Nema, maznuo tastaturu od Dokoljenka.ElCartel11 je napisao/la: Ima li sva slova?
Odnosno, to mu je maznuo njegov consigliere @Laznjak, vidiš da posjećuje tuđe garaže uz Vanjin blagoslov.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema, maznuo tastaturu od Dokoljenka.ElCartel11 je napisao/la: Ima li sva slova?
Odoh, nemam ja sta vise tražiti ovdje...Idemooo Lažnjakkkkk...skoroalen je napisao/la:Nema, maznuo tastaturu od Dokoljenka.ElCartel11 je napisao/la: Ima li sva slova?
Odnosno, to mu je maznuo njegov consigliere @Laznjak, vidiš da posjećuje tuđe garaže uz Vanjin blagoslov.
Moja garaža je za vas dvojicu širom zatvorena.Vanja8 je napisao/la:Odoh, nemam ja sta vise tražiti ovdje...Idemooo Lažnjakkkkk...skoroalen je napisao/la:Nema, maznuo tastaturu od Dokoljenka.ElCartel11 je napisao/la: Ima li sva slova?
Čime se ljudi bave, nevjerovatno!skoroalen je napisao/la:Nema, maznuo tastaturu od Dokoljenka.ElCartel11 je napisao/la: Ima li sva slova?
Zayebavo se.revolt je napisao/la:Imam pitanje za upucene? Tan je bio obecao 1 mil EUR za pojacanja ako osvojimo titulu. Da li se to promjenilo sa dolaskom vijetnamca ili je i dalje to na stolu?
Zato Dokoljenka nema na forumu zadnje vrijeme...skoroalen je napisao/la:Nema, maznuo tastaturu od Dokoljenka.ElCartel11 je napisao/la: Ima li sva slova?
Muminovica i Smajica neka posalju za Sa i eto licence.Smjecanindzemo je napisao/la:Moj Sabinho za 120k KM mozemo i 18 igraca i trenere i cistacicu dovest iz slobodanke.
Naredni transfer rok moramo odraditi perfektno. Nakon prosle titule tu smo kiksali i evo kad smo se oporavili... Znaci ciljano, uz dubinske analize. Operativni plan za ljeto koji se uklapa u strateski plan poslovanja kluba. Mora se voditi racuna i da se ne zapostavljaju igraci iz Akademije, minimalno trojica uvijek moraju biti u startnoj postavi. Vjerujem u Hadziju i strucni stab.BordoSarajevo je napisao/la:Price da ćemo mi u evropu,
Mi nećemo u evropu
Ne postoji igrač u Slobodi da bi nam bio pojačanje, možda jedino Beganović al mislim da Šaban nije ništa slabiji od njega
Braca izvini samo jedna zamjerka, uredu je da ti ne gotivis nekog, to je tvoja stvar, imas svoje razloge itd..Vanja8 je napisao/la:Prvo nisam ulazio u problem zasto nije odgovara niti sam rekao da mu je licno smetao,jednostavno izabrao je Adukora i nisam kritikovao Musemica zato...Druga stvar,moje misljenje da Hus nije trener za nasu buducnost ostaje i ja svoje misljenje ne mijenjam,da li to odgovaralo nekom tu ili ne mene interesuje kao lanjski snijeg...Idolopoklonstvo nikada nikome nije donijelo dobro,svako vuce i dobre i lose poteze i kritika je uvijek za lose stvari potrebna radi normalnog funkcionisanja kluba...revolt je napisao/la:Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
Valja mnogima. A doci ce na red. ABd, zakleo sam se u oktobru da cu sve vase postove povaditi kada osvijomo titulu. No posteno je reci i zajebo sam se. Najgori su ovi "experti". A aBd i njima ce Hus u Evropi izbiti argumente i suplje price kako ne mozemo nista s njim u Evropi. Zivi bili pa vidjeli.AngelDiMaria je napisao/la:Nesto kontam, valja mi husrefu u oci pogledati nakon svega...
revolt je napisao/la:Valja mnogima. A doci ce na red. ABd, zakleo sam se u oktobru da cu sve vase postove povaditi kada osvijomo titulu. No posteno je reci i zajebo sam se. Najgori su ovi "experti". A aBd i njima ce Hus u Evropi izbiti argumente i suplje price kako ne mozemo nista s njim u Evropi. Zivi bili pa vidjeli.AngelDiMaria je napisao/la:Nesto kontam, valja mi husrefu u oci pogledati nakon svega...