pa sudeći po prethodnim postovima imaš autizam, žao mi je stvarnolegenda reala je napisao/la:recicoelho41 je napisao/la:
imam za tebe tužne vijesti...![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
nea nista ljepse nego kad ovi sa crnim i smedjim ocima bacaju suplju kako su plave oci ruzne
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
pravi muskarci nemaju definisanu boju ocijuharden je napisao/la:nea nista ljepse nego kad ovi sa crnim i smedjim ocima bacaju suplju kako su plave oci ruzne
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- ASD
- Kontakt:
Pravi muskarci ne gledaju u oci.Sarmelino je napisao/la:pravi muskarci nemaju definisanu boju ocijuharden je napisao/la:nea nista ljepse nego kad ovi sa crnim i smedjim ocima bacaju suplju kako su plave oci ruzne
- legenda reala
- Kontakt:
i jesi za Sarmelovog društvacoelho41 je napisao/la: pa sudeći po prethodnim postovima imaš autizam, žao mi je stvarno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:i jesi za Sarmelovog društvacoelho41 je napisao/la: pa sudeći po prethodnim postovima imaš autizam, žao mi je stvarno

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne diraj mi sarmela i koelja leđendo da te mrak ne pojedelegenda reala je napisao/la:i jesi za Sarmelovog društvacoelho41 je napisao/la: pa sudeći po prethodnim postovima imaš autizam, žao mi je stvarno
Trenutno imam 5 ovih flašica u sobi. Nisam ponosna na to.harden je napisao/la:volio bih da mogu veću sliku naći al mrsko miAerials je napisao/la:Treba pit' samo vodu.
Je l' to neki san?sljivo je napisao/la:
Trebao si ne doći, možda bi dobili.Sarmelino je napisao/la: Ja kad se na Tusnju pojavim suđeno je 1-1
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Vjerujem da je ovo trenutno šok za tebe ali to je sasvim normalno da prolaziš kroz prvu fazu negiranja bolesti, dalek je put do potpunog prihvatanja. Šta god treba tu smo.legenda reala je napisao/la:i jesi za Sarmelovog društvacoelho41 je napisao/la: pa sudeći po prethodnim postovima imaš autizam, žao mi je stvarno
Povecavali koeljo i ja obim glava na zapadu jbgAerials je napisao/la:Trebao si ne doći, možda bi dobili.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Otišli Sarma i ja na zapad sjedimo kupio nam ja košpa da jedemo kaže on meni 'nemoj bolan na pod bacat valja ovo nekom usisavat'
Koeljo me ispituje za trade secrets.Osim13 je napisao/la:Razgovor je najvažniji
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
**** mater dodjem u tz na utakmicu ljudi jedu **** oko toskacoelho41 je napisao/la:Otišli Sarma i ja na zapad sjedimo kupio nam ja košpa da jedemo kaže on meni 'nemoj bolan na pod bacat valja ovo nekom usisavat'
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.