White privilegeTesnjak1991 je napisao/la:Također nikako ne razumijem šta se vidi u ovom Collinsu, a hvale ga haos na Portlandovom forumu. Al' et.COYS je napisao/la:Treba mozak za odbranu jbg. Kanter je blago receno kritican
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Frajer imao onaj period kad ga išlo sve, posralo ga pravo. Sad kad je stalo, beskoristan. Znam da su govorili nek se Nurkić trejda, kao može ga Collins mjenjat.BosniaBoston je napisao/la:White privilegeTesnjak1991 je napisao/la:Također nikako ne razumijem šta se vidi u ovom Collinsu, a hvale ga haos na Portlandovom forumu. Al' et.COYS je napisao/la:Treba mozak za odbranu jbg. Kanter je blago receno kriticanGdje ce bosnjo i turcin da uzimaju poziciju babinom milijarderskom sinu
Kanter katastrofalan večeras, bar dosad.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Hahahhaa, ja koliko je čovjek dominantan u reketu. Onaj klipan 3x napao Kantera, i kontao isto Nurkića.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trpajte ga ba
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
4 suta, 12 minuta , 12/7/4 koja jbna zvijer.
Strasan u oba pravca
Samo dalje Juka..
Da mu hoće pustiti da ide do career higha i TDa..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Bilo bi.. da nije CJ indijanca. Koja štetoćina, 3x doda čistu loptu protivnicima u ruke.Rokoko87 je napisao/la:Da mu hoće pustiti da ide do career higha i TDa..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ali sta svira Tony Brothers
Perfektna odbrana i blokada na Kembi
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Bolje čuva ove niže igrače od svojih bekova hahahaCOYS je napisao/la:Ali sta svira Tony Brothers![]()
Perfektna odbrana i blokada na Kembi
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
On će biti bolja verzija Marca Gasola.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jeste li vi primjetili sa 80% šuteve koje CJ uputi su kada nema nikoga na ofanzivnom skoku, ma ni blizu reketa ?
Džaba Portlandu sve ovo , džaba, lik je užas majke mi...
Džaba Portlandu sve ovo , džaba, lik je užas majke mi...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- StevieFranchise
- Kontakt:
Dominacija u prvom poluvremenu, očekujem da ga po običaju prestanu hraniti u korist CJ ISO cigli u drugom.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
slažem se. u najgorem slučaju kao marc.lumani je napisao/la:On će biti bolja verzija Marca Gasola.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma CJ je štetočina, doslovno štetočina. Al' ne daj Bože reć' šta Portlandovim navijačima protiv njega, jer nekad ga usere trica, i da 40 poena. 
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
decko se igra kosarke, kao da igra protiv juniora:-)
Juka strašan, uzese mu naku odbranu i blokadu na kraju. Nažalost ovi neće trejdat cj-a ni u sljedećem životu djaba se nadat takvom raspletu.
Ne znam bas za ovo. Doata bi njih bilo spremno trejdat CJa. I vjerujem da velika vecina misli da je Juauf drugi najbolji igrac u ovoj ekipi.Tesnjak1991 je napisao/la:Ma CJ je štetočina, doslovno štetočina. Al' ne daj Bože reć' šta Portlandovim navijačima protiv njega, jer nekad ga usere trica, i da 40 poena.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.