NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Bolje bit alemov cuko,nego epijev 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nish levat?Taj covjek je uspjesniji od 95% bh stanovnistva.filip13 je napisao/la:GOAT je napisao/la:filipe sta je smjesno?Opet si cuturicu zagrlio?
ma@donnie neke vamo levate provaljuje,nekog nisha patela,nevezano s tobom je to
moze li knjiga sutra ujutro na autobuskoj stanici da se preuzme?
Mozes li kod bbi-a oko 10:00.Doruckujemo i dobijas knjigu sve free?
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
@GOAT Ako je Nish vlasnik,koju ti funkciju obavljas da nije napisana na sajtu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
GOAT je napisao/la:Nish levat?Taj covjek je uspjesniji od 95% bh stanovnistva.filip13 je napisao/la:GOAT je napisao/la:filipe sta je smjesno?Opet si cuturicu zagrlio?
ma@donnie neke vamo levate provaljuje,nekog nisha patela,nevezano s tobom je to
moze li knjiga sutra ujutro na autobuskoj stanici da se preuzme?
Mozes li kod bbi-a oko 10:00.Doruckujemo i dobijas knjigu sve free?
pa da može valjda bi napisao može li tu i tu,slažeš li se?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
dobro pitanje,a i usput koja izdavacka kuca je izdala knjigu??BosniaBoston je napisao/la:@GOAT Ako je Nish vlasnik,koju ti funkciju obavljas da nije napisana na sajtu?
Ne kontam sto odbijate u centru grada?Prosli put ste zapjenili svi i na kraju doso lik koji kolko vidim ni ne pise cesto.Dodji ako hoces u bbi-a dobit ces knjigu i objasnit cu ti stvari oko cp.
23
Ma tovare te
ni ne rekoh da ću ja doći,probati čitati sa razumijevanjem napisano pa onda odgovarati
ne reče koja izdavačka knjiga izda tu knjigu i koju funlkciju na sajtu ti vršiš?
ne reče koja izdavačka knjiga izda tu knjigu i koju funlkciju na sajtu ti vršiš?
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 26 maj 2019, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
ma znam al eto da ne pisu da lazem ja nudim dokaze pa bujrum.alemsa je napisao/la:Ma tovare te
23
GOAT je napisao/la:ma znam al eto da ne pisu da lazem ja nudim dokaze pa bujrum.alemsa je napisao/la:Ma tovare te
ajde ako ne lazes,da dokazes da ne lazes posalji knjigu bilo kome
postajes naporan.Vec sam dao jednu kad mognes javi se u pp dobit ces knjigu.Ovim zavrsavam diskusiju o knjizi i cp.filip13 je napisao/la:GOAT je napisao/la:ma znam al eto da ne pisu da lazem ja nudim dokaze pa bujrum.alemsa je napisao/la:Ma tovare te
ajde ako ne lazes,da dokazes da ne lazes posalji knjigu bilo kome
23
Samo se blamiraš sa to knjigom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Potegni i ti jednu nece skoditBrokula je napisao/la:Samo se blamiraš sa to knjigom
23
- Barbarossa
- Kontakt:
Slikaj nam korice knjige ,uzimamo svi
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
eo ja citam knjigu 15ak dana, fantasticno stivo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sumnjam da si i jezevu kucicu procito al eto..harden je napisao/la:eo ja citam knjigu 15ak dana, fantasticno stivo
23
jesi i to ti pisao?GOAT je napisao/la:Sumnjam da si i jezevu kucicu procito al eto..harden je napisao/la:eo ja citam knjigu 15ak dana, fantasticno stivo
nisam citao al sam cuo za tu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Harden moderna generacija,prepisivao analize lektira sa interneta
pjenis puno,ozezi i ti jednuharden je napisao/la:jesi i to ti pisao?GOAT je napisao/la:Sumnjam da si i jezevu kucicu procito al eto..harden je napisao/la:eo ja citam knjigu 15ak dana, fantasticno stivo
nisam citao al sam cuo za tu

23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.