FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 05 maj 2019, 01:27

Joj Vanja šta im radiš :rol:
Mi već spominjemo duplu, a valja sa fašistima dvije odigrat, znamo kako nam se unaprijed dobivene tekme vrate..
Blizu smo ljudi nikad bližee duploj, a i ako ne bude dupla nema veze. Bilo bi samo ovih nickova koji su iskakali kad kiksamo i pričali kako nismo ni titulu zaslužili ali ću im se slatko nasmijati kuknjava

Za Husrefa ne znam dal ga ostavit ili ne, čovjek ima kredita kod nas i svaka mu čast za ovo sad. Tvrdoglav si yebem li ti uh al te volim dao bih ti i guze za ovo što si me ovako učinio sretnim.
Samo TATAR mora igrati na lijevom krilu. Pa nevjerovatna je razlika kada je desno i kada je lijevo.

Mogli bi lagano početi o odlascima i dolascima.
Vanja, Morteme, Laznjak vaša me mišljenja zanimaju ima li koga da je slobodan na ljeto a da bi ga voljeli dovesti u najveći klub u državi :mrgreen:

Adukor, Bekić, Crnički (valjda tako biješe), Handzić, Lelić, Pavlović out. Ne znam jesam li koga zaboravio.
Dušana bih ostavio za trečeg beka eventualno, mada što pričaju z kakvim je odnosima sa Husrefom teško da ostaje.
Kako bi nam legao Hadzić to su priče. Danas ga gledam ono će biti strašan igrač, bolji od Koljića siguran sam.
Dovesti desnog beka klasnog, stopera, desno krilo, i doveo bih sko se ukaze prilika za nekog klasnog CMF.
Ipak Hadzija to najbolje zna i vjerujem tom čovjeku nakon zadnja dva, tri odrađena prelazna.

DAJ NAM ZVEZDU DA SE IGRAMOOOO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 05 maj 2019, 01:28

ajdohordas je napisao/la:Muka mi je vise da citam postove prepucavanja o Husrefu, to da li ga neko voli ili ga ne voli.
Svi ga volimo, kako ces ne volit covjeka koji istinski voli klub i koji ce nam donijet trofej a mozda i dva.
Samo je stvar u ukusu i u planovima za buducnost.
Mi ako planiramo harati ligom uzimati trofeje a u Evropi nista ne napraviti kao do sad, onda je Husref idealno rjesenje i ne postoji bolji trener za nas od njega.
Ako kao klub planiramo napraviti iskorak neki u Evropi onda definitivno treba traziti nekog sa dobrim CV-m takticki potkovanijeg i iskusnijeg trenera koji akcenat ima na davanju sanse mladim igracima. A Husrefu obavezno dati neku funkciju u klubu.
Ja licno sam za ovu drugu opciju, mislim da je i vrijeme za taj neki iskorak, mozda ne ove godine odmah ali u naredne 2-3 godine da. Imamo sve potrebno za to... pa majku mu **** jedan Luxemburg i Albanija imali predstavnike u Evropi.
Haraj ti u ligi jedno 10-tak godina pa će izlazak u Evropu doći sam po sebi kvalitetom i postepenim ulaganjem.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 maj 2019, 01:35

revolt je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Nesto kontam, valja mi husrefu u oci pogledati nakon svega...
Valja mnogima. A doci ce na red. ABd, zakleo sam se u oktobru da cu sve vase postove povaditi kada osvijomo titulu. No posteno je reci i zajebo sam se. Najgori su ovi "experti". A aBd i njima ce Hus u Evropi izbiti argumente i suplje price kako ne mozemo nista s njim u Evropi. Zivi bili pa vidjeli.

