NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

Chinaglia
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2019, 15:02

misljenja sam da ova serija ide u 7, dobice denver jednu u pdx il bar tako smatram

protiv okc su bile dvije tekme na par posjeda u rose garden-u, a losi su na perimetru, s druge strane, u denveru s izuzetkom plumleeja, bukvalno svaki igrac moze pogodit s perimetra... losa suterska noc za obje ekipe, ipak vise za denver sto je i odlucilo tekmu... nece denver ponovo sutirat ovako lose, al nece niti dame... takodjer, nije realno da denver ponovo uhvati 23 ofanzivna skoka

takodjer ocekujem mnogo agresivnijeg jokica od samog pocetka, mislim da ce u narednoj tekmi uzet 20+ suteva

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 02 maj 2019, 15:36

i ja mislim da ce denver uzet jednu na strani kao sto je bilo jasno da ce portland uzet jednu....ja sam kontao da ce uzet prvu zbog umora domacina

ne znam kako por misli rijesit problem defanzivnog skoka.....patnja je bila gledat kako se goste pored collinsa....bekovi i millsap mu kupe s glave loptu.vidjevsi ono jutros nema nikakve sanse da zach bude startni centar....mali se treba razvijat kao stretch cetvorka.....nije samo problem mase,ima tu jos stvari..
u najavi playoffa sam podvukao da aminu i hark moraju pogadjat....sreca pa je sinoc Hood povukao,sto znaci da ce sljedecu biti non-faktor....mora se i seth pojavit jednu tekmu....denver ima vise rezerve zbog najbolje klupe u ligi ali vidjecemo....sedma utakmica bi bila teska za predvidit

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 maj 2019, 16:14

Cuj ne bi bila razlika da igra Nurkic. Lik im treca opcija a Kanter i Collins trpaju Jokaru. Sta bi tek bilo Nurkic-Kanter :kafa:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 maj 2019, 16:15

alemsa je napisao/la:Cuj ne bi bila razlika da igra Nurkic. Lik im treca opcija a Kanter i Collins trpaju Jokaru. Sta bi tek bilo Nurkic-Kanter :kafa:
*Treca opcija,drugi igrac
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 maj 2019, 16:31

Molimo navijace ekipa koje nisu na skoru 1-1 da ne komentarisu sra bi bilo kad bi bilo situacije. hvala.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 maj 2019, 16:51

Steta sto Spursi nisu imali beka, i morali su igrat na onu dvojicu sto samo pucaju midrange, inace bi prosli. Kad ga ovaj Collins trpa znas koliko je sati :kafa:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 maj 2019, 17:03

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 02 maj 2019, 17:34

"ovo izgleda ko da je snoop doggova kuca" :rol:

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 02 maj 2019, 17:37

Nekako sam sve više uvjeren da ćemo gledati finala konferencija s prva dva seeda :hmmmmm:
GSW će pomesti Houston jer koliko god uzdizali Hardena i vjerovali da će proći mislim da je on svoju šansu u Houstonu za prsten propustio prošle godine . Jednostavno nemaju rješenja za Duranta a nemoguće da zaustave u potpunosti Cury-a i Thompsona u naredne dvije utakmice.
Denver u 6 dobija jer su kvalitetniji i imaju širinu +Jokić kojeg ne mogu u potpunosti limitirati (šta im vrijedi ako ga ostave na 15 poena ako će imati 10+ asistencija)
Phila iako mi je draga i volio bi da prođu do finala nažalost previše ovisi o Embidu a Butler i Harris nisu toliko konstantni u napadu da ovu seriju izvuku. Kako su Embida limitirali ne očekujem da ostali mogu izvući seriju jer Toronto ima klupu koja će biti presudna u ovoj seriji od 7 utakmica.
Bucksi u 6 jer koliko god taktika i obrana Bostona bila vrhunska ne vidim način da ih u potpunosti zaustave. Bucksi jedino sami sebe mogu izbaciti ako počnu divljati
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 02 maj 2019, 19:11

Danny Ainge suffered a mild heart attack in Milwaukee on Tuesday night. He received immediate medical attention and is expected to make a full recovery. He will return to Boston shortly. Further updates will be provided as appropriate.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 maj 2019, 19:16

JHam je napisao/la:Danny Ainge suffered a mild heart attack in Milwaukee on Tuesday night. He received immediate medical attention and is expected to make a full recovery. He will return to Boston shortly. Further updates will be provided as appropriate.
:roll:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 02 maj 2019, 19:22

Zasto ne spominje Jokic kao MIP ove sezone? All star, odveo ekipu do drugog seeda kao kapiten, brojke ima kakve ima (mada se moj stav zna kad su u pitanju danasnje brojke)...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 maj 2019, 19:25

AtlaZ je napisao/la:Zasto ne spominje Jokic kao MIP ove sezone? All star, odveo ekipu do drugog seeda kao kapiten, brojke ima kakve ima (mada se moj stav zna kad su u pitanju danasnje brojke)...
Jer je bio prosle godine samo nesto losija verzija danasnjeg sebe.Ipak je Siakam napravio mnogo veci napredak

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 02 maj 2019, 19:36

BosniaBoston je napisao/la:
JHam je napisao/la:Danny Ainge suffered a mild heart attack in Milwaukee on Tuesday night. He received immediate medical attention and is expected to make a full recovery. He will return to Boston shortly. Further updates will be provided as appropriate.
Celclticsi objavili na twitteru, nije izmisljeno

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 02 maj 2019, 19:38

AtlaZ je napisao/la:Zasto ne spominje Jokic kao MIP ove sezone? All star, odveo ekipu do drugog seeda kao kapiten, brojke ima kakve ima (mada se moj stav zna kad su u pitanju danasnje brojke)...
Jer je bio prosle godine samo nesto losija verzija danasnjeg sebe.Ipak je Siakam napravio mnogo veci napredak
Hmm fair enough.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 02 maj 2019, 19:45

Cleveland has been granted permission to interview Denver assistant Wes Unseld Jr., for franchise's head coaching job, league **** tell ESPN.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 maj 2019, 21:23

JHam je napisao/la:
Celclticsi objavili na twitteru, nije izmisljeno
Ma znam

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 maj 2019, 23:16

Chris Broussard said he hopes the Rockets get swept cus they “symbolize everything wrong with basketball”

tru.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 02 maj 2019, 23:39

Tru
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 maj 2019, 23:41

Carmelo agrees with your statements :kafa:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []