Sta bih ja dao da znam da cemo iducu sezonu postojati.bhpremierliga12 je napisao/la:Sta bi dao da nam je ovakva atmosfera stalno![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bice.to sve ok
Ima Kenan Muslimovic, igra za Mladost. Nije mu Halid otac, već amidža . A boga mi nije kao igrač ni levat. Bolji od svih naših ofanzivnih 
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Sigurno da ce biti. Jos nije upotrebljena magija hipnoze.Sariel1987 je napisao/la:Bice.to sve ok

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel i od Smajića?katarakta je napisao/la:Ima Kenan Muslimovic, igra za Mladost. Nije mu Halid otac, već amidža . A boga mi nije kao igrač ni levat. Bolji od svih naših ofanzivnih
& $ ?
To je za pregovore. Donosi -30% početni zahtjev +10% speech spell.Probisvjet je napisao/la:Sigurno da ce biti. Jos nije upotrebljena magija hipnoze.Sariel1987 je napisao/la:Bice.to sve ok![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kad iduće sezone dr. sale preuzme komandu u odbrani, a smaja napad

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda vraca se Jaha.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Igrac-trener?Probisvjet je napisao/la:Izgleda vraca se Jaha.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Jel živ onaj Haurdić
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To ono nase najvece pojacanje za duple?wobly92 je napisao/la:Jel živ onaj Haurdić
Njega su otjerali iz prošlogodišnjeg Čelikatuzlak1987 je napisao/la:To ono nase najvece pojacanje za duple?wobly92 je napisao/la:Jel živ onaj Haurdić
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ovo ko suk na suktuzlak1987 je napisao/la:To ono nase najvece pojacanje za duple?wobly92 je napisao/la:Jel živ onaj Haurdić
Haj ima jos nade. Ona zadnja odapinje
Jel to najbolje što možeštuzlak1987 je napisao/la:To ono nase najvece pojacanje za duple?wobly92 je napisao/la:Jel živ onaj Haurdić
Kad već hoćeš, najveće pojačanje što bi ova uprava, a i NJUO ikad mogli dovest.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Mislim da ne bi ni sa navijacima bio nikakav problem ako ti uradis lijepo citavu reviziju dugovanja, vidis kome se sve i koliko duguje, zatim napravis jedan veliki press, izneses sve to javnosti, onda izneses plan i kazes, sljedece 2 sezone imamo budzet ... od toga cemo na plate potrositi ... sto znaci da necemo dovoditi neke dobre igrace, forsirat cemo juniore i okruzit ih sa nekoliko starijih, samo da ostanemo u ligi. Plan je da se za ove 2 godine vrate dugovanja, svaki mjesec ce se odvajati ... za dugovanja i to lagano transparentno pokazujes na stranici. Hocemo da ocistimo klub od dugovanja i da za 2 godine budemo na nuli, a u isto vrijeme ako se desi neki transfer to su dodatne pare koje ce uskociti ako nam zagusti.
Evo ovako da se izadje u javnost, transparentno prezentira, iznese plan, pokazu dugovanja i kako bi se sanirala, a zarad jos 2 sezone nicega, a da se vrate dugovanja, mislim da se nijedan navijac ne bi ljutio i slicno. Znas na cemu si, to dolazis da gledas, nemas ocekivanja i pomiris se lijepo, a nemoj nas ovako ****, boricemo se za titulu, za kup, za pm i na kraju samo jos vise guzicu uvalimo u dugove, a ista stvar na kraju.
Evo ovako da se izadje u javnost, transparentno prezentira, iznese plan, pokazu dugovanja i kako bi se sanirala, a zarad jos 2 sezone nicega, a da se vrate dugovanja, mislim da se nijedan navijac ne bi ljutio i slicno. Znas na cemu si, to dolazis da gledas, nemas ocekivanja i pomiris se lijepo, a nemoj nas ovako ****, boricemo se za titulu, za kup, za pm i na kraju samo jos vise guzicu uvalimo u dugove, a ista stvar na kraju.
-
desperados
- Kontakt:
Ja sam optimista da ce u narednih sto godina bit bolje 
Kako je krenulo pitanje je hocemol za jos 100 godina postojatdesperados je napisao/la:Ja sam optimista da ce u narednih sto godina bit bolje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Eh poslije Ignjatovica sljedeci je Alispahic, njega vala ne zalim, nije nam nista znacajno donio ove sezone. Ozivili smo te malo i sretno 
Ma ne zalim vala nijednog. 
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Od ove ekipe vrijedi ostaviti Beganovica,Muminovica,Ivetica,i ove mladje....
Adzem,Ignjatovic,Alispahic,Husejnovic,Baraban ,Hadzanovic svakako odlaze ili su isti najavili....
Smajica se treba rijesiti sto zbog finansija sto zbog katastrofalne igre,ali KAKO ima ugovor ko Mesi.
Vuklis treba nogirat.....
Moraju pod hitno skupstinu napravit i reci gdje ide klub.
Ako rjesavamo dugove ocistiti ekipu i prikljuciti par juniora i dovesti momke iz federalne ili iz lige mladje do 23 godine.....
Mora neki plan biti u klubu cilj usvojen budzet strstegija sta i kako dalje...
Adzem,Ignjatovic,Alispahic,Husejnovic,Baraban ,Hadzanovic svakako odlaze ili su isti najavili....
Smajica se treba rijesiti sto zbog finansija sto zbog katastrofalne igre,ali KAKO ima ugovor ko Mesi.
Vuklis treba nogirat.....
Moraju pod hitno skupstinu napravit i reci gdje ide klub.
Ako rjesavamo dugove ocistiti ekipu i prikljuciti par juniora i dovesti momke iz federalne ili iz lige mladje do 23 godine.....
Mora neki plan biti u klubu cilj usvojen budzet strstegija sta i kako dalje...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic