Sarmel usao u njega. U hardena, ne u ormar.COYS je napisao/la:Harden izas'o iz ormara
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
No homoKanye je napisao/la:Sarmel usao u njega. U hardena, ne u ormar.COYS je napisao/la:Harden izas'o iz ormara
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Prekini ljubav saigraca nam i clanice Legendinog tima. Ne mogu to vise da gledam.Sarmelino je napisao/la:-
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Danas majko ženiš svoga sina x2
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
sad kad sam nasao srodnu dusu niceg se ne bojim, zajedno cemo sve prepreke preciCOYS je napisao/la:Harden izas'o iz ormara
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
jolicnikola
- Kontakt:
najpovoljniji traktori putuju za Albaniju i Kosovo, bjelorusi ih proizvode
-
jolicnikola
- Kontakt:
a da li je neko imo Sarah Hyland na avataru? ili kod Ave Max?
- Fantasista
- Kontakt:
Vecih debila nisam dugo vidio u Potjeri.
-
jolicnikola
- Kontakt:
a kao nema Šeril Kol? ma samo Elvana Gjata
jel naš ili je njihov?Osim13 je napisao/la:Tata dobićeš zeta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Eparhiju Zvorničko-Tuzlansku će na ovom iventu predstavljati Vladika Vasilije Kačavenda, pod umetničkim imenom Katjo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Prekršten u RomanoPenaltiky je napisao/la:Eparhiju Zvorničko-Tuzlansku će na ovom iventu predstavljati Vladika Vasilije Kačavenda, pod umetničkim imenom Katjo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima Kaćo baku, samo da lopatu zadužiOsim13 je napisao/la:Jedini kriterij je da ima baku, ništa više.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.