Dobra ekipa i bez njega. Jako podcijenjeni.BosniaBoston je napisao/la:Ne moze me neko ubjediti da denver bez jokica ne bi imao 40-45 pobjeda
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
- BosniaBoston
- Kontakt:
NBA osim Currya nema pleja da valja
ko fol najbolja generacija plejeva pa ovu djecu bi payton i stockton pojeli
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Oj Ljiljke.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- branimir85
- Kontakt:
izasli su na tekmu kao da su se pomirili s porazom,kako los govor tijela.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Barbarossa
- Kontakt:
Jao tek sad vidim , Lillard 0 poena 
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ono kad ostaneš kod kuće da gledaš sedmu tekmu i dobiješ blowout sredinom druge četvrtine
nabijem vas na q blazersi
nabijem vas na q blazersi
- StevieFranchise
- Kontakt:
Lillard pravi superstar, već u prvoj četvrtini se prave izgovori za choke job.

Zadnja izmjena: StevieFranchise, dana/u 12 maj 2019, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
PO uveliko postaje kao RS, porastom zarade rezultat postaje sve manje vazan
Spursi koji u sedmoj utakmici protiv Denvera na 20 sekundi do kraja ne prave faul iako mogu stici rezultat, takodjer slicna stvar na Houston - GSW
Spursi koji u sedmoj utakmici protiv Denvera na 20 sekundi do kraja ne prave faul iako mogu stici rezultat, takodjer slicna stvar na Houston - GSW
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 12 maj 2019, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
LeBronov trojanski konj 2.PG lige,na sta je NBA spala 
#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
CJ drzi Blazerse. Evo - 11 i nije toliko strasno.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo cim sam napisao poceo se Dame popravljatBosniaBoston je napisao/la:LeBronov trojanski konj 2.PG lige,na sta je NBA spala
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 12 maj 2019, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
samo nek nastave, mislio sam da će ih završit kako je krenuloClutch je napisao/la:Evo povratka
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta radi DEN ccc
Kakve gluposti rade Nuggetsi 
-
GeriOldman
- Kontakt:
Koliko je Portland očajan, ovih 10ak razlike je odlično. Proradit će sigurno, da li će biti prekasno vidjet ćemo. Denver puno bolje izgleda na početku, lagano dolaze do finih pozicija. Portland puno izolacije i soliranja, doduše kad krene ovu dvojicu to ima smisla, al' ovako je degutantno.
1921
Moram priznati da su svi PG-ovi zakazali ovaj PO na individualnom nivou, osim naravno najboljeg igrača warriorsa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa i Curry je imao 0 poena, polako 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.