NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Zar se jos porede Durant i Curry ? Ovaj mu uzme 2 Finals MVPa i ponovo neki imaju obraza porediti ih.
- Barbarossa
- Kontakt:
kladionice u Vegasu daju ogromnu prednost Dubsima, ne znam na osnovu čega u trenutnim uvjetima , kao da znaju nešto što mi ne znamo
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
GSW win, 4:1.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
2015. i 2016. godina nam daju jedan drugaciji pogled na tu komparacijuTheChief je napisao/la:Zar se jos porede Durant i Curry ? Ovaj mu uzme 2 Finals MVPa i ponovo neki imaju obraza porediti ih.
- Barbarossa
- Kontakt:
obojica su strašni igrači , svaka komparacija je suvišna
treba uživati dok traje njihovo skupno hendlanje baluna
treba uživati dok traje njihovo skupno hendlanje baluna
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
TOR izlazi iz 2 preteske serije gdje su obje preokrenuli.Kawhi i Lowry igraju s povredama,a GS ulazi dobrano odmoran,iako sa svojim problemima.Na to sve,mnogo su iskusniji kao ekipa.Barbarossa je napisao/la:kladionice u Vegasu daju ogromnu prednost Dubsima, ne znam na osnovu čega u trenutnim uvjetima , kao da znaju nešto što mi ne znamo
GS je u svakom slucaju favorit.
I Wade je osvajao bez Jamesa. Ovaj bez njega nije (do tada), pa se zna ko je bolji i ko je uzimao FMVP.Epidaurus je napisao/la:2015. i 2016. godina nam daju jedan drugaciji pogled na tu komparacijuTheChief je napisao/la:Zar se jos porede Durant i Curry ? Ovaj mu uzme 2 Finals MVPa i ponovo neki imaju obraza porediti ih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
2009-2014 istoEpidaurus je napisao/la:2015. i 2016. godina nam daju jedan drugaciji pogled na tu komparacijuTheChief je napisao/la:Zar se jos porede Durant i Curry ? Ovaj mu uzme 2 Finals MVPa i ponovo neki imaju obraza porediti ih.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Neuporedivo. James prije dolaska u Heat igrao s invalidima, a Wade osvojio sa Shaqom na jos uvijek izuzetnom nivou. KD je u OKC imao ekipu pribliznog kvaliteta Stephovim Warriorsima. Ustvari ta je ekipa bila kvalitetnija od Warriorsa samo sto je Steph toj ekipi davao drugu dimenziju i od nje napravio cudo.TheChief je napisao/la:I Wade je osvajao bez Jamesa. Ovaj bez njega nije (do tada), pa se zna ko je bolji i ko je uzimao FMVP.Epidaurus je napisao/la:2015. i 2016. godina nam daju jedan drugaciji pogled na tu komparacijuTheChief je napisao/la:Zar se jos porede Durant i Curry ? Ovaj mu uzme 2 Finals MVPa i ponovo neki imaju obraza porediti ih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako god,Steph je stariji od KDa i tek je 4 godine legitimna superzvijezda,dok je to KD vec 7-8 godina.2009-2014 KD>>>>>>Curry,2015-2019 KD=Curry.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Curry ima bolju ekipuEpidaurus je napisao/la:Bilo bi lijepo da KD propusti cijelo finale pa da Steph i Kawhi odigraju za prsten i titulu najboljeg igraca lige
Grc
Bez KDa nemaalemsa je napisao/la:Curry ima bolju ekipuEpidaurus je napisao/la:Bilo bi lijepo da KD propusti cijelo finale pa da Steph i Kawhi odigraju za prsten i titulu najboljeg igraca ligeTako d samo Kawhi moze izac kao pobjednik
![]()
![]()
Grc
Prilicno ujednacene ekipe ako KD odsustvuje, mala prednost Wariorsima mozda.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zar nisi rekao da GSW bolje igra bez gušenja igre KDaEpidaurus je napisao/la:Bez KDa nemaalemsa je napisao/la:Curry ima bolju ekipuEpidaurus je napisao/la:Bilo bi lijepo da KD propusti cijelo finale pa da Steph i Kawhi odigraju za prsten i titulu najboljeg igraca ligeTako d samo Kawhi moze izac kao pobjednik
![]()
![]()
Grc![]()
Nije kurke, Klay bolji od cijele ekipe Toronta, plus iskustvo sampionaEpidaurus je napisao/la:Bez KDa nemaalemsa je napisao/la:Curry ima bolju ekipuEpidaurus je napisao/la:Bilo bi lijepo da KD propusti cijelo finale pa da Steph i Kawhi odigraju za prsten i titulu najboljeg igraca ligeTako d samo Kawhi moze izac kao pobjednik
![]()
![]()
Grc![]()
Nego jesil se uvjerio da ovaj nije bara bara nego bara potok, to mi reci 
Itekako su ujednacene ekipe. Toronto ima i siru rotaciju i vise upotrebljivih igraca. Il cemo se pravit da su Marc, Ibaka, Siakam i ostali invalidi nesposobni vodit loptu.
Green bolji od sve trojice skupaEpidaurus je napisao/la:Itekako su ujednacene ekipe. Toronto ima i siru rotaciju i vise upotrebljivih igraca. Il cemo se pravit da su Marc, Ibaka, Siakam i ostali invalidi nesposobni vodit loptu.
Nemoj ba bezveze, Gsw su favoriti
- BosniaBoston
- Kontakt:
U Finalu se koristi 8-9 igraca max,klupa nije toliko relevantna
Ovde stvarno svakavih bisera, sad se vec pise da gs nije toliki favorit i toliko bolja ekipa 
Jest al u ku.rcu, to mozda nekom tvojom logikom gdje je Harden top 2 igrac lige. GSW jest favorit al daleko od nekog velikog favorita. 55-45 sanse u korist GSWa u najboljem slucaju. S KDem je druga prica al cisto sumnjam da ce uopce zaigrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.