Je li onaj Van Vleet iz Toronta otkad je dobio sina trojke šutira 14-17 ?BernardBarnjak je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Ko ce biti FMVP?
Hajmo pucajte.
Moj glas ide za Curryja.
E čuj Curry , pa taj nikada nije bio FMVP.
Bas zato.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Thompson,dark horse
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prije ce on biti nego StephBernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:Kyle Lowry
Vec 2 glasa u anketi. Neko je pored tebe glasao za njega.
Fax
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja sam mu napisao puno ime. To je sad gotova stvar.Clutch je napisao/la:Prije ce on biti nego StephBernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:Kyle Lowry
Fax
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Prije ce on biti nego StephBernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:Kyle Lowry
Fax
Vise me zanima ko je jos glasao za njega
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
@BernardBarnjak vrijeme je za NBA chat/prepucavanja 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:@BernardBarnjak vrijeme je za NBA chat/prepucavanja
Imate temu svaštara. Ta tema ce biti ažurirana i zvat ce se svaštara/chat.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

[quote="S-Y-L-A-R"]Iskreno, on je dokazao da je neznalica i da mu nebuloze nisu stran pojam, u to su svi uvjereni. To čak nije ni upitno. Ali daleko veći problem je da se 10ak ljudi ovdje nakačilo na "knjigu" dokazanog bota/trolera i ne popušta već dobrih mjesec dana. U prvom postu gdje je pomenuo knjigu i vođenje nekih stranica je bilo toliko rupa da nije bilo vrijedno odgovora a kamoli da se i dan danas traže neki dokazi ili šta već. O čemu se radi? Da li ste normalni?
/quote]
hocu da prizna da laže,ništa više
/quote]
hocu da prizna da laže,ništa više
BosniaBoston je napisao/la:Sto je najgore svi bi mi culi za GOATA preko domacih noviha da prica istinu
logicno,cuj neko iz sarajeva napisao knjigu o nba,knjiga objavljena,niko ne zna za nju????,sarajlija vlasnik sajta na kojem se piše o nba,na sajtu rade amerikanci,niko za tog sarajliju ne zna????
MElloo je napisao/la:a sta je alem bgtBarbarossa je napisao/la:Al fakat temi nedostaje taj quality trollerski kontent koji smo u proljeće 2017 donosili ti ,kawhi i ja . Ovo je van svakog smislaSarmelino je napisao/la:najjace je sto on u sebi misli da on trola cijeli pdf i da su se svi zakacili
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kvote za titulu

- Barbarossa
- Kontakt:
Ma oborit ce to oni poslije prve pobjede Raptorsa kući
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Za koga navijaju fanovi KD-a to je najveće pitanje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Za New York Knickse.Speak into existenceBrokula je napisao/la:Za koga navijaju fanovi KD-a to je najveće pitanje
Progovorio Uncle Dennis, kaze izgubili povjerenje u Spurse
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Progovorio Uncle Dennis, kaze izgubili povjerenje u Spurse

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Sta god da je bilo, toronto je i da kahwi ne produzi ugovor, za godinu dana dobio vise nego sto bi ikad dobio sa choke degroznim, a spursi napravili najvecu gresku u historiji fransize.
- Barbarossa
- Kontakt:
Babuka vrati se ,pokazi zasto si all time greatest scorer i penzioniši se
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Laz najobicnija i ove gluposti je vise mucno i citati.Cuj izgubili povjerenje u Spurse.Clutch je napisao/la:Progovorio Uncle Dennis, kaze izgubili povjerenje u Spurse
I dalje ima obraza da blati fransizu,koja je fakticki napravila ovog.Sto nije gubio povjerenje dok je staff ovog razvijao bukvalno iz temelja,jer mu je ofanzivni skill bio ravan nuli.
Nadalje,nisu ga Spursi krili po New Yorku i radili slicne gluposti,dok nije dobio ono sto je htio.Na kraju krajeva,Pop mu je otisao "na noge" i zelio rijesiti stvari i vidjeti ga nazad u ekipi,ali je to odbio.
Evo i u ovom intervjuu nece da kaze nista za TOR,osim toga da je "prelijep grad".Ni jedne rijeci tipa "voljeli bi tu ostati,ali cemo vidjeti nase opcije",ali je zato odmah,dok je bio u SAu,znao da zeli u LA.
O povredi,naravno,suti.Priznaje "da ima neki problem".
A zasto tako sturo o povredi? Pa zato sto zna da je dijagnoza doktora SA bila tacna i ako je prizna,nece vise moci prodavati pricu kako su "izgubili povjerenje u Spurse",vec ce se znati da je zelio otici pod svaku cijenu.Tad nije mogao igrati ni nakon nekoliko mjeseci,a sad moze svaku 2.noc fakticki,pod najvecim opterecenjem.Takodje,ako vec nije postovao fransizu,mogao je makar biti uz saigrace na klupi,a ni to nije uradio.
Taktika ujaka Dennisa je samo mi,mi,mi,ali vratice se to kad-tad.
Za sada,nek uzivaju u momentu.U prajmu je.To se i ocekuje da bude na vrhuncu svoje igre.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 27 maj 2019, 09:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.