FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je najneophodnije naći dva veznjaka, stopera i jedno krilo, sve to za prve postave.
A kao što @let kaže, komotno bi se mogla izmijeniti čitava postava, al' to je prosto nemoguće.
Ja što sam primjetio, najviše nam fali ovo gore, imamo vođu u odbrani koji igra katastrofalno, tu znači treba novi igrač koji će stabilizovati i upravljati odbranom. Veznjaci nam trebaju da diktiramo igru, to smo rijetko kada uradili u ovoj polusezoni sa ovim 'Atletikovcima' i Dadom, to nam je po meni najveća boljka trenutno.
Krila su nam strašno neškolovana, Zaim ili Zec ne zna se ko je gori, Veseli može proći.
Ovo ostalo, bekovi, napadač, golman, može se mijenjati ali nije neophodno, svako od njih je u jednom dijelu svoje karijere u Želji pokazao da može biti dostojan ovog dresa, pružali su dobre partije nekada.
A kao što @let kaže, komotno bi se mogla izmijeniti čitava postava, al' to je prosto nemoguće.
Ja što sam primjetio, najviše nam fali ovo gore, imamo vođu u odbrani koji igra katastrofalno, tu znači treba novi igrač koji će stabilizovati i upravljati odbranom. Veznjaci nam trebaju da diktiramo igru, to smo rijetko kada uradili u ovoj polusezoni sa ovim 'Atletikovcima' i Dadom, to nam je po meni najveća boljka trenutno.
Krila su nam strašno neškolovana, Zaim ili Zec ne zna se ko je gori, Veseli može proći.
Ovo ostalo, bekovi, napadač, golman, može se mijenjati ali nije neophodno, svako od njih je u jednom dijelu svoje karijere u Želji pokazao da može biti dostojan ovog dresa, pružali su dobre partije nekada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šuti bolan ne treba to barćat, sa jedne strane bi te pritukao Krpić sa druge Banovićki Kim Jong KukoLjoZee je napisao/la:
@Osim13 evo hanume![]()
Sa hanumom naseg dragulja Veselinovica
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
daBogda se lobotomija ugasila zbog onakvih prozivki na racun legende kluba Amara Osima!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Amar Osim moze u istu recenicu sa Misimovicem samo ako izgubi 5 utekmica u nizu i ako popusi 2 “osvojene” titule. Tu se sva prica zavrsava.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
https://sportsport.ba/fudbal/stanojevic ... ice/319325
Ovaj moze samo sam sebe provocirat. Treba da slavis i vise vremena provedes pjevajuci i nesto posvecujuci nama nego svom uspjehu. Tebi brz oporavak sa okom da sve bude ok sto prije, ali fokusiraj se na svoj klub Boga ti.
Ovaj moze samo sam sebe provocirat. Treba da slavis i vise vremena provedes pjevajuci i nesto posvecujuci nama nego svom uspjehu. Tebi brz oporavak sa okom da sve bude ok sto prije, ali fokusiraj se na svoj klub Boga ti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa taj Misimovic i jeste doveo do ovakvog stanja. Bukvalno unistio klub svojim glupostima. Doveo do toga da te mrze gdje god odes, da ti jebu majke, da te provociraju, da se sprdaju s klubom. Sve to radi nekog svog inata, bolesnik obicni. To zlo sto dalje od kluba.
Sve sto te stigne ima neke uzroke. Sve ovo sto danas gledamo je pocelo od Mulalica tj, kad se bolesnik pojavio sa streberima i internet botovima u klubu. Prvo je rastjerao pola ekipe pa doveo 20 igraca, Mulalic rijesenje na duge staze pa nije ni do kraje sezone izdrzao. Opet rastjeraj 20 igraca, dovedi novih 20, dovedi nekog slovenca za trenera, pa nije izdrzao ni mjesec. Onda zovi debelog da nas odvede bar u Europu, kad je uspio covjek nisu mu htjeli platiti to sto su obecali. Danas nemamo licencu. Daj mu podrsku pa ga otjeraj dan pred prvenstvo. Daj Adzema, otjeraj 20 igraca dovedi 20 novih, osvoji kup otjeraj Adzema, daj opet nekog trenera koji je vodio manje utakmica nego ja. Cirkus. Neko to opet prizeljkuje u klubu. Nosi ga u pm nek u megamix dovodi tako ili nek ulozi svoju marku u olimpik pa tamo uspostavlja procedure. Klosar obicni. Znao je tudjim parama glumit kabadahiju.
Sve je i pocelo tjeranjem Djelmica i Kokota. Ovaj drugi morao s juniorima trenirati, tretirali ga kao kera iako nicim nije zasluzio i svaku utakmicu je posteno odradio. Onda Bogicevic i Stanic. More je primjera. Tesko je naci igraca ili trenera s kojim smo se rastali na normalan nacin. Sve je to narusavalo ugled kluba.
