NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Daj ba ne budite dosadni. Popustite frajera vise. Ona stranica mu je stvarno ekstra. Bolja od Bleachera.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Vainglorious
- Kontakt:
Pa ovo nisu istine kako vas lik lozi.
Znao sam ja tako jednog lika koji me mrtav ozbiljan ubjeđivao da pise 2 knjige, od toga jedna biografija Muhameda Alija. Ja ga furao da prepisuje sa wikipedie, on mi se kune svim i svacim da iz glave pise.
Trebam li reci da je lik tad imao 18g.
Tako i ovaj balavac lafo drzi clutchpoints, nigdje spomenut nije, lafo napisao knjigo o nba ali djeli je samo uzivo. Kad se veceras 10 ljudi okupi ispred BBI, svi cekaju kozu da im knjigu donese, a koze nigdje. Taman prilika da se upoznate međusobno uzivo
Tako i ovaj balavac lafo drzi clutchpoints, nigdje spomenut nije, lafo napisao knjigo o nba ali djeli je samo uzivo. Kad se veceras 10 ljudi okupi ispred BBI, svi cekaju kozu da im knjigu donese, a koze nigdje. Taman prilika da se upoznate međusobno uzivo
gledam city ba nmg u minuti sve eto ti u pp odgovor.Adko potvrdio dolazak bujrum jos ko hoce.I nemojte ovdje pisat nezalaganje se buni.Sve sto vas zanima pp.JHam je napisao/la:Nece imati toliko knjigaMene iskuliro, i PP sam mu poslo
23
Vala sto se mene tice moze, ako neko zna da ce gdje biti prenos utakmice, sto da neVainglorious je napisao/la:Pa ovo nisu istine kako vas lik lozi.Znao sam ja tako jednog lika koji me mrtav ozbiljan ubjeđivao da pise 2 knjige, od toga jedna biografija Muhameda Alija. Ja ga furao da prepisuje sa wikipedie, on mi se kune svim i svacim da iz glave pise.
Naletit cu i ja mozda. Samo reci koja je cijena knjige.GOAT je napisao/la:gledam city ba nmg u minuti sve eto ti u pp odgovor.Adko potvrdio dolazak bujrum jos ko hoce.I nemojte ovdje pisat nezalaganje se buni.Sve sto vas zanima pp.JHam je napisao/la:Nece imati toliko knjigaMene iskuliro, i PP sam mu poslo
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ja dolazim po knjigu pa cu javit sta bude.Vainglorious je napisao/la:Pa ovo nisu istine kako vas lik lozi.Znao sam ja tako jednog lika koji me mrtav ozbiljan ubjeđivao da pise 2 knjige, od toga jedna biografija Muhameda Alija. Ja ga furao da prepisuje sa wikipedie, on mi se kune svim i svacim da iz glave pise.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Pa sta ce covjek nema vremena da joj posveti koliko gu.zi ovu bradatu ku.ravu iz Houstonaalemsa je napisao/la:Pa ne znam buraz, zena mu trazi eto paznje od ostalih muskaraca pa reko da mu CP pomogne maloEpidaurus je napisao/la: Nikog ne loze prce ko Rocketse, takav fetis na njih imaju da ih ovaj prco iz GSW vec godinama gu.zi
I got the Nuggets 115 - Blazers 107. I get to see CJ McCollum’s Steve Urkel headass walk off the court
Hahaha cuj Steve Urkel xD
I ozb, ako je ko zainteresovan da sjednemo gdje da nam puste sportklub, samo nek javi bar do 21
iće, piće, ja sam za
Hahaha cuj Steve Urkel xD
I ozb, ako je ko zainteresovan da sjednemo gdje da nam puste sportklub, samo nek javi bar do 21
JHam je napisao/la:Vala sto se mene tice moze, ako neko zna da ce gdje biti prenos utakmice, sto da neVainglorious je napisao/la:Pa ovo nisu istine kako vas lik lozi.Znao sam ja tako jednog lika koji me mrtav ozbiljan ubjeđivao da pise 2 knjige, od toga jedna biografija Muhameda Alija. Ja ga furao da prepisuje sa wikipedie, on mi se kune svim i svacim da iz glave pise.
sunce ti hebem sta sudije u nba ne sviraju,koje su to budaletine
I dok to radi, zena mu javno trazi kiteEpidaurus je napisao/la:Pa sta ce covjek nema vremena da joj posveti koliko gu.zi ovu bradatu ku.ravu iz Houstonaalemsa je napisao/la:Pa ne znam buraz, zena mu trazi eto paznje od ostalih muskaraca pa reko da mu CP pomogne maloEpidaurus je napisao/la: Nikog ne loze prce ko Rocketse, takav fetis na njih imaju da ih ovaj prco iz GSW vec godinama gu.zi
Cisti odraz njega kao covjeka
Suzdrzi se psovanja barem dok je Ramazan.filip13 je napisao/la:JHam je napisao/la:Vala sto se mene tice moze, ako neko zna da ce gdje biti prenos utakmice, sto da neVainglorious je napisao/la:Pa ovo nisu istine kako vas lik lozi.Znao sam ja tako jednog lika koji me mrtav ozbiljan ubjeđivao da pise 2 knjige, od toga jedna biografija Muhameda Alija. Ja ga furao da prepisuje sa wikipedie, on mi se kune svim i svacim da iz glave pise.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
sad je odjednom bitno kakva je žena u ovog ili onog,nebitno je sto neki prodjose laganini u finale zapada,jer je košarka nebitna,to već znamo
Taj segment njegovog zivota nama ovdje nije bitan, bitno je samo da bradata ku.rva svake godine biva poderanaalemsa je napisao/la:
I dok to radi, zena mu javno trazi kite
Cisti odraz njega kao covjeka
Suzdrzi se psovanja barem dok je Ramazan.[/quote]Justin je napisao/la:filip13 je napisao/la:Vala sto se mene tice moze, ako neko zna da ce gdje biti prenos utakmice, sto da neVainglorious je napisao/la:Pa ovo nisu istine kako vas lik lozi.Znao sam ja tako jednog lika koji me mrtav ozbiljan ubjeđivao da pise 2 knjige, od toga jedna biografija Muhameda Alija. Ja ga furao da prepisuje sa wikipedie, on mi se kune svim i svacim da iz glave pise.
neću,nije ovo vjerski,islamski forum
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
nešto kao što brada prca ligu, ali slabo nešto pa se liga mora zadovoljiti boljim
Večeras uz Ljiljku.
Tamo na istoku ko god prodje, odvratni su.
Tamo na istoku ko god prodje, odvratni su.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Možemo se naci fakat veceras da gledamo ako negdje ima live Denver - Portland da kupimo knjige od @goat-a sa posvetom
, sto se mene tice mozemo prpdužito6jer svkako necu spavati ni poslije Toronto - Philly jer ide nova epizoda GOT
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma vala veceras za kawhia, želim da vidim kawhi vs giannis u finalu istoka
na zapadu sam totalno neutralan, dvije simpatične ekipe nek bolja uzme
na zapadu sam totalno neutralan, dvije simpatične ekipe nek bolja uzme
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[q]
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 12 maj 2019, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.