I ja sam bas to podavno primijetio, sto samo pokazuje koliko je neinteligentan i neracionalan, ali i sebican.bombaysaphire je napisao/la:Jeste li vi primjetili sa 80% šuteve koje CJ uputi su kada nema nikoga na ofanzivnom skoku, ma ni blizu reketa ?
Džaba Portlandu sve ovo , džaba, lik je užas majke mi...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ima li tko link?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Reddit nba streams kliknete na portland:charlotte i onda stream youpit.Malo kasni al ne stopa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
mogao bi s pola gasa prebacit 30 ali gdje ce juka uzet vise suteva od CJ-a koji ima dva i po puta vecu platu
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ja koliko sam komentare čitao, jok. I što se tiče Jusufa, nisam siguran, spomenuo sam već, njima je Collins bio bolji, tak' da.nerkolfc je napisao/la:Ne znam bas za ovo. Doata bi njih bilo spremno trejdat CJa. I vjerujem da velika vecina misli da je Juauf drugi najbolji igrac u ovoj ekipi.Tesnjak1991 je napisao/la:Ma CJ je štetočina, doslovno štetočina. Al' ne daj Bože reć' šta Portlandovim navijačima protiv njega, jer nekad ga usere trica, i da 40 poena.
Jusuf je ubjedljivo drugi igrač ekipe, a o doprinosu u odbrani ne treba trošiti riječi.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
cekam samo kembu na tiketu...i naravno da ne moze nista ubacit
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koja dominacija brata, čovjek drži odbranu a u napadu pravi prostor suigračima, asistira, skače ibuz sve to, on zabija. Top 10 centara lagano, u ovoj sezoni je čak i top-5
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma kakvi da im.je bolji. O tome se vise i ne diskutuje, sad svi pricaju da je opravdano zasto ZC ne igra nikako.Tesnjak1991 je napisao/la:Ja koliko sam komentare čitao, jok. I što se tiče Jusufa, nisam siguran, spomenuo sam već, njima je Collins bio bolji, tak' da.nerkolfc je napisao/la:Ne znam bas za ovo. Doata bi njih bilo spremno trejdat CJa. I vjerujem da velika vecina misli da je Juauf drugi najbolji igrac u ovoj ekipi.Tesnjak1991 je napisao/la:Ma CJ je štetočina, doslovno štetočina. Al' ne daj Bože reć' šta Portlandovim navijačima protiv njega, jer nekad ga usere trica, i da 40 poena.
Jusuf je ubjedljivo drugi igrač ekipe, a o doprinosu u odbrani ne treba trošiti riječi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vec je najbolji kosarkas BiH ikad bez sumnje(nije jos najveci naravno)
#Punoljetstvo
poslije time out-a Terry crta akciju za svog mezimca...niko se ne smije ispriejcit CJu da uzme 20 suteva
- StevieFranchise
- Kontakt:
Tri asistencije do TDa

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
CJ je dobar ali kao 6.igrac,na dvojci treba ipak neko ozbiljniji,tricu moze pokriti hood(visok je 203)
#Punoljetstvo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
4 koliko ja vidim.StevieFranchise je napisao/la:Tri asistencije do TDa![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Al' strašno je kako ga slabo koriste. Al' jbga, mora indijanac koji airball i ciglu bacit. Hajd kad je "vruć", al' ovo večeras..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
CJ 2-13 

Šut 2/13 
Yebena indijanština

Yebena indijanština

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★