Ona Zmija je ismijala Christian Jamesa na njegovom podcastu. Kao nisu im oni nikakvi konkurenti. Valjda im to bude dodatna motivacija.Lillard je napisao/la:Koje izjaveBrokula je napisao/la:Simpatičan je Portland, samo im nisu potrebne one izjave
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Taj Durantov pokušaj ismijavanja je vjerojatno gori od njegovog prelaska u Warriorse.Justin je napisao/la:Ona Zmija je ismijala Christian Jamesa na njegovom podcastu. Kao nisu im oni nikakvi konkurenti. Valjda im to bude dodatna motivacija.Lillard je napisao/la:Koje izjaveBrokula je napisao/la:Simpatičan je Portland, samo im nisu potrebne one izjave
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
DamnGiannis: “Against Boston, you can go down 1-0 and still be fine; but against Toronto, it's hard to be in that spot when you lose the first game in your home.”
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zvaljo cucemo se mi jos :kafa:Al u pravu je realno,mi smo skup bezmudih pickiClutch je napisao/la:DamnGiannis: “Against Boston, you can go down 1-0 and still be fine; but against Toronto, it's hard to be in that spot when you lose the first game in your home.”
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 14 maj 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
terry rozier future suns superstar PG 
Prelazak je nemoguce nadmasiti.Lillard je napisao/la: Taj Durantov pokušaj ismijavanja je vjerojatno gori od njegovog prelaska u Warriorse.
Lijepo je objasnio.
Justin je napisao/la:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
48/3 ugovor ide na ljetoDonnie Darko je napisao/la:terry rozier future suns superstar PG
I da veceras naravno uz GSW, ide opet lekcija timske kosarke
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jest jedna neukusna šala na račun mccolluma i blazersa je gora od činjenice da je uništio ligu na nekoliko godina
Ma dobro, al kontaš, ne možeš ih dobit, prijeđeš kod njih i onda ostale gledaš s visoka, još ga CJ pozvao na svoj podcast i to mu uradi, pa yebo bi mu majku, al ovaj nije, tek nakon podcasta pisao ono na twitteru, al ništa strašno.Donnie Darko je napisao/la:jest jedna neukusna šala na račun mccolluma i blazersa je gora od činjenice da je uništio ligu na nekoliko godina
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa eto nema ga, dobite ih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- invincible1921
- Kontakt:
Svaki igrac Celticsa je overrated....al bas svaki. Od Irvinga preko Tatuma i Rozira pa do Browna i Haywarda....
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim babuke Horforda naravnoinvincible1921 je napisao/la:Svaki igrac Celticsa je overrated....al bas svaki. Od Irvinga preko Tatuma i Rozira pa do Browna i Haywarda....
#Punoljetstvo
Kako smor utakmica kad su igrači pošteni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Navijaci kao da su dosli neku predstavu gledatiBrokula je napisao/la:Kako smor utakmica kad su igrači pošteni
- Barbarossa
- Kontakt:
Kako mi Bogut izgleda simpatično
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ma Portland se prepao, ništa ne igraju ni odbranu ni napadnerkolfc je napisao/la:Navijaci kao da su dosli neku predstavu gledatiBrokula je napisao/la:Kako smor utakmica kad su igrači pošteni
Neku noc u game 7 4 TO ukupno, ovdje za pola cetvrtine sprcali vise
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Portland tako je usao lose u tekmu
gsw nekako opusteniji dosta, trice nisu dali bili 10 minuta i opet vode 
Mogu misliti nakon hjustona ovo im dodje ko odmor
Mogu misliti nakon hjustona ovo im dodje ko odmor
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.