La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Kad se zadnji put desilo da igrač zbog prigovora dobije direktan crveni, pa suarez onda treba prije nego izadje na stadion dobiti žuti, sramota za ovog sudiju
- Panta79rei
- Kontakt:
Da se sudije ovako drže pravila, koliko bi kartona Suarez dobio zbog prigovora? Njemu nikad ništa, a ne zatvara njušku.enobarca je napisao/la:Jedini retard ovdje je Costa, sudija odlican
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Čekaj, pa jel isto prigovor i 'majka ti je sranje' ili 'yebem ti majku' 'serem ti na majku' ili šta? Čuj prigovor 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Jest u nasoj ligiJack je napisao/la:Čekaj, pa jel isto prigovor i 'majka ti je sranje' ili 'yebem ti majku' 'serem ti na majku' ili šta? Čuj prigovor
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pique je svojevremeno znao dobiti crveni zbog prigovora + 4 utakmice kazne (superkup protiv Bilbaoa), Mascherano također.tajger je napisao/la:Kad se zadnji put desilo da igrač zbog prigovora dobije direktan crveni, pa suarez onda treba prije nego izadje na stadion dobiti žuti, sramota za ovog sudiju
Ma i u našoj i u Zimbabveu i Ruandi će te isključit ako mu se uneseš u facu i opsuješ nešto.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
I sam kazes, zbog PRIGOVORA.Jedno je prigovor, drugo psovka, daj ne yedite ****, da je ko iz Barcelone dobio crveni ne bi se niko zalio.Panta79rei je napisao/la:Da se sudije ovako drže pravila, koliko bi kartona Suarez dobio zbog prigovora? Njemu nikad ništa, a ne zatvara njušku.enobarca je napisao/la:Jedini retard ovdje je Costa, sudija odlican
Kako se vidjelo gdje će Mesi (
) opucati i opet svi na kontra stranu.
Tražio sam opet onu platnu listu od Simeonea i moram još jednom
Tražio sam opet onu platnu listu od Simeonea i moram još jednom
tajger je napisao/la:Kad se zadnji put desilo da igrač zbog prigovora dobije direktan crveni, pa suarez onda treba prije nego izadje na stadion dobiti žuti, sramota za ovog sudiju
Ja je.bote, zamisliMElloo je napisao/la:Crveni zbog prigovora i psovanja u ovakvoj utakmici![]()
![]()
Spanske sudije su retardi
Ovaj Suarez nije normalan, zapucat ce tri zicera u tribine al' ce zabit sa 20 metara winner 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da se za te stvari daju crveni na svakoj utakmici bi ih bilo.Glupost
Suarez je najbolji napadac u zadnjih 20 godina. Uvjerljivo, a i vjerovatno ce otici iz kluba kao drugi najbolji strijelac ikada, iza Messija. I sve to samo za 6-7 godina. Strahota.
27.10.2020
Ja je.bote, treba kao sudija da održi autoritet nakon što dopusti da mu frajer nekažnjeno kaže Poserem ti se na majku.
Debeli Ronaldo igrao u 18. vijeku inaceleorey je napisao/la:Suarez je najbolji napadac u zadnjih 20 godina. Uvjerljivo, a i vjerovatno ce otici iz kluba kao drugi najbolji strijelac ikada, iza Messija. I sve to samo za 6-7 godina. Strahota.
Naravno da je bolji nogometas od Suareza, po znanju, ali manje gola ima od urugvajca. Debeli nema ni 300 golova.Epidaurus je napisao/la:Debeli Ronaldo igrao u 18. vijeku inaceleorey je napisao/la:Suarez je najbolji napadac u zadnjih 20 godina. Uvjerljivo, a i vjerovatno ce otici iz kluba kao drugi najbolji strijelac ikada, iza Messija. I sve to samo za 6-7 godina. Strahota.
27.10.2020
Sto li Boze ? Ah da, imao pun ku.rac povreda koljena. Svasta tastatura trpi.
Boze moj, povreda ybg. Ja nisam rekao najbolji nogometas, logicno da je debeli talentovaniji i bolji igrac. Suarez je dominirao gdje god je bio isto, jos od Ajaxa, pa u Liverpoolu prekucavao i sad za manje od 6 godina ce izbiti na 4 mjesto na vjecnoj listi u Barci.Epidaurus je napisao/la:Sto li Boze ? Ah da, imao pun ku.rac povreda koljena. Svasta tastatura trpi.
27.10.2020
Moze on i prvi zavrsit al nit je bolji igrac nit je bolji napadac od debelog. Licno mi nije ni od Henryja bolji.
Ronaldo bolji napadac, ali nekom logikom Suarez je ipak bolji. 
Grehota je što Suki ne osvoji onda PL, zaslužio je. No svakako može doći sljedeće sezone da bude ispomoć u pohodu na kvatro sladoled 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.