Ako Durant osvoji prsten u Velikoj Jabuci prestize kobija,shaqa i hakeema 100%.2 prstena ce ga staviti iznad Duncana,pa mozda i Magica i Birda.Jos ce gomilu para dobiti.Kyrie je dokazao da je perfektna 2.opcija,jos imaju DeAndrea,mozda Ziona,Knoxa,Mudiay sa klupe.Fali im samo par sutera sa cetvorke,ala Teletovic sa boljom odbranom.Sa GSWom nema neku medijsku paznju,recimo mozda 40% ljudi na ulici zna ko je KD(žene included),dok LeBrona zna 99%.Sa knicksima to dobija + vecu sansu za podizanje legacya.Vrijedi pokusatiAtlaZ je napisao/la:Rece Stephen A. danas da mu izvori bliski familijama KDa i Kyria govore da 95 % idu u veliku jabuku. Okej, taj korak kvazi lidera i razumijem, logican je nekako. Ali Durantov nikakav. Covjek je u absolutno primeu, i ne razumijem zasto bi odlazio iz GSW ako postoji prilika da ga zadrze i da su svi zadovoljno, da nema bad blood sto bi se reklo. Na zapadu nema nijednog igraca koji mu moze parirati, dok na istoku bi se direktno borio sa Janisom i ovim iz Phile, pa dodaj i Kawhia ako ostane.
S druge strane, mnogi (kao i ja) mu ove titule i finals MVP nikada nece postovati i s tim razlogom bi nekako razumio zasto bi htjeo da ide u "novi" tim i da ih odvede do kraja. Ali onda idi u Clipperse, pogotovo ako ti se tu pridruzi broj 2 sto bi rekao mag Skip.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nemaju DeAndrea, osim ako nece potpisati za kakav minimalac.BosniaBoston je napisao/la:Ako Durant osvoji prsten u Velikoj Jabuci prestize kobija,shaqa i hakeema 100%.2 prstena ce ga staviti iznad Duncana,pa mozda i Magica i Birda.Jos ce gomilu para dobiti.Kyrie je dokazao da je perfektna 2.opcija,jos imaju DeAndrea,mozda Ziona,Knoxa,Mudiay sa klupe.Fali im samo par sutera sa cetvorke,ala Teletovic sa boljom odbranom.Sa GSWom nema neku medijsku paznju,recimo mozda 40% ljudi na ulici zna ko je KD,dok LeBrona zna 99%.Sa knicksima to dobija + vecu sansu za podizanje legacya.Vrijedi pokusatiAtlaZ je napisao/la:Rece Stephen A. danas da mu izvori bliski familijama KDa i Kyria govore da 95 % idu u veliku jabuku. Okej, taj korak kvazi lidera i razumijem, logican je nekako. Ali Durantov nikakav. Covjek je u absolutno primeu, i ne razumijem zasto bi odlazio iz GSW ako postoji prilika da ga zadrze i da su svi zadovoljno, da nema bad blood sto bi se reklo. Na zapadu nema nijednog igraca koji mu moze parirati, dok na istoku bi se direktno borio sa Janisom i ovim iz Phile, pa dodaj i Kawhia ako ostane.
S druge strane, mnogi (kao i ja) mu ove titule i finals MVP nikada nece postovati i s tim razlogom bi nekako razumio zasto bi htjeo da ide u "novi" tim i da ih odvede do kraja. Ali onda idi u Clipperse, pogotovo ako ti se tu pridruzi broj 2 sto bi rekao mag Skip.
Mada imaju Mitchella Robinsona
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
DeAndrea nece ekipe za velike pare,a prsten mu je prijeko potreban.A i robinsona imaju,to si dobro napomenuoClutch je napisao/la:Nemaju DeAndrea, osim ako nece potpisati za kakav minimalac.BosniaBoston je napisao/la:Ako Durant osvoji prsten u Velikoj Jabuci prestize kobija,shaqa i hakeema 100%.2 prstena ce ga staviti iznad Duncana,pa mozda i Magica i Birda.Jos ce gomilu para dobiti.Kyrie je dokazao da je perfektna 2.opcija,jos imaju DeAndrea,mozda Ziona,Knoxa,Mudiay sa klupe.Fali im samo par sutera sa cetvorke,ala Teletovic sa boljom odbranom.Sa GSWom nema neku medijsku paznju,recimo mozda 40% ljudi na ulici zna ko je KD,dok LeBrona zna 99%.Sa knicksima to dobija + vecu sansu za podizanje legacya.Vrijedi pokusatiAtlaZ je napisao/la:Rece Stephen A. danas da mu izvori bliski familijama KDa i Kyria govore da 95 % idu u veliku jabuku. Okej, taj korak kvazi lidera i razumijem, logican je nekako. Ali Durantov nikakav. Covjek je u absolutno primeu, i ne razumijem zasto bi odlazio iz GSW ako postoji prilika da ga zadrze i da su svi zadovoljno, da nema bad blood sto bi se reklo. Na zapadu nema nijednog igraca koji mu moze parirati, dok na istoku bi se direktno borio sa Janisom i ovim iz Phile, pa dodaj i Kawhia ako ostane.
