Ma LeBronov trojanski konj nam upropastio sezonu,mozda cak i buducnost.Potpisat ga pa zabit noz u leda u novembru kad ga mozemo ponovo trejdatalemsa je napisao/la:Kazu da su Brown i Rozier prodali Boston jer im je Stevens smanjio minute ove sezone, a i ostali nisu htjeli da igrajuBosniaBoston je napisao/la:Jaylen Brown iza Jordana Clarksona i Fourniera
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
drakensang je napisao/la:ljubav&sex u nedostatku titula, prstena
na pogresnom je pdf
dafilip13 je napisao/la:drakensang je napisao/la:ljubav&sex u nedostatku titula, prstena
na pogresnom je pdf
Sajt je najvise o nba a ostale sportove sam naknadno ubacio na prijedlog saradnika.Uskoro ide nba clutch balkan pa cu prezentovat ovdje plan kako cu u godinu dana postat najbolji sajt na balkanu.Za knjigu sam vec piso,ako neko hoce ja cu mu dat licno.filip13 je napisao/la:hm,on napisa da je sajt o nba,a taj je i o ostalim vaznijim americkim sportovima,valjda ce se dogovoriti sam sa sobom o cemui je sajt pa nam reci
@reds1234
James mora ganjat 40/10/10 to mu je jedina vadiona + 2 titule i 1mvp
23
a imas i saradnike??GOAT je napisao/la:Sajt je najvise o nba a ostale sportove sam naknadno ubacio na prijedlog saradnika.Uskoro ide nba clutch balkan pa cu prezentovat ovdje plan kako cu u godinu dana postat najbolji sajt na balkanu.Za knjigu sam vec piso,ako neko hoce ja cu mu dat licno.filip13 je napisao/la:hm,on napisa da je sajt o nba,a taj je i o ostalim vaznijim americkim sportovima,valjda ce se dogovoriti sam sa sobom o cemui je sajt pa nam reci
@reds1234
James mora ganjat 40/10/10 to mu je jedina vadiona + 2 titule i 1mvp
kako da organizujemo to oko preuzimanja knjige?
Tito dragi, na 190 cm imati 72 kile, jedite šta djeco... 
odlicno pišeš na našem jeziku s obzirom da ti ime i prezime nije bas cesto,tacnije izuzetno je rijetko za nekog ko je valjda sa balkana
- BosniaBoston
- Kontakt:
77Oikamid je napisao/la:Tito dragi, na 190 cm imati 72 kile, jedite šta djeco...
Inace dosta jedem al nista se ne lijepi
#Punoljetstvo
Lijepit ce se nakon 25e godine, od 25 do 30 vidjet ces.BosniaBoston je napisao/la:77Oikamid je napisao/la:Tito dragi, na 190 cm imati 72 kile, jedite šta djeco...
Inace dosta jedem al nista se ne lijepi
Uzivaj dok mos jesti ko krmak a nista se ne vidi
a ja offtopica na temi o nba playoffu
@filip13
Pa normalno bro da imam saradnike ne pisem ja tekstove.Npr sad kad krenem sa balkanskim sajtom naci cu par momaka sto dobro znaju baratat sa nba i njima dio zarade meni dio,tako to ide ne mozes sam izdignut biznis osim ako nije osobni blog al i tu ti treba ljudi za odrzavanje.
Ja sam u Sarajvu na ciglanama mozes li veceras doc kod BBI-a?
Pa normalno bro da imam saradnike ne pisem ja tekstove.Npr sad kad krenem sa balkanskim sajtom naci cu par momaka sto dobro znaju baratat sa nba i njima dio zarade meni dio,tako to ide ne mozes sam izdignut biznis osim ako nije osobni blog al i tu ti treba ljudi za odrzavanje.
23
GOAT je napisao/la:@filip13
nigdje od ljudi spomenutih na sajtu nema nekog ko ima ime i prezime koje bi ocekivao da ima neko ko zivi u sarajevu
ja iz zenice,mozes li poslati poštom,plaćam troškove
-
drakensang
- Kontakt:
ja se nadam da je rijec o knjizi sa receptima za kolace, pite
Ne razumijes sistem poslovanja.Samo licno preuzimanje znas ti mene hocu i ja tebe da znam.Kad budes dolazio u seher samo posalji pp.filip13 je napisao/la:GOAT je napisao/la:@filip13
nigdje od ljudi spomenutih na sajtu nema nekog ko ima ime i prezime koje bi ocekivao da ima neko ko zivi u sarajevu
23
evo zbog ovakvih necu da prezentujem ovdje,najveci uspjeh u zivotu ismijavanje nekog po forumu.drakensang je napisao/la:ja se nadam da je rijec o knjizi sa receptima za kolace, pite
23
GOAT je napisao/la:Ne razumijes sistem poslovanja.Samo licno preuzimanje znas ti mene hocu i ja tebe da znam.Kad budes dolazio u seher samo posalji pp.filip13 je napisao/la:GOAT je napisao/la:@filip13
sve ljudi sa imenima i prezimenima koja ovdje na balkanu niko nema,osim tebe izgleda
ja tebe ne znam,niti bas imam zelju da te upoznam,nego,jbg,kad trebam crtati,hocu da dodjem do knjige o nba,jer me zanima nba
Ma ja ma ja
neces ti jbg stid te reklamu imati, a i ne kontam sto nas lazes i dalje bog ti pomogao osnovnu stvar salary cap ne znas kako funkcionise 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
@goat da li imaju u knjizi podaci o procentima jamesa edwarda harden u PO,znam da bi filip masno platio informacije
#Punoljetstvo
GOAT je napisao/la:evo zbog ovakvih necu da prezentujem ovdje,najveci uspjeh u zivotu ismijavanje nekog po forumu.drakensang je napisao/la:ja se nadam da je rijec o knjizi sa receptima za kolace, pite
ajd sad ozbiljno,ti bi da ti neko povjeruje da si ti,ili bilo ko drugi iz ove drzave napisao i objavio knjigu o nba a da za to niko sa foruma,tacnije podforuma na kojem se prilicno aktivno pise o nba,niko nije cuo za tu knjigu?
ja da sam napisao knjigu o nba,ne bi to spomenuo ovdje ako necu da mi se sazna identitet jer ce se kad tad za tu knjigu cuti i automatski saznati moj identitet
BosniaBoston je napisao/la:@goat da li imaju u knjizi podaci o procentima jamesa edwarda harden u PO,znam da bi filip masno platio informacije
te stvari su opće poznata stvar,mislim ti sramotno loši procenti za nekog ko je jedan od dva kandidata za MVP lige