Mi već spominjemo duplu, a valja sa fašistima dvije odigrat, znamo kako nam se unaprijed dobivene tekme vrate..
Blizu smo ljudi nikad bližee duploj, a i ako ne bude dupla nema veze. Bilo bi samo ovih nickova koji su iskakali kad kiksamo i pričali kako nismo ni titulu zaslužili ali ću im se slatko nasmijati kuknjava
Za Husrefa ne znam dal ga ostavit ili ne, čovjek ima kredita kod nas i svaka mu čast za ovo sad. Tvrdoglav si yebem li ti uh al te volim dao bih ti i guze za ovo što si me ovako učinio sretnim.
Samo TATAR mora igrati na lijevom krilu. Pa nevjerovatna je razlika kada je desno i kada je lijevo.
Mogli bi lagano početi o odlascima i dolascima.
Vanja, Morteme, Laznjak vaša me mišljenja zanimaju ima li koga da je slobodan na ljeto a da bi ga voljeli dovesti u najveći klub u državi
Adukor, Bekić, Crnički (valjda tako biješe), Handzić, Lelić, Pavlović out. Ne znam jesam li koga zaboravio.
Dušana bih ostavio za trečeg beka eventualno, mada što pričaju z kakvim je odnosima sa Husrefom teško da ostaje.
Kako bi nam legao Hadzić to su priče. Danas ga gledam ono će biti strašan igrač, bolji od Koljića siguran sam.
Dovesti desnog beka klasnog, stopera, desno krilo, i doveo bih sko se ukaze prilika za nekog klasnog CMF.
Ipak Hadzija to najbolje zna i vjerujem tom čovjeku nakon zadnja dva, tri odrađena prelazna.
DAJ NAM ZVEZDU DA SE IGRAMOOOO