Puu cigane ti ćeš mi reći.mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
Gradite mi se olosu i stoko jedna![]()
@beli
Ti si sine bolestan, gledaj igrača sunce ti poljubim.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puu cigane ti ćeš mi reći.mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
Nije to nista, sta ti spremam iz nizih liga i iz vana. EkskluzivaAlfredNobel je napisao/la:Puu cigane ti ćeš mi reći.mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
![]()
@beli
Kad će prije naći nije sezona još ni gotova?ZeroStyle je napisao/la:Posto nasi ocito nisu nasli nikog ko bi mogao zamjeniti Husrefa u ponedjeljak mu dati sve sto zatrazi samo da ostane, i ostaviti ga do kraja sezone bez obzira na rezultat, kada na vrijeme nisu razmisljali o zamjeni, neka ga istrpe jer u nasoj ligi boljeg tesko da cemo naci.
Ebaće te vanja ako vidi da si mu uzeo poziciju insajdera.belosevic28 je napisao/la:Grijesis buraz. Hadzic se vodi logikom da prvo poprica sa aktuelnim trenerom, pa ako ne nadju zajednicki jezik onda ide dalje... Tako rade gospoda, a ne da iza ledja 'suruju' pa da trener iz medija sazna da jeotpusten.
Jednom se tako surovalo, i spoznala greska, nikad vise.
A trenera itekako ima s kojima bi se pricalo ako Hus ne ostane...
Moli boga da vanja preskoči ovu stranicu, inače ti ne bi bio u koži.belosevic28 je napisao/la:Pa kad i kurta i murta uzimaju meni poziciju mAnaAgera, vala odo u insajdere. Ko prije do informacije - njegova, stara narodna ka'e...
Imam ja pencilin za njega, dobar sam sa komsijama njegovimAlfredNobel je napisao/la:Moli boga da vanja preskoči ovu stranicu, inače ti ne bi bio u koži.belosevic28 je napisao/la:Pa kad i kurta i murta uzimaju meni poziciju mAnaAgera, vala odo u insajdere. Ko prije do informacije - njegova, stara narodna ka'e...
Ma ja, ko prije djevojci sam u nju upada.belosevic28 je napisao/la:Pa kad i kurta i murta uzimaju meni poziciju mAnaAgera, vala odo u insajdere. Ko prije do informacije - njegova, stara narodna ka'e...
Jedan divan obiteljski covjek.AlfredNobel je napisao/la:Ko je ovaj obiteljski, mogli bi mu kosti polomiti.
Dzaba vam sve propali menadžeri,necete nikog uvaliti stokobelosevic28 je napisao/la:Nije to nista, sta ti spremam iz nizih liga i iz vana. EkskluzivaAlfredNobel je napisao/la:Puu cigane ti ćeš mi reći.mma_hz je napisao/la:Tema propalih kvazi menadžera,rasista i ostalog smeca.
![]()
@beli
Ja sam pacifista,a trebaju mi od jednog od ovih gore navedenih,"original"nike kopačke...obiteljskicovjek je napisao/la:Samo da znate da imam svoje ljude po gradu, mogli bi biti ubiVeni i pravo sam dobar s @vanjom.
Haloo,glumci kakav je ovo performans ovdje...belosevic28 je napisao/la:Imam ja pencilin za njega, dobar sam sa komsijama njegovimAlfredNobel je napisao/la:Moli boga da vanja preskoči ovu stranicu, inače ti ne bi bio u koži.belosevic28 je napisao/la:Pa kad i kurta i murta uzimaju meni poziciju mAnaAgera, vala odo u insajdere. Ko prije do informacije - njegova, stara narodna ka'e...
Sirija,Irak,Palestinabelosevic28 je napisao/la:@mma u nedjelju ti saljem sliku nakon koje ces promijeniti misljenje. Momak je zapeo na granici ali stize...
@nobel, obiteljski je slovenac, hoce da tusne Hervasa nekog. Ima jak lobij iz Unsko-Sanskog kantona...
mma_hz je napisao/la:Sirija,Irak,Palestinabelosevic28 je napisao/la:@mma u nedjelju ti saljem sliku nakon koje ces promijeniti misljenje. Momak je zapeo na granici ali stize...
@nobel, obiteljski je slovenac, hoce da tusne Hervasa nekog. Ima jak lobij iz Unsko-Sanskog kantona...da nije on neki dan "pao" sa onom dvojicom sto su camcem krijumčarili iz Srbije.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Antikloc, Kabinet1987 i 42 gosta.