Sve sto te stigne ima neke uzroke. Sve ovo sto danas gledamo je pocelo od Mulalica tj, kad se bolesnik pojavio sa streberima i internet botovima u klubu. Prvo je rastjerao pola ekipe pa doveo 20 igraca, Mulalic rijesenje na duge staze pa nije ni do kraje sezone izdrzao. Opet rastjeraj 20 igraca, dovedi novih 20, dovedi nekog slovenca za trenera, pa nije izdrzao ni mjesec. Onda zovi debelog da nas odvede bar u Europu, kad je uspio covjek nisu mu htjeli platiti to sto su obecali. Danas nemamo licencu. Daj mu podrsku pa ga otjeraj dan pred prvenstvo. Daj Adzema, otjeraj 20 igraca dovedi 20 novih, osvoji kup otjeraj Adzema, daj opet nekog trenera koji je vodio manje utakmica nego ja. Cirkus. Neko to opet prizeljkuje u klubu. Nosi ga u pm nek u megamix dovodi tako ili nek ulozi svoju marku u olimpik pa tamo uspostavlja procedure. Klosar obicni. Znao je tudjim parama glumit kabadahiju.
Sve je i pocelo tjeranjem Djelmica i Kokota. Ovaj drugi morao s juniorima trenirati, tretirali ga kao kera iako nicim nije zasluzio i svaku utakmicu je posteno odradio. Onda Bogicevic i Stanic. More je primjera. Tesko je naci igraca ili trenera s kojim smo se rastali na normalan nacin. Sve je to narusavalo ugled kluba.
Cuva Bog Zelju svog!
Sa Bogicevicem i ne treba se rastati na normalan nacin. Covjek em nas je kostao bodova em nas je kostao godina i godina zivota.
- prisonbreak
- Kontakt:
Vi ste stvarno ocajni, kada nas ne mozete kuci dobiti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nesposobni da loptu ubace u gol tacnije receno. Realizacija bi bila problem i da je rukom dozvoljeno ubaciti u mrezu.prisonbreak je napisao/la:Vi ste stvarno ocajni, kada nas ne mozete kuci dobiti.
Za Krpica uzet bilo kakve pare sto neko ponudi.
A Zaima i Asima nabit nogom da ne smiju vise ni pogledat Grbavicu, odavno dva veca debilkosa nisu obukla plavi dres, Bogi majstor moze sa njima u istu recenicu jedino, ostalima se moze donekle progledat kroz prste i dat im drugu sansu.
A Zaima i Asima nabit nogom da ne smiju vise ni pogledat Grbavicu, odavno dva veca debilkosa nisu obukla plavi dres, Bogi majstor moze sa njima u istu recenicu jedino, ostalima se moze donekle progledat kroz prste i dat im drugu sansu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Krenuti od motora ekipe
Skolovan vezni igrac,a i zadnji vezni malo jaci
Najgore je sto se svake sezone pravi nova ekipa
Po meni golman Slobode,Muminovic je realna zelja i najbolja opcija koju mozemo dovesti
Ne znam kakvo je stanje s igracima poput zolotica,štilica
Skolovan vezni igrac,a i zadnji vezni malo jaci
Najgore je sto se svake sezone pravi nova ekipa
Po meni golman Slobode,Muminovic je realna zelja i najbolja opcija koju mozemo dovesti
Ne znam kakvo je stanje s igracima poput zolotica,štilica
Ovi bekovi danas ne bi mogli kod Brace u Vrbanjusi igrat. Da se mene pita Sinisa bi mogao ostat jedino uz veliko snizenje plate, ovo sto on pruza u zadnje vrijeme je kriminalno.UBIPITAR je napisao/la:Nije ni čudo što je Stana za ove bekove Dani Alves
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kontrasviju
- Kontakt:
E. Zec, Mujezinović, Ramović, Veselinović, Krpić , Rodin, Stevanović, Pavić. Naravno ne moraju nužno svi biti u prvih 11, neki bi bili dobri za klupe, ali svaki od njih je imao period i momente kada su dokazali da znaju i mogu igrati i nositi ovaj dres. Ostale nabiti nogom.
Nego ne znam kakvo je stanje, kojim igračima iz naše lige ističu ugovori a da su vrijedni pomena?
Nego ne znam kakvo je stanje, kojim igračima iz naše lige ističu ugovori a da su vrijedni pomena?
1921
Nama treba bolji napadac od Krpica samo je pitanje kako i gdje ga naci. Iz ove lige samo se Hadzic spominje da ce biti slobodan, ali sumnjam da bi nas izabrao ako ima ponude iz nase lige.
Dođe mi da se objesim, imal ko da nije bodove sa Grbavice nosio. Amare iduće sezone je sve u tvojim rukama, pazi da me na duši ne nosiš
Siniša je bivši 100% na instagramu je objavio vlak
i srce a na slkedecm storyu manijake dakle odlazi u najvjerovatnije velež osim ako olimpik ne uđe
- StrikeWarzone
- Kontakt:
OMG MOISE KEAN IZ JUVENTUSA NA PROBI OOOOO GOLEM SI ŽELJO 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.