FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Ton1
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Ton1 » 09 apr 2009, 23:01

Adebisi je napisao/la:sta pricas ti doslo i njihovih pet minuta slave, dragi debilu bayern je los vec ima 5 sezona i ja sam siguran da je razlog tome prvo jacina njemacke lige jer pored bayerna nema ni jednog kluba koji po kvaliteti moze ligu sampiona igrati konstanto cak mislimda i bayern to trenutno ne zasluzuje a drugi razlog je njjihova stedljivos oni tako cekaju da st entiene ispadne iz lige da dovedu igraca timoscuka dovode al ga ostavljaju ko na posudbu da bi bio jeftini i tako dalje sranje, doveli su riberya za malo vece pare i jel se isplatilo????
a ovo sranje doslo 5 min njihove slave, kad je bayern zadnji put osvojio lp kad je doso do polufinala, vi cekate svojih 5 min slave vec 8 godina pa nema, barca je bila jedini klub koji je svake godine igrao lp osim one prve kad je roonie dosao u kup uefa, nemoj ti o pet min slave mozes tako ako igras protiv villareala ili porta ili lyona
Hvala
pogledaj kretenu ...ako si doshao na ovaj forum da vrijedjas i provociras mozes komotno ****..
dalje...pricas gluposti bayern nesto kao da bayern nije redovan ucesnik LP a da barca jeste WTF !? :roll: ...mi smo eto te prosle godine igrali cup uefa i prije toga 11 godina igrali LP a gdje je barca bila u LP sezone 2003 / 2004 kada ste sesti bili i kada vam je real sociedad bio ucesnik LP...ne, ti se toga ne sjecas naravno a to je odlika vecine ovih novopecenih "navijaca"...sad se svi fol navijaju za barcu , chelsea i tako slicne klubove i navijaju za njih samo kad su u polufinalu LP...a to za skrtost to ne oporvrgavam ali takav je svabo nece da daje **** 100 miliona eura za **** igraca da mu samo igra u **** klubu...i nisi kompetentan da ti sudis o njemackoj ligi kakva je jer pogledaj malo bolje po toj ligi vidjeces da nema nijednog rusa ni seika ni picke materine koji ce izvaliti stotine miliona za igraca...ovo sto rade chelsea sad u buducnosti Man city..to nije fudbal vise...i upravo je to jedan od razloga sto najvise volim bayern i njihovu "slabu" ligu (rece nekoc @Adebisi)

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 apr 2009, 23:08

toni ,,barcelona je klub koji ima najvise nastupa u evropi svake godine su tu ,svaka cast bayernu ali je grijeh porediti jacinu spanske lige i njemacke :lol: u spaniji deportivo i valencia tada kada ti spominjes 2004 godinu bili su jaki ko nato i real sociedad .barci je bilo teze izboriti ligu prvaka nego bayernu u njemackoj jel tako ?? ali nema veze barca je uvijek imala najbolje igrace kroz historiju i zasluzuje da ima vise lige prvaka nego sto sada ima samo 2 kada pogledas ostale trofeje malo ko se moze pohvaliti sa tim !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 apr 2009, 23:12

i jos da dodam barca je uvijek imala uz real, manchester, i liverpool najvise navijaca na svijetu trenutno najvise reg navijaca u evropi nemojte se vaditi na tome novopeceni !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2009, 23:12

Ton1 je napisao/la:
Adebisi je napisao/la:sta pricas ti doslo i njihovih pet minuta slave, dragi debilu bayern je los vec ima 5 sezona i ja sam siguran da je razlog tome prvo jacina njemacke lige jer pored bayerna nema ni jednog kluba koji po kvaliteti moze ligu sampiona igrati konstanto cak mislimda i bayern to trenutno ne zasluzuje a drugi razlog je njjihova stedljivos oni tako cekaju da st entiene ispadne iz lige da dovedu igraca timoscuka dovode al ga ostavljaju ko na posudbu da bi bio jeftini i tako dalje sranje, doveli su riberya za malo vece pare i jel se isplatilo????
a ovo sranje doslo 5 min njihove slave, kad je bayern zadnji put osvojio lp kad je doso do polufinala, vi cekate svojih 5 min slave vec 8 godina pa nema, barca je bila jedini klub koji je svake godine igrao lp osim one prve kad je roonie dosao u kup uefa, nemoj ti o pet min slave mozes tako ako igras protiv villareala ili porta ili lyona
Hvala
pogledaj kretenu ...ako si doshao na ovaj forum da vrijedjas i provociras mozes komotno ****..
dalje...pricas gluposti bayern nesto kao da bayern nije redovan ucesnik LP a da barca jeste WTF !? :roll: ...mi smo eto te prosle godine igrali cup uefa i prije toga 11 godina igrali LP a gdje je barca bila u LP sezone 2003 / 2004 kada ste sesti bili i kada vam je real sociedad bio ucesnik LP...ne, ti se toga ne sjecas naravno a to je odlika vecine ovih novopecenih "navijaca"...sad se svi fol navijaju za barcu , chelsea i tako slicne klubove i navijaju za njih samo kad su u polufinalu LP...a to za skrtost to ne oporvrgavam ali takav je svabo nece da daje **** 100 miliona eura za **** igraca da mu samo igra u **** klubu...i nisi kompetentan da ti sudis o njemackoj ligi kakva je jer pogledaj malo bolje po toj ligi vidjeces da nema nijednog rusa ni seika ni picke materine koji ce izvaliti stotine miliona za igraca...ovo sto rade chelsea sad u buducnosti Man city..to nije fudbal vise...i upravo je to jedan od razloga sto najvise volim bayern i njihovu "slabu" ligu (rece nekoc @Adebisi)
Hahahahaha, dobra ti je ova @Ton1 :)
Takve vas volim, samo zustro sa pravim debilima.
I ja sam htjeo nesto slicno da napisem, ali ne smijem :o , naruzice me @ribery :? :D
Gdje ces ba, uvijek ostati kul, pogotovo na ovakav idiotizam! 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 09 apr 2009, 23:16

ribery je napisao/la:
Hvala
Kao prvo, nema potrebe da se vrijedjas. Kao drugo, ovo "doslo i njihovih 5 minuta", da si procitao post vidio bi da se nije odnosilo na tim Barcelone nego na njihove navijace, koji su konacno docekali da Barca pobjedi Bayerna u jednoj evropskoj utakmici ( do jucer 3 pobjede Bayerna i jedan remi).
Te njihove "provoakacije" ja shvatam kao zajebanciju i ne ljutim se, sve su mi to prije svega poznanici i jarani. Mozda nisi shvatio da je to napisano u tonu zezancije, ali to vec nije moj problem. ;)
razumio sam da je sala al sam pogresno protumacio to pet minuta slave, mislio sam da ti kontas da barca nikad nije bila klub u odnosu na bayern, moja greska al se ne biih slozio ni sa tim sto kazes omjer prije ove utakmice, da se tako fudbal gleda ne bi bio ni blizu zani,ljiv kao sto je sad, medjjutim ni ja nemam namjeru da se svadjam danas slavim, a sto se tice navijaca ta zezancija oduvjek postoji i ja to volim ;) i da kazem nisam misio nista lose mozda sam malo pregrubo napisao,ppozzzz ---los cules------
Zadnja izmjena: Adebisi, dana/u 09 apr 2009, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 09 apr 2009, 23:25

toni izvinjavam se na mom grubom rjecniku, malo strogo iskreno, a to sto se vadis na novopeceni vam je jedini izgovor protiv pravih navijaca pod dva procitaj ti KRETENU malo bolje post moj kad sam rekao da barca nije igrala one sezone u LP kad je ronaldinho dosao, nisam kriv sto citas samo ono sto tebi odgovara, i za tvoju informaciju ja sam siguran da znam o bayernu vise inf od pola vasih fanova a nisam njihov simpatizer, ja sam doso na temu samo malo sto kaze ribery da zajebajem ono navijacki a ti sto se ponasas ko klinjo ovakvih kao ja ce uvijek biti, ja ne poricem bayernom kvalitet krajem i pocetkom ovog vijeka ali kazem da bayern sada nije u rangu da se takmici u LP medju 8 najbolji, ja znam da ti ko navijac to neces prihvatiti ali spreman sam na svaku kritiku
sto se tice odnosa liga tu nemam komentara...
a ona godina kada barce nije bilo u LP i to je jedina je jedna od losijih polusezona dok u drugoj dolaskom davidsa i co sa 13 pozicije dolazimo do kup uefa,, vidis da nisam novopeceni lol ;)

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 09 apr 2009, 23:31

a geronimo ne znam o kakvom idiotizmu pricas ;) pokazujes kucni odgoj svoj, i napisi sta go hos ja argumentima dokazujem svoje stavove a ne ko ti oslanjajuci se na ostale tvoje pripadnike, tuga od tebe
i oprostite na predzadnjem postu
Cataluna is not spain
i zaboravio sam toni da te uvjerim da nisam novopeceni ubrzo ces dobiti sliku moje sobe pa cemo vidjeti ko navija samo za klubove koji dodju do polufinala ;) tu sam uvrijedjen i jos jednom kazem necu da se vrijedjamo i svadjamo iako sam ja poceo priznajem sorry jos jednom ribery ;) na grubim rijecima jooooooj sto mogu pisat!!!!

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 09 apr 2009, 23:41

Adebisi je napisao/la:toni izvinjavam se na mom grubom rjecniku, malo strogo iskreno, a to sto se vadis na novopeceni vam je jedini izgovor protiv pravih navijaca pod dva procitaj ti KRETENU malo bolje post moj kad sam rekao da barca nije igrala one sezone u LP kad je ronaldinho dosao, nisam kriv sto citas samo ono sto tebi odgovara, i za tvoju informaciju ja sam siguran da znam o bayernu vise inf od pola vasih fanova a nisam njihov simpatizer, ja sam doso na temu samo malo sto kaze ribery da zajebajem ono navijacki a ti sto se ponasas ko klinjo ovakvih kao ja ce uvijek biti, ja ne poricem bayernom kvalitet krajem i pocetkom ovog vijeka ali kazem da bayern sada nije u rangu da se takmici u LP medju 8 najbolji, ja znam da ti ko navijac to neces prihvatiti ali spreman sam na svaku kritiku
sto se tice odnosa liga tu nemam komentara...
a ona godina kada barce nije bilo u LP i to je jedina je jedna od losijih polusezona dok u drugoj dolaskom davidsa i co sa 13 pozicije dolazimo do kup uefa,, vidis da nisam novopeceni lol ;)
vidi to kretenu ti je bilo upuceno samo zato sto si bez razloga riberyu tu istu uputio,ali eto ti se se izvinuo riberyu ja tebi,halali :D ...drugo,to za novopecene nisam rekao za tebe konkretno a i ne bih sad o tome da raspravljam, boli me k**** navijaj i za Man city sad ako hoces 8-) ...a to da ja necu da prihvatim da Bayern nije medju 8 najboljih...ja to znam 100 % da nije jer odavno nisu losiji bili jer realno bayern nema ni izbliza igracki kadar kao barca i znam da je barca dosta jaca od bayerna (trenutno) i nezz kako ce se dalje stvari odvijati u bavarskom klubu ali mislim da je prvi korak smjenjivanje klinsmanna pa onda rekonstrukcija igrackog kadra (koliko-toliko)...i nije mi bitno to ispadanje iz LP (realno cetvrtfinale LP smatram uspjehom) koliko me boli ta,hajmo reci, nikakva igra...
ono sinoc tesko da se moglo desiti u hitzfeld-ovoj ili maggat- ovoj eri...al jbt ga kume, navijam za bayern i kad osvoje LP i kad su prvaci i kad su u cup uefa pa tako i kad izgube 4 0 ..BICE BOLJE
i jos nesto...ovaj bayern odkako je napravio Allianz arenu oni su u padu,mozda nema nikakve veze al eto to sam primijetio :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2009, 23:48

