NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Odlicna odbrana Toronta.
Ali kakvi su ciglari, strašno
Ali kakvi su ciglari, strašno
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bucksi 
Tako je.
Siakam nista ne moze pogodit, al kao i ostatak ekipe odlican u odbrani.
Samo mirno do kraja druge.
Siakam nista ne moze pogodit, al kao i ostatak ekipe odlican u odbrani.
Samo mirno do kraja druge.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Kako igraju odbranu Raptorsi

Mislim u napadu su losi, ali to nadoknadjuju odbranom
Milvoki mora nesto mjenjati, sta ni sam ne znam, ali ovako ne ide, ispustili su prednost od 14 razlike cini mi se, nisu zabili 15 poena za 10 minuta
Komentatori

Milvoki mora nesto mjenjati, sta ni sam ne znam, ali ovako ne ide, ispustili su prednost od 14 razlike cini mi se, nisu zabili 15 poena za 10 minuta
Komentatori
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Moglo bi ovo otici na 7 utakmica. U medjuvremenu Oakland odmara u pravom smislu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ako im ne upadaju sutevi za tri, od kojih je dosta nerezonskih, napad ima probleme jer counteri jedva da postoje kada nema tog balansa.Azpi je napisao/la:Kako igraju odbranu Raptorsi![]()
Komentatori![]()
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 24 maj 2019, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovo je Flagrant
Izgleda da je njima vise odgovaralo nego hjustonu ona sudar u 2 rundiBernardBarnjak je napisao/la:Moglo bi ovo otici na 7 utakmica. U medjuvremenu Oakland odmara u pravom smislu...
Ovi ce crknuti, nece biti zivih da igraju finale
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
neku noc bas kontam kako je neko trebao mlatnuti onog majmuna u torontu..ne kontam otkud im pravo da oni galame,skacu,mlataraju rukama na svaku sudijsku odluku, promasaj protivnika, fuj.Osim13 je napisao/la:Dobiću rak od ovih "celebrity" idiota u prvim safovima.
doslovno smetaju protivnicima a Boga mi i ljudima iz prvih redova, koji od njih ne mogu pratiti igru.
Brogdon je igracina.
Vide korake Kawhiu, a grcka pizda smije radit sto hoce.
Vide korake Kawhiu, a grcka pizda smije radit sto hoce.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 24 maj 2019, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bas to sam mislio reci.Mago je napisao/la:Brogdon je igracina.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sve cekas Greena. Kontas da je vrijeme da nesto odigra. Al ne ide. Valjda u drugom sta pogodi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakvo zakucavanje grka. 
Ma jbg napravljeni su da pucaju trice, nemas osim gianisa igraca koji je ne zna dati, ali ne konstantni su pa im je to veliki problemClutch je napisao/la:Ako im ne upadaju sutevi za tri, od kojih je dosta nerezonskih, napad ima probleme jer counteri jedva da postoje kada nema tog balansa.Azpi je napisao/la:Kako igraju odbranu Raptorsi![]()
Komentatori![]()
Ali uzeo im je Toronto fast break poene, nema toliko vise brzih lahkih poena, uvijek se vrate na vrijeme
Ma defanzivno vrhunski, napad je upitan jbg Green zabio zadnju tricu prije tri godine, nista frsjer ne moze, sreca pa im je powell iskocio, ali opet ce se sve svesti na Kawhia na kraju koliko moze dati
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Odlicno prvo poluvrijeme. Izac jako u trecoj i moze se uzet.
Green ce u drugom pogodit ovo sto fula aBd
Green ce u drugom pogodit ovo sto fula aBd
Buckse bi u potencijalnom finalu s Warriorsima vrlo lako mogla zadesit sudbina Rocketsa iz G7 prosle godine kad su fulali 27 uzastopnih trica. Imaju odlican matchup za GSW al prevelika ovisnost o trici bi ih mogla unistit. Toronto s druge strane nema taj problem al Toronto mi se cini ofanzivno limitiran.
Kad Toronto uspije da uspori igru imaju problema. Kawhi dosta bolji na postavljenu odbranu od Giannisa. Priznajem.Clutch je napisao/la:Ako im ne upadaju sutevi za tri, od kojih je dosta nerezonskih, napad ima probleme jer counteri jedva da postoje kada nema tog balansa.Azpi je napisao/la:Kako igraju odbranu Raptorsi![]()
Komentatori![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da i tranzicija. Pronasao Toronto ritam ofanzivno (osim GreenaAzpi je napisao/la:Ma jbg napravljeni su da pucaju trice, nemas osim gianisa igraca koji je ne zna dati, ali ne konstantni su pa im je to veliki problemClutch je napisao/la:Ako im ne upadaju sutevi za tri, od kojih je dosta nerezonskih, napad ima probleme jer counteri jedva da postoje kada nema tog balansa.Azpi je napisao/la:Kako igraju odbranu Raptorsi![]()
Komentatori![]()
Ali uzeo im je Toronto fast break poene, nema toliko vise brzih lahkih poena, uvijek se vrate na vrijeme
Ma defanzivno vrhunski, napad je upitan jbg Green zabio zadnju tricu prije tri godine, nista frsjer ne moze, sreca pa im je powell iskocio, ali opet ce se sve svesti na Kawhia na kraju koliko moze dati
To mi je fakat zanimljivo koliko ti odbrana ovisi od napadackog ucinka u duelu protiv Milvokija. Ogroman domino efekt nastaje u oba moguca scenarija.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dobro jutroJustin je napisao/la:Kad Toronto uspije da uspori igru imaju problema. Kawhi dosta bolji na postavljenu odbranu od Giannisa. Priznajem.Clutch je napisao/la:Ako im ne upadaju sutevi za tri, od kojih je dosta nerezonskih, napad ima probleme jer counteri jedva da postoje kada nema tog balansa.
Ocigledno je jbg
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Uzasni otvaranje oba poluvremena ce kostat Raptorse...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.