Ja mu skidam kapu, ali niko ne moze osporiti da je imao i da ima bas gresaka zbog kojih i zasluzi nekad kritike...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 maj 2019, 01:46

@p

polahko doci cete na red ;)

@diMaria

ja sam ga prvi kritikovao za Bekica i Hebiba... ne slazem se s njim po tom pitanju. Kritika jedno, a lazi i osporavanje su nesto drugo. Sta je tu je ;)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 maj 2019, 01:51

Benkara21 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Muka mi je vise da citam postove prepucavanja o Husrefu, to da li ga neko voli ili ga ne voli.
Svi ga volimo, kako ces ne volit covjeka koji istinski voli klub i koji ce nam donijet trofej a mozda i dva.
Samo je stvar u ukusu i u planovima za buducnost.
Mi ako planiramo harati ligom uzimati trofeje a u Evropi nista ne napraviti kao do sad, onda je Husref idealno rjesenje i ne postoji bolji trener za nas od njega.
Ako kao klub planiramo napraviti iskorak neki u Evropi onda definitivno treba traziti nekog sa dobrim CV-m takticki potkovanijeg i iskusnijeg trenera koji akcenat ima na davanju sanse mladim igracima. A Husrefu obavezno dati neku funkciju u klubu.
Ja licno sam za ovu drugu opciju, mislim da je i vrijeme za taj neki iskorak, mozda ne ove godine odmah ali u naredne 2-3 godine da. Imamo sve potrebno za to... pa majku mu **** jedan Luxemburg i Albanija imali predstavnike u Evropi.
Haraj ti u ligi jedno 10-tak godina pa će izlazak u Evropu doći sam po sebi kvalitetom i postepenim ulaganjem.
Sa jednim te istim stilom igre i nedovoljnim i neusavrsenim znanjem, Evropskim ekipama mozes na megdan izaci 20 godina zaredom i svaki puta ces lose proci.
Ja opet kazem mi dominaciju u ligi mozemo imati i sa Husrefom cak stavise, za tu soluciju bolji od njega ne postoji.
Ali definitivno nam treba jace trenersko ime od njega ako zelimo iskorak u Evropi... ovo je naravvno moje misljenje i ja bi najsretniji bio kada bi me Husref demantovo odmah ovo ljeto u Evropi.
Uglavnom nejse, da se ne otvara nova rasprava o šefu, treba uzivati u dobrim rezultatima u vikendu iza nas :clap:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 maj 2019, 02:45

Zip je napisao/la:
revolt je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Nesto kontam, valja mi husrefu u oci pogledati nakon svega...
Valja mnogima. A doci ce na red. ABd, zakleo sam se u oktobru da cu sve vase postove povaditi kada osvijomo titulu. No posteno je reci i zajebo sam se. Najgori su ovi "experti". A aBd i njima ce Hus u Evropi izbiti argumente i suplje price kako ne mozemo nista s njim u Evropi. Zivi bili pa vidjeli.

Pa vadi odma, sta cekas... Yebo te Husref vise...
Ne navijas za njega nego za FKS.

Uzivaj u tituli i aBd duploj... i dodji na stadion da skupa bodrimo Sarajevo a ne pojedince, jer su oni prolazni a Sarajevo ostaje !!!
Braca to dvoje se ne moze razdvojit, to su gluposti..

Ne moze covjek ni tebe razdvojit od FKS, cinjenica..
Kao cijelinu FKS al nije uredu zapostavit ni dijelove, pogotovo one pozitivne.

https://sportsport.ba/fudbal/musemicevi ... ord/317280

Malo li je :bih: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 maj 2019, 06:57

Anel Hajric opet dao gol. 25 utakmica 29 golova. :shock: on bi nama dobro dosao ko drugi napadac.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 07:10

revolt je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
nemoj majke ti, ne sad, rasprava vam je totalno bezveze...
nije mogao biti doveden kao 5-i stranac, pored šofranca koji ništa nije igrao?
4 samo u zapisnik za tekmu idu a možeš ih imat 20 u ekipi ako hoćeš....kao zrinjski,široki,krupa... :stop:
BordoSarajevo je napisao/la:Hajde iskreno, bil vi voljeli da dovedemo Irfana Hadžića iz Radnika?
domaći igrač a špic, visok...to se uvijek može prodati, ima mjesta za napredak u njegovoj igri, spremi itd.
a i ako ne dođe nije da će biti nekog posebnog žala....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 maj 2019, 07:19, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 maj 2019, 07:13

Denchi je napisao/la:
revolt je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
4 samo u zapisnik za tekmu idu a možeš ih imat 20 u ekipi ako hoćeš....kao zrinjski,široki,krupa... :stop:
Inace njegova plata je 300 KM pa ga mozes drzati kao petog stranca bez da te puno kosta. Kada je on bio u opticaju, kazem ti, procjena je bila da ce se produziti sa Adukorom i da nema potrebe pored Adukora, Stanojevica i Crepulje dovoditi jos jednog igraca istog tipa. I nije ovo bila samo Husrefova odluka.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 07:23

revolt je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
revolt je napisao/la: Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
Inace njegova plata je 300 KM pa ga mozes drzati kao petog stranca bez da te puno kosta. Kada je on bio u opticaju, kazem ti, procjena je bila da ce se produziti sa Adukorom i da nema potrebe pored Adukora, Stanojevica i Crepulje dovoditi jos jednog igraca istog tipa. I nije ovo bila samo Husrefova odluka.
nije mogao na posudbu? Radovac je 100% išao na zimu, znači pola godine max bi imao veći trošak...
da je toliko dobar igrač uzeli bi ga...i sad možemo otić po njega da nam treba...
Emir je to s njim odlično završio, udomio ga a nije pojačao konkurente, pravi potez nekog ko razmišlja o svemu...

Boju da je dovest bilo bi odlično...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 07:43

Zukanovic je napisao/la:Anel Hajric opet dao gol. 25 utakmica 29 golova. :shock: on bi nama dobro dosao ko drugi napadac.
mlad je ali spor jbt, mada zabija ko lud... :hmmmmm:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 maj 2019, 08:01

Koliko ljudi dobijamo.para od uefe za LS?
Prošle godine je Zrinjski uzeo preko 1 mil eura.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 maj 2019, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 08:33

amypitar je napisao/la:Koliko ljudi dobijamo.para od uefe za LS?
Prošle godine je Zrinjski uzeo preko 1 eura.
UEFA Champions League – champions and league paths
Each domestic champion club that does not qualify for the UEFA Champions League or UEFA Europa League group stage will receive €260,000 in addition to the amounts due for participation in each qualifying round.

Each club participating in the qualifying rounds that does not qualify for the UCL play-offs will receive the following amounts per round played:
• preliminary round – €230,000
• first qualifying round – €280,000
• second qualifying round – €380,000
• third qualifying round – €480,000
(Only for clubs eliminated from the champions path, since clubs eliminated from the league path qualify directly for the UEFA Europa League group stage and therefore benefit from its distribution system.)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 maj 2019, 08:56

Sta je tu je !!!
Sarajevo šampion !!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 maj 2019, 09:10

Ja bi samo da repliciram
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 09:22

Laznjak je napisao/la:Kvarnjak je to. Meni o glavi radio moj Morto. Svakako nas 3000 na Kosevu on nas jos proganja. Jedini krivac za brojku je Vanja.
Ma strašno je bilo šta reći više..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 09:25

bez ugovora na ljeto a interesantno iz lige
slika

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 maj 2019, 09:27

Bojan Letic bi mogao biti nase pojacanje na lijevom beku :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 maj 2019, 09:31

Hadzic,Peco,Civic i Vego se izdvajaju.
Mozda i Galic
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 09:32

Denchi je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Anel Hajric opet dao gol. 25 utakmica 29 golova. :shock: on bi nama dobro dosao ko drugi napadac.
mlad je ali spor jbt, mada zabija ko lud... :hmmmmm:
Strašna statistika plus Bosanac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []