FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 05 maj 2019, 00:13

ElCartel11 je napisao/la: Ima li sva slova?
Nema, maznuo tastaturu od Dokoljenka.
Odnosno, to mu je maznuo njegov consigliere @Laznjak, vidiš da posjećuje tuđe garaže uz Vanjin blagoslov.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 00:16

skoroalen je napisao/la:
Odnosno, to mu je maznuo njegov consigliere @Laznjak, vidiš da posjećuje tuđe garaže uz Vanjin blagoslov.
Odoh, nemam ja sta vise tražiti ovdje...Idemooo Lažnjakkkkk... :rol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 maj 2019, 00:17

Vanja8 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Odoh, nemam ja sta vise tražiti ovdje...Idemooo Lažnjakkkkk... :rol:
Moja garaža je za vas dvojicu širom zatvorena. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 maj 2019, 00:18

skoroalen je napisao/la:
Čime se ljudi bave, nevjerovatno!
Jest onom tene u garaži ostale a Vanja mu tipovo objekat.
Podzemlje.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 maj 2019, 00:19

Imam pitanje za upucene? Tan je bio obecao 1 mil EUR za pojacanja ako osvojimo titulu. Da li se to promjenilo sa dolaskom vijetnamca ili je i dalje to na stolu?

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 maj 2019, 00:23

revolt je napisao/la:Imam pitanje za upucene? Tan je bio obecao 1 mil EUR za pojacanja ako osvojimo titulu. Da li se to promjenilo sa dolaskom vijetnamca ili je i dalje to na stolu?
Zayebavo se.
Ovi naivni, povjerovali
Ako i bude šta, dok se Vanja ugradi, neće ni za kopačke ostat'.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2019, 00:31

skoroalen je napisao/la:
Zato Dokoljenka nema na forumu zadnje vrijeme...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2019, 00:36

Platiti za Slobodu dug koji moraju izmiriti da bi dobili licencu i neka nam daju jednog igraca po nasem izboru. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 05 maj 2019, 00:50

Moj Sabinho za 120k KM mozemo i 18 igraca i trenere i cistacicu dovest iz slobodanke.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2019, 00:52

Smjecanindzemo je napisao/la:Moj Sabinho za 120k KM mozemo i 18 igraca i trenere i cistacicu dovest iz slobodanke.
Muminovica i Smajica neka posalju za Sa i eto licence. :opaopa:

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 05 maj 2019, 00:57

Ma dodaj i Civica i eto im licenca nek i iduce sezone ginu zivotom protiv nas u usta ih hebem, kozojebi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 maj 2019, 01:00

Njima je Smajic kao nama Bekic,mislim odnos i razmisljanje navijaci-igrac

.Sta oni znaju sta je dobar igrac :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 05 maj 2019, 01:01

Dobar je Smajic, malo baca na Dulju al se bas vidi da je fudbalski neskolovan.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 maj 2019, 01:04

Price da ćemo mi u evropu,
Mi nećemo u evropu :mrgreen:

Ne postoji igrač u Slobodi da bi nam bio pojačanje, možda jedino Beganović al mislim da Šaban nije ništa slabiji od njega
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2019, 01:10

BordoSarajevo je napisao/la:Price da ćemo mi u evropu,
Mi nećemo u evropu :mrgreen:

Ne postoji igrač u Slobodi da bi nam bio pojačanje, možda jedino Beganović al mislim da Šaban nije ništa slabiji od njega
Naredni transfer rok moramo odraditi perfektno. Nakon prosle titule tu smo kiksali i evo kad smo se oporavili... Znaci ciljano, uz dubinske analize. Operativni plan za ljeto koji se uklapa u strateski plan poslovanja kluba. Mora se voditi racuna i da se ne zapostavljaju igraci iz Akademije, minimalno trojica uvijek moraju biti u startnoj postavi. Vjerujem u Hadziju i strucni stab.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 maj 2019, 01:11

