Teren stvarno odlično izgleda, šteta što se Liga ne može igrati ovdje. Treba nam više kvalitetnih terena.BosanacGorstak je napisao/la:
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Koga očekujete u LE ?Osim13 je napisao/la:
Teren stvarno odlično izgleda, šteta što se Liga ne može igrati ovdje. Treba nam više kvalitetnih terena.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Ne vjerujem da bi Slavko Petrović došao ponovo u grad Tuzlu.Nema od toga ništa.Topnikus je napisao/la:Da li je istina za Petrovica gdje je on uopste? Cujem da se spominje i Dudic, on se meni pokazao kao sjajan i ambiciozan.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 29 maj 2019, 06:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
- Ja sam uvjeren da će Direktor Muratovć dovesti prave igrače ali i zadržati one koji vrijede.BosanacGorstak je napisao/la:Pogledajte listu nogometaša iz PLBiH kojima su istekli ili kojima ističu ugovori:
Ima solidnih igraca.Neki nam mogu biti samo mokri snovi poput Aduktora koji ce sigurno vani dok mu Sarajevo nije moglo dati uslove koje trazi,neke vjerovatno ne mozemo dovesti zbog slabe reputacije poput Ermina Zeca koji bi nas u krajnjoj nuzdi kostao ogromne pare,za neke cemo vjerovatno okasnit da zavrsimoSarajevo: Almir Bekić, Joachim Adukor.
Zrinjski: Semir Pezer, Miloš Aćimović, Marin Galić, Marko Perišić, Hrvoje Barišić, Samir Bekrić, Dalibor Veselinović
Široki Brijeg: Josip Kvesić, Marin Popović, Marko Perković, Danijel Kožul, Eliomar, Josip Barišić, Josip Ćorluka, Zdravko Pamić
Željezničar: Siniša Stevanović, Irfan Fejzić, Ermin Zec, Enio Zilić
Radnik: Irfan Hadžić, Demir Peco, Jovan Motika, Emir Hodžurda, Željko Krsmanović,Velibor Đurić, Ismar Hairlahović, Nenad Srećković
Mladost: Semir Bukvić, Bojan Marković
Čelik: Haris Dilaver, Fenan Salčinović, Marin Jurina, Namir Alispahić, Senghor Faustin, Almir Ćubara
Sloboda: Antonio Vidović, Said Husejinović, Aleksandar Ignjatović, Muamer Adžem, Semir Musić, Tony Livančić, Muharem Ćivić, Ivan Baraban, Goran Vukliš, Adis Hadžanović, Mehmed Alispahić, Goran Čokorilo, Adnan Salihović, Seid Zukić
Zvijezda 09: Haris Mehmedagić, Slaven Stjepanović, Darko Mišić, Marko Anđić, Marko Bašanović, Miloš Nikolić, Dušan Babić, Ermin Huseinbašić, Miljan Govedarica, Predrag Zekanović, Amer Osmangić,
Tuzla City: Ivan Kostić, Nemanja Stjepanović, Denis Čomor, Jovo Kojić, Dejan Širanović, Ensar Hajrović, Eldin Trumić, Slavko Brekalo, Huso Karjašević, Ivan Sesar.
Krupa: Ljubenović, Maksimović, Stefan Savić, Saša Nikodijević, Miloš Karišik, Vanja Knežević, Siniša Babić, Vedran Dalić, Đuro Zec, Marko Brtan
GOŠK: Dalibor Kozić, Borna Iličić, Borna Bošković, Miro Kovačić, Stjepan Vego, Ivan Prskalo, Toni Nikić, Anel Husić, Bože Vukoja, Šime Gržan, Duje Medak
- Sliškovića treba zaganjati za trenera.On je trenerski vuk.Ima znanje,iskustvo i autoritet.
- Musemiću treba odmor od sarejevske apetitli publike.Ako neće više ostajat u Sarajevu a pravi je trenutak da ode, onda i njemu bujrum.Vidjeli smo za kratko vrijeme na primjeru Varešanovića šta znači trener.Prvo trener i to onaj koji se ne dozvoljava miješati nikom u svoj posao.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Daj na viber.Brcanskamalta je napisao/la:Kupio bus upisao Slobodi pozajmicu ,stavio bus na svoju firmu, dao ga Slogi..Aferim postenjacino![]()
Ali doci ce vrag po svoje svakome,pa i tebi Azmire Husicu...![]()
Da vidite sege kakve sve stavke ima na priznanicama...![]()
Past ces ti lola moj,kada tada.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Pa to je jedan te isti ,nafakali autobus.wobly92 je napisao/la:Oj evo ga, sjetio se zvona
Kupljen u julu.2013.

Dva puta ušao u Premijer ligu(2014,2018).Jednom mu za bocu izmakla PL (2017).Dva puta opstao u PL(2015 ,2019).Jednom došao do titule viceprvaka i finala kupa (2016).

2019/20...............IDEMO DALJE.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
.......................BOŠNJAKOVIĆ TRENER A MURATOVIĆ SPORTSKI DIREKTOR TUZLA CITYJA
......
........................................................29. Maja 2019. 165 Pregleda
U prostorijama Fudbalskog kluba Tuzla City predstavljen je Milenko Bošnjaković, novi šef Stručnog štaba te Samir Muratović, sportski direktor našeg Kluba!
Bošnjaković će u narednoj sezoni voditi Plave, nakon što je istekao Ugovor dosadašnjem treneru Mirzi Varešanoviću.
– Vratio sam se kući, u moju rodnu Tuzlu i jako sam sretan zbog toga. Ne samo da sam se vratio u svoju Tuzlu nego i u svoj Klub u kojem sam proveo četiri sezone, i koji sam uvodio iz najnižeg ranga do Prve lige FBiH, kazao je Bošnjaković na predstavljanju.
Njegovi asistenti će ostati isti kao i kod Mirze Varešanovića pa će Stručni štab uz Bošnjakovića činiti Samir Adanalić, Selver Ahmetović, Mirsad Dedić i Jasmin Zahirović.
S druge strane sportski direktor Samir Muratović, inače bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine nakon što je posljednjih nekoliko sezone radio kao skaut u Šturmu iz Graca, odlučio je da prihvati poziv predsjednika Azmira Husića.
– Tu sam cijelo proljeće bio kao sportski savjetnik jer sam bio angažovan u Šturmu a sada sam ovdje. Smatram da smo angažovali kvalitetnog trenera koji je vodeći Zvijezdu 09 pokazao da zna svoj posao. Što se tiče igračkog kadra, razgovarat ćemo prvo sa igračima kojima je istekao Ugovor a onda i sa potencijalnim pojačanjima. Naša je želja stabilizacija Kluba i da više nikada ne dođemo u situaciju da se borimo za opstanak, kazao je Muratović.
Pripreme za novu sezonu počinju 10.juna.

......

........................................................29. Maja 2019. 165 Pregleda
U prostorijama Fudbalskog kluba Tuzla City predstavljen je Milenko Bošnjaković, novi šef Stručnog štaba te Samir Muratović, sportski direktor našeg Kluba!
Bošnjaković će u narednoj sezoni voditi Plave, nakon što je istekao Ugovor dosadašnjem treneru Mirzi Varešanoviću.
– Vratio sam se kući, u moju rodnu Tuzlu i jako sam sretan zbog toga. Ne samo da sam se vratio u svoju Tuzlu nego i u svoj Klub u kojem sam proveo četiri sezone, i koji sam uvodio iz najnižeg ranga do Prve lige FBiH, kazao je Bošnjaković na predstavljanju.
Njegovi asistenti će ostati isti kao i kod Mirze Varešanovića pa će Stručni štab uz Bošnjakovića činiti Samir Adanalić, Selver Ahmetović, Mirsad Dedić i Jasmin Zahirović.
S druge strane sportski direktor Samir Muratović, inače bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine nakon što je posljednjih nekoliko sezone radio kao skaut u Šturmu iz Graca, odlučio je da prihvati poziv predsjednika Azmira Husića.
– Tu sam cijelo proljeće bio kao sportski savjetnik jer sam bio angažovan u Šturmu a sada sam ovdje. Smatram da smo angažovali kvalitetnog trenera koji je vodeći Zvijezdu 09 pokazao da zna svoj posao. Što se tiče igračkog kadra, razgovarat ćemo prvo sa igračima kojima je istekao Ugovor a onda i sa potencijalnim pojačanjima. Naša je želja stabilizacija Kluba i da više nikada ne dođemo u situaciju da se borimo za opstanak, kazao je Muratović.

