A igralo im je vec 11 igracaJustin je napisao/la:Pa nemaju klupu.Clutch je napisao/la:Smijesna petorka Warriorsa
Dobro su i prosli u ovim minutama
Kurcenje
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
A igralo im je vec 11 igracaJustin je napisao/la:Pa nemaju klupu.Clutch je napisao/la:Smijesna petorka Warriorsa
Ma ovo ce biti zatvori Kawhia, a ostali nek pucaju, na pocetku trice udjose kad su sami bili i Gasol i Green i Siakam, e pitanje je koliko konstantno to moguClutch je napisao/la:Uh kako brane Kawhia
Bice otvorenih suteva za Toronto
Jesi vidio kako je Freddie proigrao kako sam ja napisao da mi nije jasno sta mu je.Clutch je napisao/la:A igralo im je vec 11 igracaJustin je napisao/la:Pa nemaju klupu.Clutch je napisao/la:Smijesna petorka Warriorsa
Kurcenje
Mozda malo prerano da su krenuli s tim, jer ne bi im valjalo da se Green i Gasol raspucaju ali razumijem tu taktiku apsolutno, ostali Raptori su nekonstantni cijeli playoff.Azpi je napisao/la:Ma ovo ce biti zatvori Kawhia, a ostali nek pucaju, na pocetku trice udjose kad su sami bili i Gasol i Green i Siakam, e pitanje je koliko konstantno to moguClutch je napisao/la:Uh kako brane Kawhia
Bice otvorenih suteva za Toronto
Svaki pik Kawhia je dupliranje, svaki pokusaj prodor skupljaju u odbrani i dupliraju
Kako je mrtvo izgledao u seriji sa Philom, pravi preporod.Justin je napisao/la:Jesi vidio kako je Freddie proigrao kako sam ja napisao da mi nije jasno sta mu je.
Toronto je tu vrlo opasan, stalno su u pasing zonama, duge ruke svi. Jos ako su ovi nonsalantni, moze biti problematicno.QUARTERBACK je napisao/la:9 izgubljenih lopti vec gsw
hahahh a haj kontam da ljudi uvijek tako igraju al ovi pasovi nekad i ne pogledaju bukvalno gdje ko stoji tacno nego sami bacaju loptu nonsalantno djeluje bas
Odlican je. Ukrao Greenu minute.Clutch je napisao/la:Kako je mrtvo izgledao u seriji sa Philom, pravi preporod.Justin je napisao/la:Jesi vidio kako je Freddie proigrao kako sam ja napisao da mi nije jasno sta mu je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.