Vanja8 je napisao/la:
revolt je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
Prvo nisam ulazio u problem zasto nije odgovara niti sam rekao da mu je licno smetao,jednostavno izabrao je Adukora i nisam kritikovao Musemica zato...Druga stvar,moje misljenje da Hus nije trener za nasu buducnost ostaje i ja svoje misljenje ne mijenjam,da li to odgovaralo nekom tu ili ne mene interesuje kao lanjski snijeg...Idolopoklonstvo nikada nikome nije donijelo dobro,svako vuce i dobre i lose poteze i kritika je uvijek za lose stvari potrebna radi normalnog funkcionisanja kluba...
Braca izvini samo jedna zamjerka, uredu je da ti ne gotivis nekog, to je tvoja stvar, imas svoje razloge itd..

Danas kad covjek zeli da bude zahvalan i sretan on je idolopoklonik ?

Covjek je ba blizu da uradi nesto sto nikad niko nije a ja sam idolopoklonik sto ga gotivim, sto ne dam na njega ?
Ne da nedam nego nek ostane do kraja zivota ako cu se ja osjecat kao ove sezone, dobro i ponosno.

Sta ti si ko naka licnost, imas svoje misljenje, ne mijenjas ga, kao ti si karakter neki, mi ko debili ne skidamo oci sa zlatnog teleta, veze nemamo gdje smo...

Nek si ti meni zdrav i sretan al mojne ovih provokacija okolo ziv bio. Ni ja tebi ne nabijam na nos sto ga ne volis.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 maj 2019, 01:14

Nesto kontam, valja mi husrefu u oci pogledati nakon svega...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 maj 2019, 01:21

AngelDiMaria je napisao/la:Nesto kontam, valja mi husrefu u oci pogledati nakon svega...
Valja mnogima. A doci ce na red. ABd, zakleo sam se u oktobru da cu sve vase postove povaditi kada osvijomo titulu. No posteno je reci i zajebo sam se. Najgori su ovi "experti". A aBd i njima ce Hus u Evropi izbiti argumente i suplje price kako ne mozemo nista s njim u Evropi. Zivi bili pa vidjeli.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 maj 2019, 01:23

Muka mi je vise da citam postove prepucavanja o Husrefu, to da li ga neko voli ili ga ne voli.
Svi ga volimo, kako ces ne volit covjeka koji istinski voli klub i koji ce nam donijet trofej a mozda i dva.
Samo je stvar u ukusu i u planovima za buducnost.
Mi ako planiramo harati ligom uzimati trofeje a u Evropi nista ne napraviti kao do sad, onda je Husref idealno rjesenje i ne postoji bolji trener za nas od njega.
Ako kao klub planiramo napraviti iskorak neki u Evropi onda definitivno treba traziti nekog sa dobrim CV-m takticki potkovanijeg i iskusnijeg trenera koji akcenat ima na davanju sanse mladim igracima. A Husrefu obavezno dati neku funkciju u klubu.
Ja licno sam za ovu drugu opciju, mislim da je i vrijeme za taj neki iskorak, mozda ne ove godine odmah ali u naredne 2-3 godine da. Imamo sve potrebno za to... pa majku mu J*** jedan Luxemburg i Albanija imali predstavnike u Evropi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 maj 2019, 01:25

revolt je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Nesto kontam, valja mi husrefu u oci pogledati nakon svega...
Valja mnogima. A doci ce na red. ABd, zakleo sam se u oktobru da cu sve vase postove povaditi kada osvijomo titulu. No posteno je reci i zajebo sam se. Najgori su ovi "experti". A aBd i njima ce Hus u Evropi izbiti argumente i suplje price kako ne mozemo nista s njim u Evropi. Zivi bili pa vidjeli.

Pa vadi odma, sta cekas... Yebo te Husref vise...
Ne navijas za njega nego za FKS.

Uzivaj u tituli i aBd duploj... i dodji na stadion da skupa bodrimo Sarajevo a ne pojedince, jer su oni prolazni a Sarajevo ostaje !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []