NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Normalno da je Kawhi bolji. Uporedi im samo efikasnost.Clutch je napisao/la:U anketi 3500 ljudi, true odgovor ima 60% glasova.Kawhi Leonard is currently playing at a higher level than Kobe Bryant ever did in the playoffs.
True or False?
Ja bih ipak rekao false al zanimljivo pitanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Steve Kerr announces DeMarcus Cousins will be available to play in Game 1 of the NBA Finals.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Figurativno bolan nebioBrokula je napisao/la:Ljudi zbog njega igraju košarku![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
hahahahahahahahhaahahahaha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

bogotac sipa 45+ za brejk vcrs , najbolja ekipa ikad zavrsava ovo u 5 tekmi 
- Barbarossa
- Kontakt:
2-0 gube poslije utakmica u Torontu , GOAT scorer se vraća u 3 i dobijaju u 6.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Naginjem ka 1-1 u ove prve dvije, mada bi Toronto morao uzeti obe ako ne bude Duranta jer kada se on vrati tesko ce vratiti “brejk”.
Za nocas valja vidjeti da li je ovih 10 dana kostalo gubitka ritma kod Warriorsa sto je cest slucaj jer to je bas ogromna pauza, a i Toronto svakako moze bolje braniti Warriorse od Portlanda.
Van Vleet i kompanija moraju nastaviti gdje su stali u seriji sa Bucksima, jer Leonard protiv Warriorsa sam nece moci.
Za nocas valja vidjeti da li je ovih 10 dana kostalo gubitka ritma kod Warriorsa sto je cest slucaj jer to je bas ogromna pauza, a i Toronto svakako moze bolje braniti Warriorse od Portlanda.
Van Vleet i kompanija moraju nastaviti gdje su stali u seriji sa Bucksima, jer Leonard protiv Warriorsa sam nece moci.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 30 maj 2019, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa zar iko očekuje da će Durant vratiti?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve mirise na 1-1
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa kakve su prognoze sad? znam da sam citao kao za 4. utakmicu da bi se mogao vratitiBrokula je napisao/la:Pa zar iko očekuje da će Durant vratiti?
Mago, look away

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ali je Stephen A birao Warriorsewobly92 je napisao/la:Mago, look away![]()
Kakav sudar dva prognozera, sad je najizgledniji neki scenario gdje niko ne osvaja
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Igra li Iguodala?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
DaTonySosa je napisao/la:Igra li Iguodala?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ovo je namjerno izjavio majmunwobly92 je napisao/la:Mago, look away![]()
I ja ocekujem 1:1 poslije prve dvije, al se nadam da ce veceras uzet. Bilo bi fantasticno povest u finalu.
Lets go Raptors!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Vainglorious
- Kontakt:
Da i ja dam predikciju... Dubsi u 4. Jednoatavno mislim da ih svi potcjenjuju, a kawhija ipak malo i precjenjuju. Zaboravljate da on ipak igra sa lowryijem a steph ima puno vise talenta na svojoj strani. Bez KD ce vrtiti sistem, a sa KD dokusuriti raptorse.
Ovo je lockout u sred finala. Nema druge opcije.Clutch je napisao/la:Ali je Stephen A birao Warriorsewobly92 je napisao/la:Mago, look away![]()
![]()
Kakav sudar dva prognozera, sad je najizgledniji neki scenario gdje niko ne osvaja
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.