NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
obicno su neki igraci iz trece nba petorke bolji od nekih igraca iz prve nba petorke
ovo je zadnja sezona prevare irvinga kao legitimnog igraca
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
napokon pametnaSarmelino je napisao/la:ovo je zadnja sezona prevare irvinga kao legitimnog igraca
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la:Inžinjer ga stavio na bukvalac mode ne gasi se strojalemsa je napisao/la:Vidi kraljafilip13 je napisao/la:ne,vjerovacemo misljenju nekog anonimusa u to da je ovaj igrac bolji od onog igraca,pa cemo shodno tome tako i vrednovati igrace kroz istoriju,ne kroz zvanicne podatke,nagrade,uspjehe,pitacemo anonimuse ko je bolji
Dobro eto paul George je bolji igrac od Kawhija i KD
Kakav lik, nevjerovatno
Merhaba Sarma
Momci jako strucni i nista manje inteligentniSarmelino je napisao/la:de banujte mene trajno samo da banujete bosnu i goata na mjesec
shvatio siBosniaBoston je napisao/la:napokon pametnaSarmelino je napisao/la:ovo je zadnja sezona prevare irvinga kao legitimnog igraca
selam aleme kakoe
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
@bosnia je rega lik, makar kopca brzo 
Filipu ne mos objasnit ni da je danas cetvrtak
Filipu ne mos objasnit ni da je danas cetvrtak
za mene si mog'o dole lobirat, ovo slabo nestoEpidaurus je napisao/la:Momci jako strucni i nista manje inteligentniSarmelino je napisao/la:de banujte mene trajno samo da banujete bosnu i goata na mjesec
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Zasluzeno. Prije bih oko njega gradio ekipu nego oko Embiida.
Ti si bar trolao, ova dvojica to nisu u stanjuSarmelino je napisao/la:za mene si mog'o dole lobirat, ovo slabo nestoEpidaurus je napisao/la:Momci jako strucni i nista manje inteligentniSarmelino je napisao/la:de banujte mene trajno samo da banujete bosnu i goata na mjesec
Cuj zar je lobiro, nije valjda tuzibabaSarmelino je napisao/la:za mene si mog'o dole lobirat, ovo slabo nestoEpidaurus je napisao/la:Momci jako strucni i nista manje inteligentniSarmelino je napisao/la:de banujte mene trajno samo da banujete bosnu i goata na mjesec
Jokic je odigrao vise utakmica i imao bolji timski omjer —> izglasan u 1. tim NBA za regularnu sezonufilip13 je napisao/la:ne,vjerovacemo misljenju nekog anonimusa u to da je ovaj igrac bolji od onog igraca,pa cemo shodno tome tako i vrednovati igrace kroz istoriju,ne kroz zvanicne podatke,nagrade,uspjehe,pitacemo anonimuse ko je bolji
Ko je bolji igrac je nesto drugo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
GOAT je napisao/la:gledanost plejofa opala za 35% sto li?

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja ako ne dobijem 10 bodova od epija i sarme za kantu godine,bit cu iznenaden 
edit:ustvari 8,10ka za GOATA rezervisana
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
bodovanje je 6 4 3 2 1BosniaBoston je napisao/la:Ja ako ne dobijem 10 bodova od epija i sarme za kantu godine,bit cu iznenaden
neces ne brini, goat nije dovoljno relevantan mojih poena
oprosteno je svealemsa je napisao/la: Cuj zar je lobiro, nije valjda tuzibaba
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Clutch je napisao/la:Jokic je odigrao vise utakmica i imao bolji timski omjer —> izglasan u 1. tim NBA za regularnu sezonufilip13 je napisao/la:ne,vjerovacemo misljenju nekog anonimusa u to da je ovaj igrac bolji od onog igraca,pa cemo shodno tome tako i vrednovati igrace kroz istoriju,ne kroz zvanicne podatke,nagrade,uspjehe,pitacemo anonimuse ko je bolji
Ko je bolji igrac je nesto drugo
cekaj,koga smatrati najboljim centrom u ligi ako je jokic izabran u najbolju petorku lige,embiid da nije odigrao dovoljni tekmi da udje u konkurenciju ne bi ga ni birali valjda
da ne bude zabune,ja sam ocekivao embiida u prvoj petroci,jer je po meni to zasluzio
Ja svakako za par dana idem na godisnji odmor od 30 dana,tako da ti to dodje na istoSarmelino je napisao/la:de banujte mene trajno samo da banujete bosnu i goata na mjesec
23
Silver prica o mogucnosti da se pomjere naprijed termini utakmica na zapadnoj obali. Znaci ne bi vise bilo meceva u cetiri-pet ujutro po nasem vremenu.

Jedini si objektivan poznavalac ovdje osim Clutcha i Alema.BosniaBoston je napisao/la:Ja ako ne dobijem 10 bodova od epija i sarme za kantu godine,bit cu iznenaden
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
kako ti se cita ovo ime nish patel, ne kontam ja tu nishGOAT je napisao/la:Ja svakako za par dana idem na godisnji odmor od 30 dana,tako da ti to dodje na istoSarmelino je napisao/la:de banujte mene trajno samo da banujete bosnu i goata na mjesec
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.