- TzBulevar87
- Kontakt:
Hoces li ga sada nazivati zatvorskim cuvarem i neznalicom? KAKO KOMENTARISES OVAJ POTEZN 'UPRAVE' SLOGE?tuzlacity2017 je napisao/la:.......................BOŠNJAKOVIĆ TRENER A MURATOVIĆ SPORTSKI DIREKTOR TUZLA CITYJA
......
PS. Sloboda je dobila licencu
075
molio bih clanove slobodinog pdf da prestanu komunicirat sa grobarima kocijasima i neznam sta je ovaj bosanac po zanimanju al saznat cu oni sva trojica se k urce sa azmirovim parama i zavukli mu se duboko u pakas oni ce biti i ostati mali prigradski klub bez stadiona i bez navijaca
fukare
fukaroni je napisao/la:molio bih clanove slobodinog pdf da prestanu komunicirat sa grobarima kocijasima i neznam sta je ovaj bosanac po zanimanju al saznat cu oni sva trojica se k urce sa azmirovim parama i zavukli mu se duboko u pakas oni ce biti i ostati mali prigradski klub bez stadiona i bez navijaca
Eto ima sloboda navijače i to jako kulturne.
- hule_barca
- Kontakt:
Zavjesa na prošlu sezonu je spuštena. Od svih ciljeva, jedino se može reći da je ispunjen cilj zvani opstanak. Ako pogledamo ostale segmente, teško da se mogu nabrojati još neke pozitivne stvari. Pitanje trenera je ostalo neriješeno do danas, kao i pitanje igračkog kadra, jer je evidentno da će se igrački kostur morati drastično (ponovo) mijenjati, što Tuzlu City dovodi ponovo u situaciju kao da su tek ušli u premijerligašku karavanu. Godina iskustva je tu te je Uprava valjda naučila nešto. Ako se ponove greške kao prethodne sezone, sa ulaskom Veleža i Borca, City ima velike šanse za povratak u 'cvajtu'. Prvo goruće pitanje je na papiru završeno. Gledajući tri imena u opticaju prethodnih dana (Bašić, Bošnjaković i Petrović), teško je bilo donijeti kvalitetnu procjenu, jer svi kandidati imaju jače i slabije karakteristike. S prvim bi se sigurno igrao dopadljiviji fudbal, ali je pitanje kako bi se nosio sa skupom zvijezda. Druga dvojica gaje sličan stil fudbala, taktički i fizički jači pristup sa manje umiranja u ljepoti. Gledajući trenutni roster ekipe te poznavajući Husića, na prvu, ovaj izbor za šefa stručnog štaba mi se čini pomalo suprotan od onoga za šta vjerujem da se Husiću dopada, a to je sigurno napadački fudbal na prvom mjestu. Voditi Zvijezdu 09 i Tuzlu City je samo na papiru slična stvar, jer vjerujem da su visoka očekivanja pred Bošnjakovića postavljena u narednom periodu. Slažem se da treba pružiti šansu domaćem imenu, ali također smatram da ovim potezom ponovo dolazi do velikog preokreta u filozofiji, jer se ekipa sada mijenja sa ofanzivno orijentisane na defanzivno orijentisani tim te vjerujem da će slijedom toga igrački kadar pretrpjeti drastične promjene. Kako će se ovaj potez pokazati, to će nam vrijeme reći, ali jedno je sigurno, eventualna pogreška pri izboru trenera mogla bi skupo koštati nebesko-plave.
Mes Que Un Club
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa o d j e b i onda sa teme pavijane...ti si ovdje također redovan a sve nešto ovim svojima iz krda kao molio bih ovo molio bih ono...fukaroni je napisao/la:molio bih clanove slobodinog pdf da prestanu komunicirat sa grobarima kocijasima i neznam sta je ovaj bosanac po zanimanju al saznat cu oni sva trojica se k urce sa azmirovim parama i zavukli mu se duboko u pakas oni ce biti i ostati mali prigradski klub bez stadiona i bez navijaca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
doces ti na slatinu pa ces vidjet koje pavijan i kojem ces ti krdu se priklonitstaragarda je napisao/la:Pa o d j e b i onda sa teme pavijane...ti si ovdje također redovan a sve nešto ovim svojima iz krda kao molio bih ovo molio bih ono...fukaroni je napisao/la:molio bih clanove slobodinog pdf da prestanu komunicirat sa grobarima kocijasima i neznam sta je ovaj bosanac po zanimanju al saznat cu oni sva trojica se k urce sa azmirovim parama i zavukli mu se duboko u pakas oni ce biti i ostati mali prigradski klub bez stadiona i bez navijaca
fukare
fukaroni je napisao/la:doces ti na slatinu pa ces vidjet koje pavijan i kojem ces ti krdu se priklonitstaragarda je napisao/la:Pa o d j e b i onda sa teme pavijane...ti si ovdje također redovan a sve nešto ovim svojima iz krda kao molio bih ovo molio bih ono...fukaroni je napisao/la:molio bih clanove slobodinog pdf da prestanu komunicirat sa grobarima kocijasima i neznam sta je ovaj bosanac po zanimanju al saznat cu oni sva trojica se k urce sa azmirovim parama i zavukli mu se duboko u pakas oni ce biti i ostati mali prigradski klub bez stadiona i bez navijaca
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
("fukaroni" )Hercegovanac opet ti.Pa sin od tvog velikog jarana i člana skupštine Slobode radi kod Husića.fukaroni je napisao/la:staragarda je napisao/la:Pa o d j e b i onda sa teme pavijane...ti si ovdje također redovan a sve nešto ovim svojima iz krda kao molio bih ovo molio bih ono...fukaroni je napisao/la:molio bih clanove slobodinog pdf da prestanu komunicirat sa grobarima kocijasima i neznam sta je ovaj bosanac po zanimanju al saznat cu oni sva trojica se k urce sa azmirovim parama i zavukli mu se duboko u pakas oni ce biti i ostati mali prigradski klub bez stadiona i bez navijaca
Čestitke na historijskom opstanku u PL BiH.Al.Bekić ako ne uhvati vani angažman,dolazi u Simin han.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- TzBulevar87
- Kontakt:
@tuzlashity2017
Licno cu reci i pokazati Milenku sta si pisao za njega i za njegvo rad da ne bi kojim slucajem "okrenuo ploču"... ne mozes pljuvat pa polizat, kako to do sada nisi shvatio
Licno cu reci i pokazati Milenku sta si pisao za njega i za njegvo rad da ne bi kojim slucajem "okrenuo ploču"... ne mozes pljuvat pa polizat, kako to do sada nisi shvatio
075
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Čestitam i radujem se.Sad možete vratiti dug Veležu.TzBulevar87 je napisao/la:Hoces li ga sada nazivati zatvorskim cuvarem i neznalicom? KAKO KOMENTARISES OVAJ POTEZN 'UPRAVE' SLOGE?tuzlacity2017 je napisao/la:.......................BOŠNJAKOVIĆ TRENER A MURATOVIĆ SPORTSKI DIREKTOR TUZLA CITYJA
......
Komentarišem da je ovo znak da nas treneri obilaze.
PS. Sloboda je dobila licencu
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la:@tuzlashity2017
.Nemam ja šta mijenjati mišljenje.Po mom uvjerenju Bošnjaković nije trener za PLBIH.
Istina ,istorija ex -yu fudbala pamti da je seljo 1972 osvojio titulu sa trenerom koji je bio bivši kondicioni trener pok.Milanom Ribarom.
Ta titula im je data za jubilej 50 godina od osnivanja (sa jednom zakašnjenja).PREDSJEDNIK IM BIO GENERALpok.HAMDIJA OMANOVIĆ.
Ali ,da si vidio kakve su to "ubice" na terenu bile.....Jedino su se bojali Slobode ,jer je ona imala jače momke.Mešković,Hatunić,Alibegović Avdičević,Fazlić....Sad nešto mislim da je ostao taj nepisani zakon da se klubu da Titula za veliki jubilej,Sloboda bi ove sezone kao od šale digla pokal.
Treba se obratiti FSS(PRAVNI NASLJEDNIK FSJ), da vam dodijele počasnu Titulu prvaka: Kraljevine SHS,Kraljevine Jugoslavije,Titine Jugoslavije i Bosne i Hercegovine..
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 29 maj 2019, 17:19, ukupno mijenjano 4 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.