Ma kakav Radnik i Celik, mada bih volio da si ti u pravu a ne ja.AdkoHz je napisao/la:Zašto bi Široki pustio?Željo ima relativno "lahku" utakmicu i sljedeće kolo Zeljo-Siroki gdje je Željo favorit što bi značilo da Siroki pada sa trećeg mjesta a bili bi u bod sa Radnikom,Čelikom...fks74 je napisao/la:Filipovic kao da je siguran, da ce dobiti u Sirokom. Cuj mi imamo tesku utakmicu a oni nemaju. Smrdi mi to na poklon bodove, za praznik njihov.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tako je kako je-skoroalen je napisao/la:Nisi ovo trebao pisat, sad ćeš doživjet agresiju ovdje.mma_hz je napisao/la:Ja sam u protekle 2 sedmice vidjeo Sabanovica u teretani u kojoj i ja treniram bar 4 puta i radio je punom parom sve one "njihove" vjezbe.
Takodjer je trcao na traci i radio biciklo
Spavajte mirno, Šabanović je povrijeđen.
THE TRUTHHH WILLL SETT US FREEEEEE
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mozda trenira da se vrati u trenazni proces. Priupitaj ga jel se oporavio od povrede.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Hoce li ko prognozirati rezultat sutra... ???
Moguce,ja nisam rekao da je spreman.I ja se nadam da trenira zbog trenaznog procesa..Kamuflazn je napisao/la:Mozda trenira da se vrati u trenazni proces. Priupitaj ga jel se oporavio od povrede.
Smijesno mi je malo da pored ljudi u klubu koji su placeni za to momak placa privatnog trenera koji radi sa njim u jeku sezone.
FK SARAJEVO.
- SveOveGodine
- Kontakt:
Ako budemo igrali sa 4 nasa akademca, pobjeda od 3 razlike. A ako husref izvede svojih standardnih 11 sa izmisljenim pozicijama 0-0 ili inshallah 0-1Vanja8 je napisao/la:Hoce li ko prognozirati rezultat sutra... ???
To nije smijesno vec pohvalno. I ronaldo ima svog privatnog trenera, ocigledno da momak voli da trenira i mimo treninga.mma_hz je napisao/la:Moguce,ja nisam rekao da je spreman.I ja se nadam da trenira zbog trenaznog procesa..Kamuflazn je napisao/la:Mozda trenira da se vrati u trenazni proces. Priupitaj ga jel se oporavio od povrede.
Smijesno mi je malo da pored ljudi u klubu koji su placeni za to momak placa privatnog trenera koji radi sa njim u jeku sezone.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Samo izgleda dzaba mu to sve

FK SARAJEVO.
Maloprije sretnem Crnickog sa stakama, kaze napukli mu ligamenti 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:2Vanja8 je napisao/la:Hoce li ko prognozirati rezultat sutra... ???
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Mislio sam da ce uci normalno opusteno u utakmicu bez prevelikog naboja kao sto je dp sad bio slucaj, jer su izgubili sanse za Evropu a ispasti ne mogu. Nisam rekao niti ocekivao da ce nam pustit tekmu.SveOveGodine je napisao/la:Znaci nije do nas. Krivi su drugi jer zapinju.
To si ti sanjao, Husref nikad nije davao sansu mladim igracima, cuj da izadje na derbi sa tom sredom, ma nema sanseKamuflazn je napisao/la:Ko je doveo cimirota u Sarajevo? Kovacevica? Huseinbasica? Travancica? Ko je imao u sredinu na najjaci zeljeznicmar u historiji Radovac, kovacevic, cimirot? Ko je dao handzicu sansu, muharemovicu, plakalu, alaimu? Golobradim mladicima?
Feb 28, 2015 Zvijezda 0:3 Sarajevo, Radovac klupa, Berberovic i Dino dva zadnja vezna, hajde na onom terenu sasvim logicno..Denchi je napisao/la:Mnogo volis da izvrces stvari , jednu tekma radovca na krilu iz nuzde kad je usput I dao gol, ne cini ga krilom...
Ali znas ti to, nego malo spinujes malo krivis fakte...
Kakva sljepost pored ociju
Mar 11, 2015 Sarajevo 1:2 Borac, ovdje igraju Cimirot i Radovac, Dine nema
Mar 14, 2015 Sarajevo 0:0 Borac nema Radovca ni Dine, Cimirot usao u drugom...
Mar 18, 2015 Borac 0:1 Sarajevo kup, Cimirot i Dino veza...
Mar 21, 2015 Velez 2:0 Sarajevo Cimirot, Dino veza, radovac usao umjesto Cimirota...
Apr 4, 2015 FK Sarajevo 4:0 Mladost veza Cimirot i Dino, krilo radovac
Apr 8, 2015 Drina 0:0 Sarajevo Veza Cimirot i Dino, krilo radovac, Krle u Splitu...
Apr 13, 2015 Travnik 0:2 Sarajevo veza Cimirot i Dino, krilo radovac
Apr 17, 2015 Sarajevo 1:1 Celik veza naravno Cimirot i Dino, krilo naravno radovac
I tu je kraj Kodri bio, nismo docekali da vidimo jel istina ona mahalska, da bi napali Olimpik sa Dinom i Radovcem preko krila; ili ti lijevi i desni vezni...tu bi se igraci Olimpika sjebali toliko da bi nam i pustili utakmicu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
bordopoeta
- Kontakt:
1:4.Vanja8 je napisao/la:Hoce li ko prognozirati rezultat sutra... ???
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Neka pobijedimo sutra 0:1 ja sam prezadovoljan.
Bitno je samo imati kontinuitet pobjeda, pa nebitno kojim rezultatom.
Kako bi dobro došao onaj Čalin niz od 8-9 pobjeda sada!
Bitno je samo imati kontinuitet pobjeda, pa nebitno kojim rezultatom.
Kako bi dobro došao onaj Čalin niz od 8-9 pobjeda sada!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jučer se povrijedio na treningu.dagerHZ je napisao/la:Maloprije sretnem Crnickog sa stakama, kaze napukli mu ligamenti
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Historicar
- Kontakt:
Ubi nervoza pred sutrašnju utakmicu.Valja sutra i onu gamad na Pecari ispratiti, mnogi pišu po fb da je pobjeda Zrinjskog završena stvar.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma ja ba, svi su protiv nas. Manite se te price, ovi zapinju protiv nas, oni pustaju bodove nama na stetu, termini nastimani. Svi protiv nas u pm, jeste kmeconje yebem vas jafks74 je napisao/la:Sta, i ? J.bes fudbal takav.moj uzor-S.G je napisao/la:Da, i?fks74 je napisao/la:Filipovic kao da je siguran, da ce dobiti u Sirokom. Cuj mi imamo tesku utakmicu a oni nemaju. Smrdi mi to na poklon bodove, za praznik njihov.![]()
ZZ
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka jim pustaju to se i ocekuje od njih, zato nikad od njih nece ni biti respektabilnog kluba. Mi moramo gledati samo sebe, jer smo ovisni sami od sebe. Ja iskreno ocekujem da bi Zrinjski mogao kiksati u Zenici kod Celika i kod Mladosti kad budu gostovali, ostale ce tekme ja mislim dobiti sa njihovim prepoznatljivim rezultatom 1:0, zato si mi nesmijemo vise dozvoliti (puno) kikseva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Historicar
- Kontakt:
Mladosti ne trebaju bodovi, nemaju nikakve ambicije, a i Zrinjski ih je redovno tamburao, gdje god su igrali, osim nedavno (0:0).Bilo bi lijepo da ih naši premiraju, a i naš čovjek im je sportski direktor.ElCartel11 je napisao/la:Neka jim pustaju to se i ocekuje od njih, zato nikad od njih nece ni biti respektabilnog kluba. Mi moramo gledati samo sebe, jer smo ovisni sami od sebe. Ja iskreno ocekujem da bi Zrinjski mogao kiksati u Zenici kod Celika i kod Mladosti kad budu gostovali, ostale ce tekme ja mislim dobiti sa njihovim prepoznatljivim rezultatom 1:0, zato si mi nesmijemo vise dozvoliti (puno) kikseva.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, MaroonBjelave, Vanja8, zagorski i 26 gostiju.