Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

Idi rijesi to odma.jasmin10 je napisao/la:Meni su prije dolazile poruke da mi skida za održavanje i onda prestale dolaziti. Zvala me neka zena iz banke kaze ako ne uplatis dug bit ces na nekoj listi.
U mene je jaran ignoriro pravio se budala pa mu prosli mjesec doslo da je duzan 720km i da ce ic na sud ako ne podmiri u roku 8 dana.
Imam i ja neki račun u Raiffeisenu nije aktivan ima 2 godine sigurno, ako ne i jače. Nije me niko ništa zvao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Opusti se slobodno, neces morati dati vise od 2 stoje sigurno.Osim13 je napisao/la:Imam i ja neki račun u Raiffeisenu nije aktivan ima 2 godine sigurno, ako ne i jače. Nije me niko ništa zvao.
ASD je napisao/la:Opusti se slobodno, neces morati dati vise od 2 stoje sigurno.Osim13 je napisao/la:Imam i ja neki račun u Raiffeisenu nije aktivan ima 2 godine sigurno, ako ne i jače. Nije me niko ništa zvao.
36. Ukoliko u periodu od 12 mjeseci račun bude neaktivan tj. ne bude prometa
po računu, Banka zadržava pravo zatvaranja računa. Zatvaranje računa se vrši
bez naknade.

- Barbarossa
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Opusti se slobodno, neces morati dati vise od 2 stoje sigurno.Osim13 je napisao/la:Imam i ja neki račun u Raiffeisenu nije aktivan ima 2 godine sigurno, ako ne i jače. Nije me niko ništa zvao.

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
ja sam imao debitnu karticu u raffeisenu i proguta mi je bankomat prije dobrih 5 godina kad sam pijan pogresno ukucavao pin, iako sam znao da na njoj nema nista. Nikad nisam ni otisao da je vratim, ugasim... nit su oni mene zvali ikad
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dobri su oni, sjećam se da je pravo dobra bila ona što sam otvarao račun kod nje 

Jeste uselili sisoje? Ako jeste, posle bajrama dolazimoSMR187 je napisao/la:ja sam imao debitnu karticu u raffeisenu i proguta mi je bankomat prije dobrih 5 godina kad sam pijan pogresno ukucavao pin, iako sam znao da na njoj nema nista. Nikad nisam ni otisao da je vratim, ugasim... nit su oni mene zvali ikad

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Imao sam račun u Raffeisenu, nije bilo transakcija na njemu, ikakavih, i svaki mjesec su mi uzmali nešto oko 2KM dok se nije skupilo 60, 70KM koje sam morao da platim da bi zatvorili račun i da se ne zadužujem još više. Slali su i meni izvode prvih godinu, a kasnije nisu, kad sam otišao da provjerim nađem taj dug.
Nismo, izlevatio nas cojkLjumanM95 je napisao/la:Jeste uselili sisoje? Ako jeste, posle bajrama dolazimoSMR187 je napisao/la:ja sam imao debitnu karticu u raffeisenu i proguta mi je bankomat prije dobrih 5 godina kad sam pijan pogresno ukucavao pin, iako sam znao da na njoj nema nista. Nikad nisam ni otisao da je vratim, ugasim... nit su oni mene zvali ikad

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sta ce vam racun, kad nemate priliva i odliva. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trebao samo za neku stipendiju.
Kaže kod mene kolega, bolje da mi direktno na Premijer račun uplaćuje neg vako 

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
to je tuzno
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa kad sam shvatio da si ti u toj banci, prebacio sam pare ispod dusekarasavoje je napisao/la:Sta ce vam racun, kad nemate priliva i odliva.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.