Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vise nije nego sto jeste. Al glupan ga gura. Jos bezveze situacija. Nevjerovatno. IQ u minusu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma kada se ima VAR i sviras gotovo je ruka na tijelu igraca, nemaa tu argumente da ponistis odluku, taj intezitet je vec sudacko ubjedjenje i uvijek se daje prednost sudiji na terenu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije to nikakva novost davno je on dokazao da ima pileći mozak
Il Club più titolato al mondo!
Hajde što je intenzitet bio preslab nego što je frajer počeo padati prije nego što ga je uopšte dodirnuo
I onda nekad čujem priče kako se Milan gura, da bog da sve klubove ovako gurali.
Mada nije više ni bitno, gubi se ovo svakako i sa penalom i bez njega.
Suso je napravio samo dva faula s tim da je onaj prvi prestrogo dosuđen i taman posla da mu za ono da drugi žuti. Ne tvrdim da nije bilo elemenata, ali trebaš biti konj pa isključiti igrača na osnovu dva blaga prekršaja.
Torino se čitavu utakmicu mariše, imaju više faulova i nijedan karton nisu dobili, evo tek maloprije poslije hiljadu faulova neko dobija karton.
I onda nekad čujem priče kako se Milan gura, da bog da sve klubove ovako gurali.
Suso je napravio samo dva faula s tim da je onaj prvi prestrogo dosuđen i taman posla da mu za ono da drugi žuti. Ne tvrdim da nije bilo elemenata, ali trebaš biti konj pa isključiti igrača na osnovu dva blaga prekršaja.
Torino se čitavu utakmicu mariše, imaju više faulova i nijedan karton nisu dobili, evo tek maloprije poslije hiljadu faulova neko dobija karton.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Good nightChampions eight years in a row and their coach is going crazy on tv for rightful criticism and their fans are going crazy for a tifo. I feel sad for them
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobar je Milan,dosli su Paqueta i Piatek
Napokon koliko covjek prica sudijom cijelu utakmicu, sve uredu kapiten, ali sto je previse previse je.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa kapiten je, ima pravo pričati. 
Ali direktan za prigovor, vrh, imal' još šta sudija da se dosudi
Ali direktan za prigovor, vrh, imal' još šta sudija da se dosudi
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Aplauz = crveni opravdano. Iako si kapiten ne mozes svaku odluku diskutovati, pa nisi kontrolor sudjena nego igrac, igraj fudbala. Kometarise ocigledne prekrasaje, ocigledne kartone.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Za aplauz sudiji direktan crveni, nadmašio je gnjida sam sebe
Il Club più titolato al mondo!
Pa mora diskutovati kad im sve živo svira, a Milanu daje kartone, preko pola ekipe je dobilo žuti. 
Ne dešava se ovo prvi put, nedavno sam naišao na podatak da je 6/8 kartona dobio radi prigovora, što je neobična brojka jer je kapiten i jer ima pravo komunicirati sa sudijama.
Neka je i crveni, znam da se aplauz kažnjava kartonima, ali čemu brate direktni, jel' nas nisi dovoljno yebao?
Ne dešava se ovo prvi put, nedavno sam naišao na podatak da je 6/8 kartona dobio radi prigovora, što je neobična brojka jer je kapiten i jer ima pravo komunicirati sa sudijama.
Neka je i crveni, znam da se aplauz kažnjava kartonima, ali čemu brate direktni, jel' nas nisi dovoljno yebao?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma isključenje je čisto, sad da li je za direktan crveni upitno je, al' je drugi žuti ok, ne možeš komentarisati svaku odluku sudije koliko god da je u krivu, bolje je da se kao kapiten nasereš saigračima kada igraju ko mlohave kite, to rade pravi kapiteni.
Penal mi je bezveze, nema intenziteta, a Izzo počeo padati prije nego što ga je Kessie i dotakao.
Penal mi je bezveze, nema intenziteta, a Izzo počeo padati prije nego što ga je Kessie i dotakao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za aplauz sudiji uvijek ide crveni kartonmuxa je napisao/la:Za aplauz sudiji direktan crveni, nadmašio je gnjida sam sebe
Cak moze dobit dvije utakmice kazne
http://www.figc.info/noif-cgs-regolamen ... nt-page-1/
for two days in the event of a seriously unsporting conduct and in the event of injurious or disrespectful conduct towards the competition officials
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- akisarajevo92
- Kontakt:
izgleda da se Lecce i stari dobri Via del mare vracaju u elitu, za nas nostalgicare odlicno :mrgreen
https://streamable.com/yiye6
Don't believe the hype.
Pade Bresciaakisarajevo92 je napisao/la:izgleda da se Lecce i stari dobri Via del mare vracaju u elitu, za nas nostalgicare odlicno :mrgreen
Jos dobiti u gostima posljednju Padovu i bit ce im dovoljan bod protiv Spezie i to je to ako Palermo sve dobije ili mozda vec iduce kolo proslave novi povratak u Seriu A
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nakon 6 godina mucenja u Serie C mogli bi se zadrzati samo jednu godinu u B
slab sam na ove ekipe sa strastvenim navijacima i old school stadionima kao sto ih imaju Lecce, Catania, Palermo, Bari itd.
ovi novi klubovi sto se pojavljaju nemaju cak ni gotivno ime, cuj Frosinone, Sassoulo, Benevento, Crotone

slab sam na ove ekipe sa strastvenim navijacima i old school stadionima kao sto ih imaju Lecce, Catania, Palermo, Bari itd.
ovi novi klubovi sto se pojavljaju nemaju cak ni gotivno ime, cuj Frosinone, Sassoulo, Benevento, Crotone
Don't believe the hype.
Ascoli, Perugia, Salernitana, Taranto 
Ma kakav Sassuolo i ti nabrojani. Muka vise od njih.
Ma kakav Sassuolo i ti nabrojani. Muka vise od njih.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.