Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Daduli
Postovi: 673
Pridružen/a: 10 avg 2016, 14:30
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Daduli » 12 maj 2019, 16:59

Rakitić, Umtiti, Coutinho, Bale? I Coulibaly?
Glory Glory Man United

Avatar
Leaf
Postovi: 60
Pridružen/a: 09 maj 2019, 13:17
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Leaf » 12 maj 2019, 17:01

Osim KK ostalim daleko kuca od Manchestera bila
`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'

Avatar
Patrice_Evra_3
Postovi: 4980
Pridružen/a: 04 maj 2011, 13:38
Lokacija: Destination unknown
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 maj 2019, 18:17

Kakav horor od sezone. :puke:

Hvala Bogu da je završilo, ovo je na kraju vjerovatno najgora post-Fergie sezona, možda Moyesova može u duel. :oops:

Highlight sezone je Liverpoolovo neosvajanje titule, mada ni City nije neka sreća, ali jest manje zlo makar. Eto dokle se doguralo. :shifty: :facepalm:

Elem, teško je biti pametan. Od ovog ljeta ne očekujem puno, a tako bi trebali i ostali vjerovatno. Previše toga lošeg u svim sferama se nakupilo zadnjih godina da bi se to preko jednog ljeta riješilo. Ono što očekujem je ipak da se barem krene u nekom pozitivnijem pravcu, pa makar pedalj. Onda u sljedeće ljeto ili dva da to počne makar na nešto ličiti. Prije ne očekujem mnogo.

Tužna činjenica je da su Liverpool i City trenutno svemirski brod za ovaj United i da je sljedeće godine opet ista borba za top 4 Unitedova realnost. Tottenham je bolja ekipa od Uniteda, Arsenal i Chelsea su tu negdje, ali sigurno da će i oni nešto raditi na ljeto, tako da će sigurno biti jako teško i sljedeće godine, osim ako se ne desi nešto baš neočekivano.

Kako god, neka je Bog na pomoći, dobro će doći malo odmora od ovog svega.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la SMR187 » 12 maj 2019, 19:23

Istina 100% nazalost.

Ovo je mozda najgore vrijeme da budes navijac najveceg kluba u engleskoj. Sada samo sjesti i nadati se da ce biti napravljene promjene iz temelja. Zalosno, ali sada jedino sto kao navijaci mozemo uraditi je cekati i gledati hoce li od nekud svanuti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Avatar
Leaf
Postovi: 60
Pridružen/a: 09 maj 2019, 13:17
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Leaf » 12 maj 2019, 19:42

Navijaci i ne zasluzuju bolje likovi danas na izlazu Pogbu pljuju a ovacije za Andera(koji odlazi zbog para) :rol: ovacije i za Rashu i Lingardu koji se ne mogu sastati s loptom otkad igraju za ovaj klub a ego im na levelu Messija i Ronalda plus na kraju jos Young potpisuje autograme citavih sat vremena :rol: ali ne oni uzvikuju prema Oleu "prodaj Pogbu" :rol: kakva skupina debila

Englezi kanceri ovog kluba to je jasno sve do jednog a nek im po studijima G.Neville i Scholes pumpaju ego kao da su Messi i Ronaldo i tako otezavaju svakom covjeku koji sjedne na klupu Uniteda kao trener da klupira ove splacine od igraca jer odmah naredni dan u novinama "zasto je klupiran engleski Ronaldo"
`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'

Zekicbusioc
Postovi: 146
Pridružen/a: 31 mar 2019, 22:19
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Zekicbusioc » 12 maj 2019, 20:08

Dok ne odu vudvord i glazeri ovako ce biti vazda.nadati se da ce netko otkupiti klub od glazera.

Anoniman
Postovi: 1228
Pridružen/a: 10 nov 2011, 18:24
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Anoniman » 12 maj 2019, 22:22

Nije nista bez razloga,pa tako I ovo oko Pogbe.
Kako je dosao pokazuje nezadovoljstvo,trazi odlazak pa sta da ocekuje od navijaca kad su I bolji od njeg otisli iz Uniteda.
Cim su solskajera poceli prozivati medijski,stvarati pritisak ekipa ne moze dati gol.
A sve je pocelo od ovih bivsih unitedovih legendi...
Ma nece ameri prodat klub

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 41244
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2019, 23:22

Gdje su sad oni navijači što su plaćali avione sa transparentima Moyes out da isto naprave za Eda&co :hmmmmm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

al...
Postovi: 3915
Pridružen/a: 02 jan 2009, 22:25
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la al... » 12 maj 2019, 23:30

Eto dragi moji ljudi, da rezimiramo kraj ove “gej parade” na teatru snova. Kraj koji je kao iz horor filmova i koji je sa današnjom “trešnjicom” na vrhu torte preuzeo primat od kraja Moyesove sezone kao “lowest moment” u post fergijevskoj eri Manchester Uniteda.
Čeka nas dugo tmurno ljeto, bez jasne vizije. Koliko god me Ole oduševio na početku, sa motivacijom, sa “oslobađanjem” igrača iz Mouovih okova (šta god to trebalo da znači), toliko mi se zgadio u ovom drugom dijelu mandata koji je startao na dan kada je dobio full time job. Mislim - nije da nismo znali. Znali smo da uzimamo trenera koji je još “zelen” na ovom nivou, taktičko-tehnički još neizgrađen, ali isto tako čovjeka koji je klupska legenda, koji nam se prodavao kao pozitivac i motivator. Znači, očekuješ United koji grize, koji trči, koji visoko pritišće, koji napada, koji i griješi, ali koji je pozitivan i zabavan za gledanje. Na početku je to i bilo to, no kako je krenula kriza, poklo i novopronađeno samoppouzdanje poput mjehurića od sapunice te je smo na kraju imali samo beskrvnu skupinu koja griješi i čovjeka na post-game presserima, koji vrti jednu te istu ploču. Znači ovo što gledamo zadnjih par utakmica je po meni i gore nego posljednji joseovi dani.
Najgore po meni, je to što se od tog čovjeka očekuje da bude vođa najbitnijeg procesa rebuildinga momčadi kojoj treba sve - ova sadašnja skupina luzera po meni komotno može ići, od-do, minus djeca koja su tek počela. Ja mu sad iz ove perspektive nešto ne vjerujem da će obaviti dobar posao. Daj bože da se varam.

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la SMR187 » 13 maj 2019, 11:47

Ole je dokazao da ova ekipa moze. To jest, ekipa je pod Oleom dokazala da moze bolje.
Ovim padom forme su samo dokazali da su igraci glavni problem (pored onog ko ih je doveo, naravno), a ne trener kao sto smo dosad vjerovali.

Oleu po meni ide jedva 10% zasluga za ovako uzasan kraj sezone
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

al...
Postovi: 3915
Pridružen/a: 02 jan 2009, 22:25
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la al... » 13 maj 2019, 21:30

SMR187 je napisao/la:Ole je dokazao da ova ekipa moze. To jest, ekipa je pod Oleom dokazala da moze bolje.
Ovim padom forme su samo dokazali da su igraci glavni problem (pored onog ko ih je doveo, naravno), a ne trener kao sto smo dosad vjerovali.

Oleu po meni ide jedva 10% zasluga za ovako uzasan kraj sezone
Vidi, dvije mi se stvari ne sviđaju. Naravno, mal je uzorak, ali opet... Pod jedan, nije dosljedan. Je li rekao da će ići sa djecom i rezervama za kraj, pa šta bi? 10 standardnih plus Greenwood, sastav maltene ko da mu se pitalo za Champions League. Ako si htio biti dosljedan svojoj priči, izvedi devet dječaka, plus Ander i Antonio i izvedi ih u 25 minuti utakmice za standing ovation i počasni krug, a standardne **** pospremi na tribinu i ne daj im ni da se pozdrave sa navijačima. Nisu zaslužili i neka to osjete.

Gledam onu dvojicu mrmonja, Lukakua i Alexisa, lagano kaskaju, valjaju se od šege nečemu. Meni muka. Ko da je sve OK, ono mi sa par trofeja, tripleta nam pobjegla za dlaku... A ovamo klub nikad gori u zadnjih 30 godina. A oni se valjaju - najskuplji flop i cetarfor od 90 miliona koji je dao 28 golova za DVIJE godine. A idioti englezi i dalje tjeraju svoje, fol krivo im što je par navijača s pravom naparadalo onog lipicanera Pogbu. Kako je igrao, da ga je neko ciglom u glavu pogodio, ne bi bilo nezasluženo.

Zato sam ja veoma rezervisan oko toga šta Ole može i hoće uraditi. Priča mu je dobra, ne možeš mu ništa odbiti. Ali je realizacija jako slaba. Priča čovjek o igračima koji ne zadovoljavaju standarde, da se stvari moraju mijenjati. Iz aviona se vidi i zna ko su majmuni, ali ne viđoh ja da je neko sankcionisan ili, ne daj bože, klupiran ili poslan na tribine zbog toga. Vala da sam ja nekoga prekrižio, ne bi taj meni više istrčao, pogotovo u voa zadnja dva kola kada je već bilo sve jasno. Prema tome, nisam siguran. Znaš, ja sam ti malo staromodan lik (i po godinama bogami :lol: ) i kod mene priča baš ne pije - interesira me samo krajnji rezultat, koji je u konačnici bio dobro jadan. Razumijem da je ekipa ispuhala nakon onog luđačkog starta, ali da će te i oni najveći jadovi EPL-a na kraju ispreskakati, e to vala se ne smije desiti sve i da smo izašli sa akademcima.

Drugi razlog je to što je Edo pacov i dalje tu i što director of football ostaje i dalje mislena imenica za nas. Dakle, IQ minus beskonačno u segmentu koji će nam određivati bližu i dalju budućnost. Daj bože da me razuvjere, ali ako se po jutru dan poznaje, biće ovo jedno dugo teško ljeto za nas.

tajger
Postovi: 6400
Pridružen/a: 23 okt 2014, 12:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la tajger » 14 maj 2019, 00:13

Pa tako doktor al, puno priča mslo daje, jedno priča a radi drugo, on je bio još jednom u karijeri Joker jer je legao upravi ko budala šamar da smiri navijače i skrene problem sa njih, eto vam vašeg miljenika sto bi rekao Edo

Stalno bulazni o igračima i nekim promjenama on zadnje kolo ne pošalje na teren cio drugi sastav, nema muda izgubit će a ustvari samo još jednom sebe popisao sa svojim govorima i presicama. Od njega nafake neće biti živi bili pa vidjeli da ga branite ne znam koliko,trenutno je svaki trener iz lige jači i potkovaniji svakako od njega, u ostalom ne bi vodio Molde već ozbiljniji klub al eto uprava stisa stvari a ovome još nije jasno u sta je upao, vjerojatno poslije nas vraća se opet u svoju domovinu da vodi Mode.

Avatar
Pogba
Postovi: 19797
Pridružen/a: 31 okt 2012, 11:03
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Pogba » 16 maj 2019, 12:59

slika
:salut:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Avatar
rio_Ferdy88
Moderator
Postovi: 41244
Pridružen/a: 16 avg 2011, 04:32
Lokacija: Tamni Vilajet
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2019, 08:24

Andy Mitten: "I know of a couple of sporting directors, among the best in the world, who‘ve unveiled themselves to United in the last couple of months, only to be politely told 'thanks but no thanks' because the club are looking for someone who knows the club.”
This person is going to work alongside Ole Gunnar and Ed Woodward and will have input into transfers but it won't be someone with the power of Txiki Begiristain. The person at United won't have that much power
:facepalm:

Kakvi debili vode ovaj klub, za nepovjerovati :damn:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Rooney88 » 20 maj 2019, 08:41

Znaci postavit ce TDa kojem ce sef biti Ed ustvari? Sjajan potez, nema sta. Od majstora poput Eda nista drugo ne mozes ni ocekivati. Znaci sljedece sezona ista prica, ponovo u krug dok se pravi korov ne odstrani. Trener ocito nije problem.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Postovi: 3915
Pridružen/a: 02 jan 2009, 22:25
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la al... » 20 maj 2019, 10:46

U najavi još jedna “sezona koju su pojeli skakavci”. U prevodu, dok ovaj klub ne dobije nove vlasnike, mi se nećemo dozvati, jer prije će Ed The Red dobiti nego nego Ed Woodward...

Avatar
Policeman
Postovi: 8578
Pridružen/a: 20 avg 2014, 20:49
Lokacija: Manchester
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Policeman » 20 maj 2019, 11:45

Opet manjak ozbiljnosti i sporost na trzistu kao da su potrebna 1 ili 2 igraca a ne min 5 :facepalm:

Sto je najgore niko od ovih odrona se ne spominje da odlazi da bar krenu s mrtve tacke
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Zekicbusioc
Postovi: 146
Pridružen/a: 31 mar 2019, 22:19
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Zekicbusioc » 20 maj 2019, 12:04

Policeman je napisao/la:Opet manjak ozbiljnosti i sporost na trzistu kao da su potrebna 1 ili 2 igraca a ne min 5 :facepalm:

Sto je najgore niko od ovih odrona se ne spominje da odlazi da bar krenu s mrtve tacke
Barca rijesila De jonga u 1 mjesecu mi ne mozemo daniela jamesa dovest iz swansea za 15 mil.

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Rooney88 » 20 maj 2019, 12:55

Tacno molim boga da nas Saudi uzmu. Do sada bi Edu glavu tri puta odrezali.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Avatar
Poligon10
Postovi: 5670
Pridružen/a: 29 jan 2015, 19:30
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Poligon10 » 21 maj 2019, 19:59

Evo onaj malac iz Swansea je dogovoren. Znači prvo pojačanje. Gled'o sam ga malo i ne djeluje loše na prvi pogled. Yebiga znam da to nije neki pokazatelj, ali može se naći koja vrlina. Brz je, i to strašno brz, fina kontrola lopte u punom sprintu, kako sam upratio i solidan centaršut. E sad, vidjet ćemo hoće li išta od ovog prikazati kod nas.

Pitanje je da li će ovaj transfer stopirati eventualni dolazak Sancha ili nekog drugog ofanzivca, ili je ovo samo pokušaj pronalaska talenta za male pare !? - I to je pred nama pa ćemo vidjet. :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.