#16 je napisao/la:Otkrijte nam tajnu, ko mu je otac?! Mrzi me da tražim...
Direktor Beograd puteva

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
#16 je napisao/la:Otkrijte nam tajnu, ko mu je otac?! Mrzi me da tražim...
Neka hvala,sto dalje od Slobode mi trazimo.harry_90 je napisao/la:Ma on je dosao da ga malo Sene izvjezba,napravi dobrog igraca i ode nakon godinu u Zvezdu ili Partizan,a nama sipak .
Mozda ga i nasi ne bi pustili u Zvezdu,jer znaju kakvi su,uzmu igraci,a para nigdjeDevil je napisao/la:Neka hvala,sto dalje od Slobode mi trazimo.harry_90 je napisao/la:Ma on je dosao da ga malo Sene izvjezba,napravi dobrog igraca i ode nakon godinu u Zvezdu ili Partizan,a nama sipak .
nerminh74 je napisao/la:joj ljudi to vam je namjestila CZ igrat ce djabe, jos ce te dobiti neki 20-30 hiljada evra (u ovom slucaju) koroz sponzore 10 k kesa od CZ tako da im dopustite da potpisu one igrace
znam, procitao sam, samo sam vam rekao kojim putem je dosao do vasTaRgEt_ je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:joj ljudi to vam je namjestila CZ igrat ce djabe, jos ce te dobiti neki 20-30 hiljada evra (u ovom slucaju) koroz sponzore 10 k kesa od CZ tako da im dopustite da potpisu one igrace
Potpisao na 3 godine ....
nerminh74 je napisao/la:znam, procitao sam, samo sam vam rekao kojim putem je dosao do vasTaRgEt_ je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:joj ljudi to vam je namjestila CZ igrat ce djabe, jos ce te dobiti neki 20-30 hiljada evra (u ovom slucaju) koroz sponzore 10 k kesa od CZ tako da im dopustite da potpisu one igrace
Potpisao na 3 godine ....
Ponovo otvaranje sezone na najbolji moguci nacin, i to po ko zna koji put.harry_90 je napisao/la:Slavija - Sloboda 57:76
ovo mi je dragoharry_90 je napisao/la:Najefikasniji u gostujucoj pobjedi nad Slavijom su bili Jeftić i Albijanić sa postignutih po 19 poena, dok je odličnu utakmicu odigrao i Halilbegović, koji je postigao 15 poena.Sljedecu utakmicu igraju kuci sa Capljinom.
Znao sam da ces se javit da das komentar,zato sam i postavio.. ma mutno je i meni kako su se dogovorili,sa Zaretom nikad nisi cist,i bas me zanima koliko ce otici u klupske kase,a koliko u djep Zareta i drugovaDevil je napisao/la:Da mi je znat sta su tu smutili,moracu to sutra da istrazim,apsolutno neverujem da ce ovi nasi hteti isplatiti 150k eura.
Nije da li ce htjeti, moraju.Devil je napisao/la:Da mi je znat sta su tu smutili,moracu to sutra da istrazim,apsolutno neverujem da ce ovi nasi hteti isplatiti 150k eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.