smijesno sta sviraju
Sta ja gledam jbt.
Sta ja gledam jbt.
- AshburtonG
- Kontakt:
Samo on glavu da popravi, sve ostalo mu je blizu. Covjek je vidljivo usao opterecen u match zbog historijski loseg matchupa sa Marcom. I eto sta se desi. Pet minuta, 3 faula, 2 poena dok ce Marc ici na 20+. 
Cist ofanzivni faul.

Cist ofanzivni faul.
realno bio je faul..vidjelo se očito guranjeCOYS je napisao/la:Smijesno sta sviraju
Sta ja gledam jbt.
Isto ko da mu je mozak otisao u setnju na pola sata. Usao je lijepo u mec, jednom odlicno zatvorio Gasola, imao ukradenu loptu, lijepu asistenciju, skok u odbrani i pogodjena dva bacanja nakon Marcovog faula. Taman sam bio pomislio da ce konacno izdominirati mladjeg Gasola, a on onda u naredne dvije minute pokaza da jos uvijek zna biti nevidjeno glup. Laku noc sto se mene tice...
Btw, sva tri faula su opravdano svirana.
Btw, sva tri faula su opravdano svirana.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma usao je odlicno u mec! A onda faul za faulom 
Bezveze sjebe komplet ekipu

Bezveze sjebe komplet ekipu
Ne znam. Vjerujxinxee je napisao/la:realno bio je faul..vidjelo se očito guranjeCOYS je napisao/la:Smijesno sta sviraju
Sta ja gledam jbt.
Za mene nije faul
Haha, jesi legenda, pa nije ovo fudbal. 
Kod drugog faula je ostvario kontakt s Lowryjevim rukama na sutu, a svaki najminimalniji moguci kontakt prilikom suta se svira. Pa, sam Lillard je doktor za iznuditi ovakav faul i uradio je to bezbroj puta. Kod treceg faula je ocigledno rukom odgurnuo protivnickog cuvara. Jos je ovaj za glavu nizi od njega i sudije u takvim situacijama cesto sviraju faul cak i kad ga obori samo tijelom bez kontakta rukama, a Nurkic je koristio lijevu ruku.

Kod drugog faula je ostvario kontakt s Lowryjevim rukama na sutu, a svaki najminimalniji moguci kontakt prilikom suta se svira. Pa, sam Lillard je doktor za iznuditi ovakav faul i uradio je to bezbroj puta. Kod treceg faula je ocigledno rukom odgurnuo protivnickog cuvara. Jos je ovaj za glavu nizi od njega i sudije u takvim situacijama cesto sviraju faul cak i kad ga obori samo tijelom bez kontakta rukama, a Nurkic je koristio lijevu ruku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
A jesu **** bez Nurkica 

Chief se malo razigrao...al se nije proslavio 

ovaj aminu je cudo, rijetko glup kosarkas a da se to jos poklopi sa onako glupom facom...ubode koju trojku 'kamena s ramena' ali ja ono ne bih volio gledati ni u okk celik:-)
mada je nocas ovaj nas ispao malo gluplji u ovih nekoliko minuta na terenu....faulovi cisti ko suza i po meni je glavni krivac sto imaju negativan rezultat do sada.
samo,ovo mi sve nekako tukne na jednu od onih,yebaji ga ako i izgubimo:-)
mada je nocas ovaj nas ispao malo gluplji u ovih nekoliko minuta na terenu....faulovi cisti ko suza i po meni je glavni krivac sto imaju negativan rezultat do sada.
samo,ovo mi sve nekako tukne na jednu od onih,yebaji ga ako i izgubimo:-)
Najjace kada Chief krene u euro step. Oplacem ko malo dijete

Nurkic na parketu je druga dimenzija za Blazerse

Nurkic na parketu je druga dimenzija za Blazerse
Jasta radi. Ostaviti energiju za naredne utakmice
Steta faulova jbg. Ovo je dokaz koliko znaci ekipi
Steta faulova jbg. Ovo je dokaz koliko znaci ekipi
tek sad se moras sloziti sa svakom rijeci koju sam napisao hahaCOYS je napisao/la:Jasta radi. Ostaviti energiju za naredne utakmice
yeba ti nas jusufe veceras, kvalitetno.
babino je napisao/la:tek sad se moras sloziti sa svakom rijeci koju sam napisao hahaCOYS je napisao/la:Jasta radi. Ostaviti energiju za naredne utakmice
yeba ti nas jusufe veceras, kvalitetno.

Moramo kritikovati Jusufa, nije rookie jbt. Sjebo je ekipu veceras svojim retardiranim licnim greskama
- StevieFranchise
- Kontakt:
Lillard umjesto da kao pravi superstar zagrize nakon očajne forme na ovom road tripu i zabije 45+ poena i osigura pobjedu, on pravi reprizu PO-a protiv Pelicansa prošle godine i ima 11 poena nakon 3 četvrtine. Brickcollum jedini vrijedan pomena u Portlandu. Juka ponovo naivno protiv Marca, mislio sam da je naučio lekciju nakon 1/15 prošli put ali ne.. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Da, da... Dame je daleko od dominantnog lidera.
Raptorsi se nude jbt! a gledaj Stottsa
Nevjerovatno.
Raptorsi se nude jbt! a gledaj Stottsa

A jest Stotts idiot Boze dragi
Kako postavi PNR

Kako postavi PNR

- StevieFranchise
- Kontakt:
Dame se probudio konačno, ima nade

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.