Ja prije dvije godine pisao da je momcina rame uz rame sa Durantomalemsa je napisao/la:Kawhi najbolji igrac lige
Sta jedna zivotna odluka ucini covjeku, u Spursima bi se jos vodila dilema jel top 5
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Moramo ga vidjet protiv GSW aBd InshAllah u finalu, tad cemo dobit konacnu sliku, ako izgubi bez KD, reevaluated ce bitiL-Train je napisao/la:
Ja prije dvije godine pisao da je momcina rame uz rame sa Durantom
Samo da KD ode iz GSw, da oslobodi Curriju realno, pa da vidimo i KD u Knicksima, jos je u prime tako da mu se moze sudit, sve bi moglo na svoje doci slijedece sezone
Smao ako Curry podere k'o 16'e nece se moci od @epa zivjet, morat cemo mu kakav ban namjestit, iznervirat ga da opsuje ili nesto
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ispalio jednom u TOR 40 lopti.alemsa je napisao/la:nea sanse, u Spursima kad bi ispalio 40 lopti, meeting bi bio odrzanNEZALAGANJE je napisao/la:Jah,ne bi on ovako igrao u SAu ove godine,nema sanse....
hvala Kawhiju sto je omugcio da vidimo od ceg je
babo
Trosio je i Duncan svaki napad bukvalno kad je tek stigao.Malo zaboravljas.
Duncan da nije zavrsio u Spursima sad bi bio u pricama za GOAT-a. Alem ce potvrditi. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ne zaboravljam nista, Duncan nikad nije presao 20 suteva u prosjeku ni u PO ni u RS. Coj'k u prime 28, 29, 30 godina uzimo 14 suteva. Mislim uzeo je 5 titula, ali na to ti ni jedan, igrac Duncanovog kalibra nikad nece pristat, a da nije PG, ma ni superstar (u vecini slucajeva) a kamoli neko Duncanog ranga. Imao je Pop srece, Kawhi to nije htio, zadnji playoff u Spursima uzimo 16 suteva, u Tor 22 burazere. Sta on ima davat svoje suteve ublehasimaNEZALAGANJE je napisao/la: Ispalio jednom u TOR 40 lopti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
On u TOR nema saigraca tipa LMAa.To da odmah rijesimo.Zatim,igrao je manje minuta.alemsa je napisao/la:Ne zaboravljam nista, Duncan nikad nije presao 20 suteva u prosjeku ni u PO ni u RS. Coj'k u prime 28, 29, 30 godina uzimo 14 suteva. Mislim uzeo je 5 titula, ali na to ti ni jedan, igrac Duncanovog kalibra nikad nece pristat, a da nije PG, ma ni superstar (u vecini slucajeva) a kamoli neko Duncanog ranga. Imao je Pop srece, Kawhi to nije htio, zadnji playoff u Spursima uzimo 16 suteva, u Tor 22 burazere. Sta on ima davat svoje suteve ublehasimaNEZALAGANJE je napisao/la: Ispalio jednom u TOR 40 lopti.
Duncan je osvojio sve sto se moglo osvojiti.Njemu dosta.Kosarka nije tenis,ipak,iako razumijem da jeste za likove poput tebe.Zato i navijate za igrace vise,nego za timove i zato i ne znate kako je to osvojiti titulu.
Kawhi,sa stilom koji je poceo igrati,nece osvojiti titulu.U to budi siguran.
Usput,evo ti malo da se zabavis svojim problemima.Postao si dickrider drugih,cim ti je ekipa ispala...
Ma stipu tu suplju pricu svega ti, kad imas ispred sebe sve, ne moramo diskutovati to uopste niti dovodit u pitanje. Mozes ti poderat i uzet titulu, primjera mali milion, od Jordana, Kobija, Brona, Hakeema i ostalih.NEZALAGANJE je napisao/la: On u TOR nema saigraca tipa LMAa.To da odmah rijesimo.Zatim,igrao je manje minuta.![]()
Duncan je osvojio sve sto se moglo osvojiti.Njemu dosta.Kosarka nije tenis,ipak,iako razumijem da jeste za likove poput tebe.Zato i navijate za igrace vise,nego za timove i zato i ne znate kako je to osvojiti titulu.
Usput,evo ti malo da se zabavis svojim problemima.Postao si dickrider drugih,cim ti je ekipa ispala...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko od njih nije uzeo sam i bez vrhunskog saigraca i nikad nisu uzeli iso ballom.Kawhi i Harden to trenutno igraju.alemsa je napisao/la:Ma stipu tu suplju pricu svega ti, kad imas ispred sebe sve, ne moramo diskutovati to uopste niti dovodit u pitanje. Mozes ti poderat i uzet titulu, primjera mali milion, od Jordana, Kobija, Brona, Hakeema i ostalih.NEZALAGANJE je napisao/la: On u TOR nema saigraca tipa LMAa.To da odmah rijesimo.Zatim,igrao je manje minuta.![]()
ko bolan nije uzeo ISO ballom, pa sta je Kobe igrao nego ISO 1 na 1NEZALAGANJE je napisao/la: Niko od njih nije uzeo sam i bez vrhunskog saigraca i nikad nisu uzeli iso ballom.Kawhi i Harden to trenutno igraju.
Svasta se nece procitat ovdje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pravi sa pametan i stavi jos malo ovihalemsa je napisao/la:ko bolan nije uzeo ISO ballom, pa sta je Kobe igrao nego ISO 1 na 1NEZALAGANJE je napisao/la: Niko od njih nije uzeo sam i bez vrhunskog saigraca i nikad nisu uzeli iso ballom.Kawhi i Harden to trenutno igraju.Coj'ku 2009 u plyaoffu 23% koseva asistirano bilo, sta ce drugo igrat, Michael isto. Kobe je ISO igrac bio
Svasta se nece procitat ovdje.
