FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Okreni mu i ukucane protiv njega
Ja mu nista ne vjerujem dok mi ne kaze ime i prezime ,imovinsko stanje JMBG,pin kartice i karticu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A vidim ja da hoces...MortemHz je napisao/la:Do sutrašnjeg dana ću i Tuzlake okrenuti protiv tebeVanja8 je napisao/la:Slusaj Morto...MortemHz je napisao/la:Vanja samo rafu raju ba, pogotovo zeničane..
Ka'e nemojte se vi sekirati ništa, neće velika razlika biti, opušteno sve![]()
Prvo si me zavadio sa Bosanskim katolicima,a sad hoces i sa robijasima,pa stvarno nema smisla...![]()
![]()
Pita navijač Sarajeva navijača Želje - znaš li koja je valuta u Švedskoj? Kaže on kruna, a ovaj mu odgovara: A JE'L DUPLA
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Napisao si Husrefu nije odgovaralo. Nije odgovaralo cijelom SŠ na čelu sa EH. Ako si vec napisao da nije trebao si posteno napisati kako je bilo a ne ovako poluinformacija, tj spin iz kojeg ce zlonamjernici namjerno sutra reci da zbog svojih talova ga nije htio u klubu.Vanja8 je napisao/la:Prvo nisam ulazio u problem zasto nije odgovara niti sam rekao da mu je licno smetao,jednostavno izabrao je Adukora i nisam kritikovao Musemica zato...Druga stvar,moje misljenje da Hus nije trener za nasu buducnost ostaje i ja svoje misljenje ne mijenjam,da li to odgovaralo nekom tu ili ne mene interesuje kao lanjski snijeg...Idolopoklonstvo nikada nikome nije donijelo dobro,svako vuce i dobre i lose poteze i kritika je uvijek za lose stvari potrebna radi normalnog funkcionisanja kluba...revolt je napisao/la:Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
I da ti dostavim kartice...mma_hz je napisao/la:Ja mu nista ne vjerujem dok mi ne kaze ime i prezime ,imovinsko stanje JMBG,pin kartice i karticu.
Apsolutno nije bilo u tom kontekstu,svaki trener može odluciti ko mu odgovara,a ko ne...U ovom slucaju je Hus ispravno odabrao i ja tu nemam zamjerke...Ono sto sam rekao tada odnosilo se na njegovu kondiciju i izdržljivost,a Adukor je dokazao kakav je igrac i koliko je znacio za klub...revolt je napisao/la:Napisao si Husrefu nije odgovaralo. Nije odgovaralo cijelom SŠ na čelu sa EH. Ako si vec napisao da nije trebao si posteno napisati kako je bilo a ne ovako poluinformacija, tj spin iz kojeg ce zlonamjernici namjerno sutra reci da zbog svojih talova ga nije htio u klubu.Vanja8 je napisao/la:Prvo nisam ulazio u problem zasto nije odgovara niti sam rekao da mu je licno smetao,jednostavno izabrao je Adukora i nisam kritikovao Musemica zato...Druga stvar,moje misljenje da Hus nije trener za nasu buducnost ostaje i ja svoje misljenje ne mijenjam,da li to odgovaralo nekom tu ili ne mene interesuje kao lanjski snijeg...Idolopoklonstvo nikada nikome nije donijelo dobro,svako vuce i dobre i lose poteze i kritika je uvijek za lose stvari potrebna radi normalnog funkcionisanja kluba...revolt je napisao/la:
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
Kvarnjak je to. Meni o glavi radio moj Morto. Svakako nas 3000 na Kosevu on nas jos proganja. Jedini krivac za brojku je Vanja.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trebali smo ga Nobel i ja tuc kad je trebalo. To bolan sa vijernamcima pregovara...haloo eeee vijetnamcima. Ma fasovat ces da si Tan
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
A jedini sam ja sutio za tvoja "gostovanja" i to mi je hvala...Laznjak je napisao/la:Kvarnjak je to. Meni o glavi radio moj Morto. Svakako nas 3000 na Kosevu on nas jos proganja. Jedini krivac za brojku je Vanja.
0:8 u augustu na Kosevu.Kako je tada bilo tesko.Dusmani likuju, vriste od zlobe.A ja...te sam te noci zavolio jos jace.Bolesnicki ludo.Pratio te Dive moj po svim bosanskim stadionima, svim vremenskim neprilikama i sanjao danasnji dan.
Trofej se vratio kuci.Sarajevo ce biti sve drugo ce proci.
Trofej se vratio kuci.Sarajevo ce biti sve drugo ce proci.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 04 maj 2019, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Znas i sam kako je Nixon prosao sa njima...Laznjak je napisao/la:Trebali smo ga Nobel i ja tuc kad je trebalo. To bolan sa vijernamcima pregovara...haloo eeee vijetnamcima. Ma fasovat ces da si Tan
Odem na web stranicu oslobodjenja kad tamo video intervju Bake poslije danasnje utakmice. Traje 11min. Preporucujem da je poslusate!!!
11min sam plakao...dusu samo sto nisam ispustio kako tuzna prica tog covjeka. Da mu kako mogu pomoci rado bih to uradio. Ganula me njegova tuzna prica da sam cak dva apaurina popio
Dobri covjece ne daj se, ti si uradio koliko si mogao...ostalo je samo jos da se sagnes i popushis ga mom Sarajevu za laku noc.
11min sam plakao...dusu samo sto nisam ispustio kako tuzna prica tog covjeka. Da mu kako mogu pomoci rado bih to uradio. Ganula me njegova tuzna prica da sam cak dva apaurina popio
Dobri covjece ne daj se, ti si uradio koliko si mogao...ostalo je samo jos da se sagnes i popushis ga mom Sarajevu za laku noc.
Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evo i @Skoro me zavadja...skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Šta nosi o paas, tetejac je u pitanju?
Laptop je njegovo oružje, dominira DarkWebom.obiteljskicovjek je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Šta nosi o paas, tetejac je u pitanju?
Zna neke utjerivače dugova, oni su naoružani pravo, Vanja je k'o Corleone, s vrha komanduje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Laptop je njegovo oružje, dominira DarkWebom.obiteljskicovjek je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Šta nosi o paas, tetejac je u pitanju?![]()
Zna neke utjerivače dugova, oni su naoružani pravo, Vanja je k'o Corleone, s vrha komanduje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li sva slova?skoroalen je napisao/la:Laptop je njegovo oružje, dominira DarkWebom.obiteljskicovjek je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Eh to oko struje nisam nešto stručan, ne znam ni ko je taj Darko.skoroalen je napisao/la:Laptop je njegovo oružje, dominira DarkWebom.obiteljskicovjek je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Ako je tetejac u pitanje, na dlan da ga dočekam.
Trenutno korisnika/ca: adoado, ajdohordas, Aldinko123, Arma00, James1987, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 52 gosta.