NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Toronto osvaja 

Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 26 maj 2019, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa ne mora ali onda se Bradi ne moze nista reci simpleNEZALAGANJE je napisao/la:Ko kaze da mora?Ti?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema opravdanje Bradate ublehe.Ubleha nije chokeala samo protiv GS sada.Nemoj zaboraviti SA i game 6.alemsa je napisao/la:Pa ne mora ali onda se Bradi ne moze nista reci simpleNEZALAGANJE je napisao/la:Ko kaze da mora?Ti?
Ali,nemoj se sekirati,ide novi RS.Imace Brada more TDova i 50p utakmica.Mozda bude ubacivao i 50ppg.To ce biti strasno postignuce.
Meh nea igraca da nije "choko" Duncana Memphis izbacio, Kobe 3-1 ispusio, KD 3-1 ispusio, Curry. LeBron do 30e godine vazio za chokera itd. Tako da to ne pije vode mos samo biti subjektivan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Duncana MEM izbacio u 35oj godini i na jednoj nozi.
Al isto je to ko i Brada u prajmu.Sta sve neces izmisliti.Bas mi zanimljivo....Keep going.
Al isto je to ko i Brada u prajmu.Sta sve neces izmisliti.Bas mi zanimljivo....Keep going.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako god,ljudi bili 8.seed i sutnuli vas s noge na noguNEZALAGANJE je napisao/la:Duncana MEM izbacio u 35oj godini i na jednoj nozi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da u 35oj godini bio prvi seed i ispusio.veslo od 8ogNEZALAGANJE je napisao/la:Duncana MEM izbacio u 35oj godini i na jednoj nozi.
Pa ako je chokanje protiv gsw, onda je i Bron choko 3 puta
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znas ti sta znaci choke.To je poenta. 
Razlika je sto se Harden raspao protiv GSW u kljucnim trenucima dok je LeBron svaku sekundu odigrao na nivou najboljeg igraca lige.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ono sto je Irving “igrao” protiv Milwaukeea je choke.Ono sto je harden sas protiv GSW nije.End of storyNEZALAGANJE je napisao/la:Ne znas ti sta znaci choke.To je poenta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ovo će biti prvo finale izvan SAD
Itekako, dolazi od cojka koji ne zna sta je izolacijaNEZALAGANJE je napisao/la:Ne znas ti sta znaci choke.To je poenta.
Samo coj'k koji zabija 35 ppg na 60% ts, tesko da je to chokanje, posebno protiv ekipe kao gsw. Onda se za svakog moze reci da je choko, jer sve i jedan igrac je izgubio seriju od bolje ekipe. Nea igraca da nije gubio serije. Chokanje je kad te memphis zguzi a ti uzeo 62 pobjede
@ep
Outcome je isti, pa sta je KD izgubio 3-1, 3 zaredom ispusio veslo daj ba, pa?
KD i WB su chokali 2016. protiv GSW, raspadali se u kljucnim utakmicama i trenucima. Harden je chokao i prosle i ove godine protiv GSW jer se raspadao u kljucnim trenucima. To se LBJu nijednom nije desilo, lik je svaki put odradio seriju od prvog do zadnjeg momenta na brutalnom nivou.
A Curry je choko 2016Epidaurus je napisao/la:KD i WB su chokali 2016. protiv GSW, raspadali se u kljucnim utakmicama i trenucima. Harden je chokao i prosle i ove godine protiv GSW jer se raspadao u kljucnim trenucima. To se LBJu nijednom nije desilo, lik je svaki put odradio seriju od prvog do zadnjeg momenta na brutalnom nivou.
Like i said, za sve i jednog igraca se moze reci
Ne postoji igrac, nea ga, ni Jordan
Ali brate dragi ovaj BB ko mali cuko alemov, sta god on kaze on ono zalaje za gazdu svog

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pojma nemas o toj rijeci.Objasnicu ti.
Kad god treba povuci i prelomiti,Hardena tu nema.Nije ga bilo u game 6 protiv SA.To je vjerovatno jedna od najgorih PO utakmica ikada nekog superstara u prajmu.Ja losiju nisam gledao u skoro 30 god NBA.
I nije ga bilo u zavrsnici game 5 protiv GSa kad se KD povrijedio,kao fakticki ni cijelu tekmu br.6 iste serije,dok je CP vukao,a ovaj imao prazne brojeve.
Klasicno "nestajanje",kad ga ekipa treba.
Kad god treba povuci i prelomiti,Hardena tu nema.Nije ga bilo u game 6 protiv SA.To je vjerovatno jedna od najgorih PO utakmica ikada nekog superstara u prajmu.Ja losiju nisam gledao u skoro 30 god NBA.
I nije ga bilo u zavrsnici game 5 protiv GSa kad se KD povrijedio,kao fakticki ni cijelu tekmu br.6 iste serije,dok je CP vukao,a ovaj imao prazne brojeve.
Klasicno "nestajanje",kad ga ekipa treba.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prosle godine finale GM1 LeBron 0 poena u produzetku
GM4 Boliku.rac mode
Da je harden to uradio bio bi na ovom forumu razapet
Naravno da to LeBronovo nije choke ali nije bas svaki trenutak bio na vrhunsom nivou
GM4 Boliku.rac mode
Da je harden to uradio bio bi na ovom forumu razapet
Naravno da to LeBronovo nije choke ali nije bas svaki trenutak bio na vrhunsom nivou
Cuj ovog bolida ne zna neko sta je choke 
Nacu ja za svakog igraca nestajanje
Nacu ja za svakog igraca nestajanje
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 maj 2019, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Azpi je napisao/la:Ali brate dragi ovaj BB ko mali cuko alemov, sta god on kaze on ono zalaje za gazdu svog![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek si ti stavioAzpi je napisao/la:Ali brate dragi ovaj BB ko mali cuko alemov, sta god on kaze on ono zalaje za gazdu svog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.