Mozda postignes efekat.
Kobe i Jordan su bili dominantni iso igraci,ali im sistem u kojem su igrali,nije bio zasnovan na tome.
Kawhi u TOR,kao i Hardenu u HOU,iso ball je sistem.
E to je razlika,zato je Kobe jos prije PO rekao da Harden nece uzeti titulu tom igrom i tako i bi,a vjeruj da ce i ostati tako,sve dok to bude osnovni napad HOU.
Svakako da su iso posjedi koje su MJ i Kobe imali u trokutu kod Phila drugaciji od ovih koje igraju Harden i Kawhi danas. Njihove iso situacije su bile puno vise timski kreirane od ovih koje danas igraju ova dvojica. Na kraju krajeva su i MJ i Kobe kud i kamo bolji igraci od Hardena i Kawhija.
Najslicnije izolacije ovima Hardena i Kawhija je igrao Thunder s Russom i Durantom pa smo vidjeli dokle su oni dogurali. Jos je taj Thunder individualno bio jaci od ovih Raptorsa i Rocketsa.
Najslicnije izolacije ovima Hardena i Kawhija je igrao Thunder s Russom i Durantom pa smo vidjeli dokle su oni dogurali. Jos je taj Thunder individualno bio jaci od ovih Raptorsa i Rocketsa.
Sta bolan ISO je ISO, posebno u playoffu, kad se lomi baci Kevinu loptu u post da izmisli kos izolacijom, nije Gsw to jednom uradio, kakav je tu trokut, west coast ili gsw ball. Svaki superstar igra bruku izolacija, sem Currija. Nea ni jednig superstara u historiji lige da je uzeo titulu bez izolacije.
Kobe je mislio da covjek nece moci sam uzet titulu, u smislu ovo sto je sam pobjedjovo i zabijo 36 ppg, da mu nece prolazit u playoffu, logicno. Ovaj to cuo, misli iso kosarka ne moze uzet titulu
Kobe Bryant Mr. Isolation
Kobe je mislio da covjek nece moci sam uzet titulu, u smislu ovo sto je sam pobjedjovo i zabijo 36 ppg, da mu nece prolazit u playoffu, logicno. Ovaj to cuo, misli iso kosarka ne moze uzet titulu
Kobe Bryant Mr. Isolation
Zadnji PO s nama igrao povrijedjen.NEZALAGANJE je napisao/la:Upravu si.Da ima ovakvu povredu,sigurno ne bi bio na parketu.Mislilo bi se na buducnost.Sarmelino je napisao/la:kako bi igro s povredom ovako smh
Kawhi je treci najbolji scorer ikad, nakon Currya i Jordana. Logicno da ce igrat isoball.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako bi volio da se KD i Pop ujedine samo da zacepe gubicuKanye je napisao/la:Zadnji PO s nama igrao povrijedjen.NEZALAGANJE je napisao/la:Upravu si.Da ima ovakvu povredu,sigurno ne bi bio na parketu.Mislilo bi se na buducnost.Sarmelino je napisao/la:kako bi igro s povredom ovako smh
Kawhi je treci najbolji scorer ikad, nakon Currya i Jordana. Logicno da ce igrat isoball.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva mentalna gimnastika Epija. Hajde ovo procitaj pa se nemoj sam sebi nasmijati.Epidaurus je napisao/la:Njihove iso situacije su bile puno vise timski kreirane od ovih koje danas igraju ova dvojica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Donnie Darko
- Kontakt:
ako su mogli jordan i kobe osvojit sa iso heavy sistemom sto ne bi mogao harden jel

U teoriji to sto pricas stoji, al puno je lakse igrat iso kad je kreiras iz npr pinch post akcije nego kad odmah trazis switch za iso po prevodjenju lopte. Em ti pocinjes izolaciju iz puno povoljnije sitaucije, em imas skroz cistu stranu i mogucnost da s dva driblinga postignes kos. Bit je u tome da izolacije MJa i Kobea nisu bile toliko staticne kao ove Kawhija il Hardena. Samo stvaranje prostora za izolaciju je bilo dosta drugacije.
Okretanje staticnim iso posjedima je od GSWa napravio predvidljiviju ekipu koju je puno lakse branit. Dok Durant nije spamao izolacije u PO 2017. nije bilo ekipe koja ih je mogla zadrzat ispod 110 poena.
@Grevise to sto ti nisi u stanju shvatit napisano je samo tvoj problem. Upotrijebi mozak, ne budi nivo Bostona i GOATa.
Okretanje staticnim iso posjedima je od GSWa napravio predvidljiviju ekipu koju je puno lakse branit. Dok Durant nije spamao izolacije u PO 2017. nije bilo ekipe koja ih je mogla zadrzat ispod 110 poena.
@Grevise to sto ti nisi u stanju shvatit napisano je samo tvoj problem. Upotrijebi mozak, ne budi nivo Bostona i GOATa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Epi mora mene i GOATA spomenuti bar 2 put sedmicno,da nastavi kontinuitet
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Moze. U Knicksima.BosniaBoston je napisao/la:Kako bi volio da se KD i Pop ujedine samo da zacepe gubicu
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Kakva su očekivanja za večeras?
Po komentarima na forumu ispada da je Toronto već prošao
Ja mislim da ovo ide u 7 utakmica pa ćemo gledati u 7. slično kao Phila-Toronto
Po komentarima na forumu ispada da je Toronto već prošao
Ja mislim da ovo ide u 7 utakmica pa ćemo gledati u 7. slično kao Phila-Toronto
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 1 gost.