Brokula je napisao/la:Na ponovljenom čist faul na njemu, baš su ga odvalili po ruciTracy3McGrady je napisao/la:Ko bi rekao da ovo znaju svirati
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Upravo editujem post. Faul za zatvora, baš ga namjerno udara po ruci.Brokula je napisao/la:Na ponovljenom čist faul na njemu, baš su ga odvalili po ruciTracy3McGrady je napisao/la:Ko bi rekao da ovo znaju svirati
Ali bolje ovako, produžeci
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Klay forsira gore od CJa i Lillarda zajedno 
bogotac caca, nema forsiranja.Dray ko duh sam jer po trojica stepha ganjaju
Steph cim je blizu ne moze nista. Sreca pa i ovi ne znaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
metla bogotac izdominiro, 3x im okrenuse -15 kuku
Kako je moguće da tri tekme zaredom popušiš 15+ prednosti? 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Još su u ovoj stekli +17 u trećoj četvrtini. Šta više žele
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Grevis bar neku minimalnu utjehu nasao 
4 uzastopne tekme 35+
4 uzastopne tekme 35+
Bez odbrane mozes tek toliko protiv najbolje ekipe lige.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sad će im biti duga pauza, neka odmore i eto još jedne prednosti u finalu, pogotovo ako druga serija ode u 7.
Do tad se valjda Iggy vrati
Nije Iguoadala povrijeđenTracy3McGrady je napisao/la:Sad će im biti duga pauza, neka odmore i eto još jedne prednosti u finalu, pogotovo ako druga serija ode u 7.
5 uzastastopno finale za najbolju ekipu ikad
.
Jos je to uspjelo bostonu,doduse 9 godina niz
Jos je to uspjelo bostonu,doduse 9 godina niz
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Šta je ovo bio, rest?Brokula je napisao/la:Nije Iguoadala povrijeđenTracy3McGrady je napisao/la:Sad će im biti duga pauza, neka odmore i eto još jedne prednosti u finalu, pogotovo ako druga serija ode u 7.
Jel moguće da je ovo prvi put u historiji play offa da dva igrača iz iste ekipe imaju Triple double?
StarostTracy3McGrady je napisao/la:Šta je ovo bio, rest?Brokula je napisao/la:Nije Iguoadala povrijeđenTracy3McGrady je napisao/la:Sad će im biti duga pauza, neka odmore i eto još jedne prednosti u finalu, pogotovo ako druga serija ode u 7.
Jel moguće da je ovo prvi put u historiji play offa da dva igrača iz iste ekipe imaju Triple double?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma sjećam se u prošloj je pobjegao u svlačionicu, pa kontam da je povrijeđen.
Njemu će dobro doći odmor
Njemu će dobro doći odmor
Drastican pad Lillarda u odnosu na seriju protiv Oklahome. Jos uzima zavrsne suteve boljem igracu.
Kad se Zmija vraca?
Kad se Zmija vraca?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Liliard jednostavno nije superstar level,CJ je odigrao vrhunski playoff i za razliku od Dame-a zna bar ponekad odigrati odbranu,steta za Nurkica ali eto dogodine bar ce imati u Collinsu odlicnog defanzivca pogotovo kad se upari sa bosanskom zvijeri.
Koliko samo nekih herojskih nerezonskih nepotrebnih poteza od kojih niko nema koristi osim njega samog eventualno. Jest me iznerviraorudy91 je napisao/la:Liliard jednostavno nije superstar level,CJ je odigrao vrhunski playoff i za razliku od Dame-a zna bar ponekad odigrati odbranu,steta za Nurkica ali eto dogodine bar ce imati u Collinsu odlicnog defanzivca pogotovo kad se upari sa bosanskom zvijeri.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja sam imao istu povredu, 3 puta je obnavljao zbog preranog povratka fudbalu. Vukao sam je godinu dana dok nisam mogao ponovo igrati normalno. Naravno ne može se to porediti, ali bojim se i ako se vrati da će to biti rizično. Ja više računam na rođu.Justin je napisao/la:Drastican pad Lillarda u odnosu na seriju protiv Oklahome. Jos uzima zavrsne suteve boljem igracu.
Kad se Zmija vraca?
Pa. Imao sam istu reakciju kao KD, i krećem se gledam ko me pogodio kamenčićem i tek nakon 3-4 sekunde skontaš da je mišić u pitanju, čak sam i na forumu postavljao pitanje o toj povredi i čini mi se da mi je nezalaganje dao odgovor
I dan danas mišić nije na100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.