FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:50

Zip je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:De mi Morto reci hoceli ovi pehari kupa za slikanje biti i poslije vikenda u Fan shopu,ja budala otisao na skenderiju kupit kartu usput mi bilo,dodjem kuci kad gledam pehari u fan shopu ,a nemogu se sad vratiti :facepalm:
Dje je sezonska :kafa:
Ne uzimam je,kupujem kartu vala svaki put ,iskreno mogu uci i djaba svaki put ali ne koristim te pogodnosti ,cak me i "napadaju" sto kupujem,neka kontam ide u klub necu se obogatiti sto cu ustekat koju marku .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2019, 15:51

miky_hz je napisao/la:
Zip je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:De mi Morto reci hoceli ovi pehari kupa za slikanje biti i poslije vikenda u Fan shopu,ja budala otisao na skenderiju kupit kartu usput mi bilo,dodjem kuci kad gledam pehari u fan shopu ,a nemogu se sad vratiti :facepalm:
Dje je sezonska :kafa:
Ne uzimam je,kupujem kartu vala svaki put ,iskreno mogu uci i djaba svaki put ali ne koristim te pogodnosti ,cak me i "napadaju" sto kupujem,neka kontam ide u klub necu se obogatiti sto cu ustekat koju marku .
Ma zezam se drug malo :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 maj 2019, 15:57

Nakon serije nekih losih rezultata prozivali smo upravu i htjeli da smjenimo,govorili da plate ne isplacujemo,da je ovo zenska uprava da sve treba rastjerat od trenera do uprave igrace. Pljuvali su Kovu da je kloc i da nikad gori nije branio,Mujakica,Sabana,Pidru, prozivali da se Pidri daje sanse i Mujakicu jer nemamo para da dov3demo bolje,da nam Turkish daje otkaz,i nakon svega ovoga ulazimo u sezonu od koje nikad nista nisam ocekivao osim da se nasim momcima pruzi sansa. Ulazimo u sezonu sa jednom od najmladjih ekipa u ligi i jizemo pobjede,nasi akademci nose igru,osvajamo duplu ako dragi Bog da na celu sa Krstom bratom, sto se nisam ni u najludim snovima nadao aferim svi u klubu nema ko sta da vam prigovori osim dusmana,za mene ste legende svi do jednog naprijed DIVE SAMO GAZI bez dugova,sa rekordnim transferima u ligi,sa nasom djecom,bez marke duga malo li je

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 maj 2019, 16:00

Sutra navijat 90 min i pakao napraviti na stadionu

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 16:07

zagor1987 je napisao/la:Nakon serije nekih losih rezultata prozivali smo upravu i htjeli da smjenimo,govorili da plate ne isplacujemo,da je ovo zenska uprava da sve treba rastjerat od trenera do uprave igrace. Pljuvali su Kovu da je kloc i da nikad gori nije branio,Mujakica,Sabana,Pidru, prozivali da se Pidri daje sanse i Mujakicu jer nemamo para da dov3demo bolje,da nam Turkish daje otkaz,i nakon svega ovoga ulazimo u sezonu od koje nikad nista nisam ocekivao osim da se nasim momcima pruzi sansa. Ulazimo u sezonu sa jednom od najmladjih ekipa u ligi i jizemo pobjede,nasi akademci nose igru,osvajamo duplu ako dragi Bog da na celu sa Krstom bratom, sto se nisam ni u najludim snovima nadao aferim svi u klubu nema ko sta da vam prigovori osim dusmana,za mene ste legende svi do jednog naprijed DIVE SAMO GAZI bez dugova,sa rekordnim transferima u ligi,sa nasom djecom,bez marke duga malo li je
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 maj 2019, 16:08

zagor1987 je napisao/la:Nakon serije nekih losih rezultata prozivali smo upravu i htjeli da smjenimo,govorili da plate ne isplacujemo,da je ovo zenska uprava da sve treba rastjerat od trenera do uprave igrace. Pljuvali su Kovu da je kloc i da nikad gori nije branio,Mujakica,Sabana,Pidru, prozivali da se Pidri daje sanse i Mujakicu jer nemamo para da dov3demo bolje,da nam Turkish daje otkaz,i nakon svega ovoga ulazimo u sezonu od koje nikad nista nisam ocekivao osim da se nasim momcima pruzi sansa. Ulazimo u sezonu sa jednom od najmladjih ekipa u ligi i jizemo pobjede,nasi akademci nose igru,osvajamo duplu ako dragi Bog da na celu sa Krstom bratom, sto se nisam ni u najludim snovima nadao aferim svi u klubu nema ko sta da vam prigovori osim dusmana,za mene ste legende svi do jednog naprijed DIVE SAMO GAZI bez dugova,sa rekordnim transferima u ligi,sa nasom djecom,bez marke duga malo li je
Brate znas li se ti radovati i uzivati? Prvo pola toga nije istina a drugo i sto jeste nema nikakve veze sa temom i duplom krunom. Uzivaj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 16:15

E ovo je već dobar marketing, karte dobro idu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 16:20

Kad bi ako Bog da mogli igrati protiv Goska :

........Dizdarevic (Kovacevic)
Djokanovic , Dupovac ,Besic , Sabanovic
......... Mustafic , Kapic
.....Velkoski , Salcin , Resic
..............Handzic

I ovo bi bila ISTORIJA .

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 17 maj 2019, 16:20

:D :oops: :D Imal kakvih brojeva koliko je otislo karti :P

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 maj 2019, 16:22

Znaci, pakas se dolazi nadigravati. A Tuzla ide sa juniorima u Mostar. :zviz:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 maj 2019, 16:22

Zamislite kad bi sutra zagrmilo " OOOO SAMO DA REPLICIRAMO OOOO" :rol: :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 16:30

slika
slika
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 maj 2019, 16:31

fks74 je napisao/la:Znaci, pakas se dolazi nadigravati. A Tuzla ide sa juniorima u Mostar. :zviz:
Zvijezda?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

drinagold
Kontakt:

Post Postao/la drinagold » 17 maj 2019, 16:32

Bravo. NE STAJATI!!! :opaopa:
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 16:32

Samozdravlje je napisao/la:Da li je Lendric (ili kako se preziva) jos pred Vjecnom vatrom ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Morto jesi li i njemu spremio Viber poruku ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Konto sam da ce ovaj post izazvati salve smijeha , ali yebiga kuknjava
Idem ja lagano do 3.000 postova , ko je rekorder ? @zagor1987 ukratko opisao sezonu 2018/19 , sa vidnim zadovoljstvom . :thumbup:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 maj 2019, 16:41

Lemdara je pred vječnom stoji već dvije godine,čeka sto tisuća.
ISTINA ZA VEDRANA!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 17 maj 2019, 16:46

Pantelija je napisao/la:
Brate znas li se ti radovati i uzivati? Prvo pola toga nije istina a drugo i sto jeste nema nikakve veze sa temom i duplom krunom. Uzivaj
Istina je sve sto je napisao. Vrati se pa prelistaj forum od septembra.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 maj 2019, 16:47

Bruku raje danas u Fan Shopu :opaopa:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 maj 2019, 16:52

Koliko cemo to para zgrnut od Uefe, kantona, grada, Turkisha?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 maj 2019, 17:01

Ko god pljuje i sere na akademce je debil. Ok ove sro igraju za finu platu, to mu je posao ali ova djeca su razlog ovog zajednostva i elana koji ima klub

Usput, to sto 3 forumasa misle nije stav navijaca, kao sto ne podrzavaju svi navijaci sabrinu, nis svi husrefa, ni svi akademce...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 20 gostiju.