Adebisi je napisao/la:a geronimo ne znam o kakvom idiotizmu pricas ;) pokazujes kucni odgoj svoj, i napisi sta go hos ja argumentima dokazujem svoje stavove a ne ko ti oslanjajuci se na ostale tvoje pripadnike, tuga od tebe
i oprostite na predzadnjem postu
Cataluna is not spain
i zaboravio sam toni da te uvjerim da nisam novopeceni ubrzo ces dobiti sliku moje sobe pa cemo vidjeti ko navija samo za klubove koji dodju do polufinala ;) tu sam uvrijedjen i jos jednom kazem necu da se vrijedjamo i svadjamo iako sam ja poceo priznajem sorry jos jednom ribery ;) na grubim rijecima jooooooj sto mogu pisat!!!!
Slusaj prijatelju, nije mi do prepiranja. Prvi si poceo sa "lijepim" rijecima i sta ocekujes da ti se kaze, da si vrh!
Prvo nisi dobro covjeka razumio, drugo, kad kazes njemu (ribery-u) ruznu rijec (i to bez razloga), kao da si i meni rekao. Ja nikom prvi i bez razloga nisam rekao da je debil, za razliku od tebe, toliko o kucnom odgoju...koji je ocito tebi manjkao! ;)
Manimo se djecijih prepiranja, ako si pravi Barcin fan, svaka ti cast. Sjeti se kako ste prosli u polufinalu kup uefa '96, tada smo vas ponizili (ne rezultatski, koliko igrom). :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 09 apr 2009, 23:49

Adebisi, jarane ciji si ti navijac. **** ga ja pa polovinu svojih postova si ostavio na ovoj temi, stice se dojam da si Bayernov navijac :D
Vidi ako nisi primjetio ima ovaj forum jos tema ;)
Zadnja izmjena: big_amko, dana/u 10 apr 2009, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 09 apr 2009, 23:53

onda se necemo vise svadjat samo cemo iznositi svoje stavove, a sto se tice allianza znas koliki je dinkelman lopov (direktor allianz osiguranja) moze svasta biit ali moje skromno misljenje je to da je za stanje trenutno bayerna kriva uprava, jer imati dobar budjet a tako lose poslovati nije mi jasno... ne mislim los eposlovanje u ekonomskom smislu nego u igrackom, mislim da su ekonomski oni vrlo jaki,,,a da dodam i za eng premirship i ja ne volim to u vezi seika i tako to ali ni u spaniji nema njih a mislim da je druga liga na svijetu po jacini, najaca po ljepoti igre, ipak spanski fudbal je pravo siromasan, steta...
i da kazem barca je jedini klub koja placa sponzzoru na dresovima a to je unicef
mes de na club
ahahah big amko, nije to nego doso malo vidjet reakcije porazenih ;)
to mi je bilo u prvom planu ali me ovi bavarci napadose
heheh ko lesinari ;)igrom bolji bili
geronimo ja sam prizno da sam malo pretjerao prema riberyu to stoji, ne znam ni otkud sam to napiso u nervozi sigurno, i sjecam se 96 u kojoj jeste i igrao klinsman ali ja na historiji ne zivim jer mi nije realno ak je neki norwich haro pa sampdorija pa ajax koji ima i danas jaku skolu ali ne mogu nis... da se gleda historija dalja imala bi barca vise kruna ;)))))) iz sajamskih gradova

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2009, 01:06

Ne kvarite temu, koga briga za neke gluposti imate PM pa se tamo vrijeđajte.....

Loše trenutno u Bayernu ama baš sve, ali nije kraj svijeta, siguran sam da ćemo sa dvije uzastopne pobjede biti 1 ili eventualno 2 ali sa jednim bodom zaostatka nad Wolfsburgom. Imamo najlakši raspored od svih vodećih timova u Bundesligi i bio bih red da počnemo sa nekom serijom, najvažnije je da sada ne padnu u agoniju i depresiju, već da poslje poraza postanu jači.

FC BAYERN STERN DES SUDENS

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2009, 16:01

Bayern zainteresovan za Arsena Wengera

Wengeru će, kako se navodi, biti ponuđeno pet i po miliona eura po sezoni...

Uprava njemačkog fudbalskog prvligaša Bayerna iz Minhena zainteresovana je da umjesto aktuelnog trenera prvog tima Jurgena Klinsmanna angažuju šefa stručnog štaba londonskog Arsenala Arsena Wengera, objavili su danas ostrvski mediji.

Čelnici najpoznatjeg njemačkog kluba, kako tvrdi novinar "Daily Mail", odlučili su poslije katostrofalnog poraza od Barcelone od 4:0 u evropskoj Ligi šampiona, da u sljedećoj sezoni angažuju novog trenera i Wenger im se čini kao najbolje rješenje.

Wengeru će, kako se navodi, biti ponuđeno pet i po miliona eura po sezoni i četvorogodišnji ugovor.

