FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 17 maj 2019, 17:26

Policeman je napisao/la:
@let3 kad neko prokocka 3 gola prednosti odgovorni su igraci isto koliko i trener
Jesu, ali od trenera se prvo krece. On je prvi dežurni krivac, tako je to oduvijek u svijetu fudbala. A hajvani koji vode klub nisu sankcionisali ni trenera ni igrace, prave se da se ništa nije desilo. Još mu dali godinu nastavka, kao nagradu :facepalm:
Ne treba štediti ni igrace normalno, pa pisali smo ovdje o tome, ispisali 5 stranica, trojici ili četvorici se zahvaliti i zaželiti im sreću :salut:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 maj 2019, 17:31

Policeman je napisao/la:
leorey je napisao/la:@Policajac, i sta sad trazis mi opet postove od prije 2-3 godine gdje sam mijenjao misljenja, vidim visak slobodnog vremena imas, a to isto ja mogu tebi tako naci, pogotovo gdje na pdfu Uniteda pricas jednu stvar a na EPL potpuno drugu. :urnebes:

Ja nisam 3 posta napisao na temi Uniteda za ovih skoro 10 godina na forumu, dok ti iz nekog razloga konstantno dolazis ovdje i smaras ljude kad god koje pojacanje dovedemo. Iz nekog tebi poznatog razloga, valjda zato sto United ne moze dovest vise ni osrednjeg igraca. Tako je bilo i kad smo De Jonga doveli, ti i onaj bolesnik Nitro ste dosli ovdje i smarali citavo vrijeme.
Ne mozes naci takve postove jer ne postoje sigurno

Ja na druge teme pisem samo kad imam jake argumente i nema nista lose komentarisati pojacanja drugih klubova pa znas i sam da sam vas upozorio za Dembelea i Coutinha da ce biti promasaji i sta se desilo

@let3 kad neko prokocka 3 gola prednosti odgovorni su igraci isto koliko i trener
Pisi bolan gdje hoces, meni ne smeta, na ovom forumu svakako postoji dvostruki krijetiji. Znam da patis jer United ne moze da dovede vise najbolje igrace, tako je vec godinama, dok to Barcelona konstantno cini.

Jer imas situaciju gdje vas oderemo 3:0 i dovedemo De Jonga, Griezmanna, de Ligta dok vi produzite ugovore Smallingu i cekate Martiala i dalje da proradi. Dakle, razumijem frustraciju, pisi slobodno ovdje.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 maj 2019, 17:38

Ne znam do kada će trol uništavati ovu temu :roll:

Athur i Coutinho pozvani na Copu. Valjda se tu Coutinho pokaže, pa to olakša eventualni transfer. Bio je najbolji igrač Brazila na prošlom WC.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 maj 2019, 17:43

Ne mislim da ce se uopste Coutinho prodavati. Zivi bili pa vidjeli.
27.10.2020

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 maj 2019, 17:49

leorey je napisao/la: Pisi bolan gdje hoces, meni ne smeta, na ovom forumu svakako postoji dvostruki krijetiji. Znam da patis jer United ne moze da dovede vise najbolje igrace, tako je vec godinama, dok to Barcelona konstantno cini.
Kako cu patiti sto United "ne dovodi najbolje igrace" kad United nikad nije ni dovodio najbolje igrace :tokralju:
Mokes je napisao/la:Ne znam do kada će trol uništavati ovu temu :roll:
Ne placi et necu vise pisati istinu na vasoj temi citajte i pisite stvari s kojima cete se osjecati dobro

A da pisem ono sto volite procitati ne bi bilo problema :facepalm:
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 17 maj 2019, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 maj 2019, 17:50

Svlačionica Barce protiv dolaska Griezmanna: "Ne treba nam razmaženo dijete!"
https://sportsport.ba/fudbal/svlacionic ... ete/319162

Da vidimo sad hoce li sad magarci iz uprave poslušati svlačionicu, kao što su je poslušali za ostanak Valverdea :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 maj 2019, 17:53

:| 4
Mokes je napisao/la:Ne znam do kada će trol uništavati ovu temu :roll:

Athur i Coutinho pozvani na Copu. Valjda se tu Coutinho pokaže, pa to olakša eventualni transfer. Bio je najbolji igrač Brazila na prošlom WC.
Ne bi ja prodavao coutinja ispod nabavne cijene puno, znaci preko 100 miliona samo, jer promjenom stila igre mogao bi on procvati, al ako dobra ponuda dodje onda bi ga se dobro bilo kutarisati i probati s nekim drugim, al pitanje s kim, koji to veznjak ofanzivniji postoji na trzistu

Ovaj ajaxov mladi de bek je sigurno dobra investicija za buducnost a cijena 40 miliona, prica se da bi totenham mogao prodati eriksena za 70 miliona jer mu sledece ljeto istice ugovor, kao opcija je real, al eto mozda bi se mogli preduhitriti i eto u nekom scenariju za coutinja mozes dobiti eriksena i de beka sto je odlican poso, al daj boze da nasa uprava zna izvesti to

Musterija ozbiljnih za coutinja bi moglo biti, pominje se celzi ko najozbiljniji ako im se ukine transfer ban, moguce i united ili pariz, osim ta tri kluba ne vjerujem da bi iko mogo ponuditi vise od sto miliona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 maj 2019, 18:12

let3 je napisao/la:
Svlačionica Barce protiv dolaska Griezmanna: "Ne treba nam razmaženo dijete!"
https://sportsport.ba/fudbal/svlacionic ... ete/319162

Da vidimo sad hoce li sad magarci iz uprave poslušati svlačionicu, kao što su je poslušali za ostanak Valverdea :lol:
Zar ti vjerujes u ovo sto pisu na ss.ba? Pa oni prije nekoliko minuta objavili da je Allegri rekao da ga u Juventusu nikad nisu postovali :lol: Messi ga zvao, zato i dolazi. Zna i budala da je prijatelj sa Suarezom i Griezmannom.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 maj 2019, 18:13

Zar ima još ljudi koji čitaju i vjeruju našim portalima? :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 maj 2019, 18:14

Kolega @policeman je krvav :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 maj 2019, 18:17

leorey je napisao/la: Messi ga zvao, zato i dolazi. Zna i budala da je prijatelj sa Suarezom i Griezmannom.
Messi ga zvao ? šta to znaci :crazy:
Ako cemo slijediti takvu logiku - Messi ga je zvao i lani, jel ;) pa je dobio lagano odyebavanje kao i citava Barcelona uostalom, lik produžio ugovor sa Atleticom. Toliko o tim pozivima Messija, kao necemu bitnim.

Zato ga svlačionica ne želi, lik je muška primadona sa djecijim ponašajem... na stranu vrhunski igracki kvalitet, koji ce qrac takav cirkusant u Barci ?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 maj 2019, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 18:18

Rajaz je napisao/la:Kolega @policeman je krvav :mrgreen:
niko ne zna nalozit ljude ko on :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 maj 2019, 18:39

harden je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Kolega @policeman je krvav :mrgreen:
niko ne zna nalozit ljude ko on :rol:
A navijač Barce i Messija ko i @Sarma :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 maj 2019, 18:39

AlfredNobel je napisao/la:Zar ima još ljudi koji čitaju i vjeruju našim portalima? :mrgreen:
Ko ne zna spanski i engleski, ima :lol: :mrgreen:
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 maj 2019, 18:53

Ne znam za ovo sto ss.ba pise, ali
[@marcelobechler] | Radio Marca reported earlier that Griezmann, in the meeting between Atleti's Sports Director (Gil Marin) and the Manager (Simeone), said that "he can't say no to Lionel Messi" and that Lionel Messi already called him to play in Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 maj 2019, 19:18

messilla je napisao/la:Ne znam za ovo sto ss.ba pise, ali
[@marcelobechler] | Radio Marca reported earlier that Griezmann, in the meeting between Atleti's Sports Director (Gil Marin) and the Manager (Simeone), said that "he can't say no to Lionel Messi" and that Lionel Messi already called him to play in Barcelona
Nisam od onih sto misle da Messi bira igrace i dovodi, ali su ga sigurno pitali za misljenje, posto su sad 3 ljevaka u napadu s Dembeleom a Grizi ima i velik radijus kretanja kao i Messi. A vjerovatno je i Grizi zbog toga imao dileme, i ovaj nazvao i to je to.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 maj 2019, 20:03

slika

Imaju stila kao i naš @DD :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 17 maj 2019, 20:26

Mokes je napisao/la:slika

Koliko ja znam, katalonska zastava je nastala po nekoj prici o krvavom tragu prstiju na stitu, tako da ovo ima smisla :D
Edit :
Prema legendi, nastanak senjere duguje se grofu od Barcelone, Vilfredu Dlakavom. Јеdnom prilikom, оn i njegovi ljudi doprinijeli su uvjerljivoj pobjedi Franaka nad Normanima. Nagrada koju im je pripremio kralj Karlo ćelavi bio je zlatni štit. Legenda kaže da je sam kralj krvlju ranjenog Vilfreda nacrtao svojim prstima četiri crvene pruge na zlatnom štitu, no moderna su istraživanja pobila ovu teoriju
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 maj 2019, 20:58

Mokes je napisao/la:slika

Molerski izgleda, da Bog sacuva i sakloni propadamo u svakom smislu, ako budemo gledali špiicu valverdea, guzonju suareza i tim u ovim molerskim dresovima bice sezona za povracanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 17 maj 2019, 21:01

Romariooo je napisao/la:
Molerski izgleda
Šta veliš, neki Bošnjo završio čak u Španiji na moleraju :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []