Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nista mu ne mogu 

Odlican za sad
kakav utjecaj na igru ima 

-
- Kontakt:
hohohoho ovo je uzitek gledati
- StevieFranchise
- Kontakt:
Portland u PO ide onoliko koliko Jusuf povuče, to je jasno.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Radi reda mu svirali nepostojeci faul 

Samo jedan faul za poluvrijeme 

samo da ga ne ostavi na klupi predugo u cetvrtoj dobice ovo sigurno
Ko Dirk jbt hahaha

- StevieFranchise
- Kontakt:
Koliko je zanimljivije gledati Dame and Nurk Show bez Brickcollumovih ISO cigli i jednodimenzionalnosti. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
steta pa mu ponistise onaj cist kos
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva odbrana na Aldridgeu
Ono sto je popravio veceras su ruke visoko iznad glave dok prati bekove u odbrani. Nema sta on tu pokusavat rukama, kad su svakako brzi i agilniji. Tvoje je da dovoljno dobro ispratis i da zatvoris prilaz, te eventualno zalijepis ako imas clean block.
Nadam se da ce odigrat jos 7min makar u zadnjoj.

Ono sto je popravio veceras su ruke visoko iznad glave dok prati bekove u odbrani. Nema sta on tu pokusavat rukama, kad su svakako brzi i agilniji. Tvoje je da dovoljno dobro ispratis i da zatvoris prilaz, te eventualno zalijepis ako imas clean block.

CJ out. Vise lopti za Juku 

san antonio kao i uvijek kuci...ima vjetar u ledja od sudija.blazersi ovo gube u clutchu....Pop je preiskusan za these cats
bas tako od kad juka na njemu igra odbrani nije sut pogodioAshburtonG je napisao/la:Kakva odbrana na Aldridgeu![]()
Ono sto je popravio veceras su ruke visoko iznad glave dok prati bekove u odbrani. Nema sta on tu pokusavat rukama, kad su svakako brzi i agilniji. Tvoje je da dovoljno dobro ispratis i da zatvoris prilaz, te eventualno zalijepis ako imas clean block.![]()

Kako je lud, razgrce ih ko djecu 

Koliko ozbiljno je izgledala povreda CJ-a? Ja nisam uspio bas najbolje vidjeti na ponovljenom snimku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Fali CJ koliko god ga ne volimo.
zglob je izvrnuo nije koljeno u pitanjukobe24 je napisao/la:Koliko ozbiljno je izgledala povreda CJ-a? Ja nisam uspio bas najbolje vidjeti na ponovljenom snimku.