Bavarski mediji, takođe tvrde da Klinsmann neće ostati dugo u klubu, a neki pišu čak i da će nekadašnji selektor njemačkog državnog tima biti smjenjen ukoliko Bayern u sljedećem prvenstvenom meču ne pobjedi Eintracht iz Frankfurta.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 apr 2009, 17:17

Sad ima 100 nagadjanja ,dok ne dodje ljeto i ne pocne se realizovati stvari ,slabo cu ja cemu vjerovati ,ali eto bilo bi fino da dodje Wenger :D

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 10 apr 2009, 17:25

**** from Spain are claiming that Bayern Munich officials are tracking Italian national team captain and Real Madrid central defender Fabio Cannavaro, who will probably leave Real at the end of the season. Bayern chairman Karl-Heinz Rummenigge contacted Cannavaro's agent Gaetano Fedele already in February.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 10 apr 2009, 17:42

Nadam se da je dosta sa izrazima poput. debil, kreten, idiot i da ne nabrajam dalje. Vratimo se temi, a to je FC Bayern.
Nakon 9 primljenih i jednog postignutog gola u posljednje 2 utakmice, sutra Bayern docekuje Frankfurt. Utakmica od velike vaznosti- u slucaju poraza vjerovatno ostajemo bez ijednog pehara ove sezone, dok pobjedom ostajemo u igri.

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 10 apr 2009, 17:44

ebo ih cannavaro mogli su kako maldinija dovest :S..
al ev nagadja se da se sprema zamjena ribery - buffon i vjerujte mi da sam ZA...
smjena klinsmanna i rekonstrukcija igrackog kadra ( pocevsi od golmana ) i dovodjenje buffona je po meni neophodno...jer ovaj "fc ribery" tesko sta moze napraviti u LP a u Bundesligi vise nisu tako neprikosnoveni...dokaz da se moze igrati bez bilala i tonija su utakmice protiv sportinga i hannovera gdje smo u 2 utakmice dali 12 golova 8-)

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 apr 2009, 18:28

Ja se iskreno nadam da Canavaro nece doci ,gledao sam maloprije listu najbogatiji klubova i Bayern je 4 sa preko 800 miliona ,i onda vidim da imaju 300-400 miliona vise od Tottenhema ,Juventusa itd ( ili Intera od kojeg imaju oko 500-600 vise ) ,i zapitam se kako to da ovi klubovi izdvajaju po 100 miliona po sezoni a jedan Bayern koji ima pare i uvijek ide ka vrhu svega ne zeli da izdvaja trecinu novca kao sto ove ostale ekipe izdvajaju .Zar nisu naucili lekciju prije 2-3 godine kad su 4-5 bili ,zar opet treba da igraju u kupu Uefa da bi poceli kupovati i dovodit normalne igrace ...pih

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 apr 2009, 19:07

Prica o Cannavaru je smjesna koliko i prica o zamjeni Buffon-Ribery,ono sto je najrealnije je dolazak Enke-a,on je prvi golman njemacke repke a kostace oko 10 miliona,Hleb se cini takoder realnim Barca trazi 13 miliona,jos nekog ce beka dovest i to je to,nemoj te misliti da ce biti nekih "ludih" manevara pred slijedecu sezonu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2009, 19:15

Neki jos izgleda ne shvataju kako Njemacka kao drzava funkcionise. Bayern ako godisnje izvali 150 miliona eura za pojacanja, sto bi komotno mogli, tada dolazi Njemacki zakon koji ce ih oguliti sto se poreza tice. I tako bi ta izdvajanja dosla do 300 miliona eura. U Njemackoj je za svaki klub tesko dobiti licencu, ako imas dugove kao sto je bio slucaj sa Borussiom, onda se tarze ljudi koji ce zeliti spasiti klub i budite sigurni da je ovo sto se desilo Dortmundu desilo npr. Cottbusu ili nekom drugom klubu koji nema ime taj bi letio odmah u trecu ligu bez imalo razmisljanja. Pa u Njemackoj je Hannover na zdravijim nogama i od Intera i od Milana i Reala koji su po cak 100 miliona eura ili vise u dugovima. Nakon debakla u Barceloni RZ88 je kao pojacanje predlozio Artetu, s tim da bi mu Bayern trebao dati 10 miliona bruto da bi imao 5 miliona neto. Cist primjer je Klinsmann cije je godisnja plata 8 miliona eura bruto, a neto bude 4,2 miliona eura pa skontajte.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.