Mada imaju Mitchella Robinsona
#Punoljetstvo
- Barbarossa
- Kontakt:
Nema smisla da ide igdje gdje će teže osvajati prstenje nego u GSW. Za 20ak godina niko se neće sjećati načina na koji je dolazio do titula , samo brojeva koji će predpostavljam biti legendarni
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mozgovi,poslusajte sta najveci znalac NBA lige kaze o Hardenu
#Punoljetstvo
Mora Portland dobiti prve dvije znaci.Barbarossa je napisao/la:Kevin Durant is out for at least Game 1 of the WCF, **** tells ESPN. He’s not being re-evaluated until Thursday so it’s “unlikely “ he plays Game 2 either.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Barbarossa
- Kontakt:
50/50 je serijaJustin je napisao/la:Mora Portland dobiti prve dvije znaci.Barbarossa je napisao/la:Kevin Durant is out for at least Game 1 of the WCF, **** tells ESPN. He’s not being re-evaluated until Thursday so it’s “unlikely “ he plays Game 2 either.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ma osvojit će **** u NY. Isto kao i u OKC.
Ide KD u Knickse, nea sumnje u to
Ocigledno k'o prc Kawhija Spursima
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 13 maj 2019, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
speak it into existencealemsa je napisao/la:Ide KD u Knickse, nea sumnje u to
Ma ocigledno je toMElloo je napisao/la:speak it into existencealemsa je napisao/la:Ide KD u Knickse, nea sumnje u to
-
drakensang
- Kontakt:
drago mi je sto te to tjesi, nadam se da ce harden bit mvp i uzet titulu ljetnog kupa tresanja u bg blokovima, posto ce mu to bit jedino trofej. i ono osporava duncana, pa moze ga triput propisat i sadalemsa je napisao/la:Ide KD u Knickse, nea sumnje u to
Ti se bas nalozio, ohani malo djete drago.drakensang je napisao/la:drago mi je sto te to tjesi, nadam se da ce harden bit mvp i uzet titulu ljetnog kupa tresanja u bg blokovima, posto ce mu to bit jedino trofej. i ono osporava duncana, pa moze ga triput propisat i sadalemsa je napisao/la:Ide KD u Knickse, nea sumnje u to
Jebte Piggy, ima slijedeca sezona
Koliko ti je krivo sto je Jokic odigrao bolji PO od brade pocet ces ga i na Ljubav & Sex spominjatialemsa je napisao/la:Ti se bas nalozio, ohani malo djete drago.drakensang je napisao/la:drago mi je sto te to tjesi, nadam se da ce harden bit mvp i uzet titulu ljetnog kupa tresanja u bg blokovima, posto ce mu to bit jedino trofej. i ono osporava duncana, pa moze ga triput propisat i sadalemsa je napisao/la:Ide KD u Knickse, nea sumnje u to
Jebte Piggy, ima slijedeca sezona
E bas mi je krivo
Pa vidis da se taj naklatio 6 puta me lik spominje, a ja ga kuliram, on opet, vjerovatno zbog Piggija, nea sta drugo biti
metla i sa zmijom i bez njega, eventualno jednu dobija portlandBarbarossa je napisao/la:50/50 je serijaJustin je napisao/la:
Mora Portland dobiti prve dvije znaci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
GSW-POR 4:1
MIL-TOR 3:4
MIL-TOR 3:4
#Punoljetstvo
Kako bi volio da Portland osvoji iako je to naucna fantastika. 
Pa gledano do sad ovaj PO Dame i CJ su igrali bolje od Stepha i Klaya, bez KDa i sa vjerujem kvalitetnijom klupom od GSWa mogli bi uzeti koju utakmica pa da bar bude zanimljivo.NadalRafa je napisao/la:Kako bi volio da Portland osvoji iako je to naucna fantastika.

Jasno je ko je bolji. Samo da se ona Zmija ne vrati. Kud nije nogu slomila.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.